Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

US Open 08

Korisnikov avatar
By Lunja
Koje ste vi tracare!
Umesto da komentarisete lepotu tenisa, vi se posvetile lepoti poroka. C c c

Pa, da vam se pridruzim. :D
:kafa:

Meni su Boleli i Roddick slatki, ali samo je jedan Gilles Muller :sweet: :leviathan:

Upravo se plasirao u QF. :mazi:
By Ulix
Tenis je bio divan.

Jesi li zadovoljan Lunjo?

Sad proizvedi neke polu-nage fotke doticnog cetvrtfinaliste. :tetka:
By Ulix
Moram se sloziti da je sladak. Vrlo, vrlo sladak. :evil:

Imas ukusa. :merlinka:
Korisnikov avatar
By Lunja
Back off, bitches, the boy is mine! :avalon:
Vi podelite Roddicka i Bolelija.
Ja odoh u Luxemburg.
:jezik:

To su slike od pre par godina. Sad je malo ostario (u faci) i mislim da se malo ugojio.
Ali posto se vraca u formu => vise ce igrati => smanjice kilazu.

:meda:
Korisnikov avatar
By Lunja
Sta i gde pocinje?

(ovaj smarac na Eurosportu rece da ce Jeca tek cca 40 minuta posle zavrsetka Federer-Andreev)
By Ulix
Rodik je mator. Uzecu slatkog Italijana. :)
Korisnikov avatar
By Lunja
Jelenin mec je vec poceo i niko ne prenosi! :regan:
Korisnikov avatar
By Lunja
Neka im se seme zatre, neka ih sunce nikad ne ogreje, neka ih stigne božja kazna! Oni su najveći izdajnici! Svakoga će jednog dana kletva da stigne!

:jankovicka:
Korisnikov avatar
By Berserker
POCHELI DA PRENOSE!!!!!

Tijanitju, upravo si odlozio svoju smrt... :kletva:
Korisnikov avatar
By Lunja
Joj :( koliko je Bammer gresila - p r s l a je. Jelena je mogla samo da vraca loptu u teren i opet bi pobedila. U 2 seta.
Mislio sam je Bamerka psihicki jaca.

JJ ce za Dementievu morati mnooogo vise da se potrudi - da bude najagresivnija do sada.
I taj jebeni forhend da pojaca! :oklagija:
:teg: :teg2: :tegovi:

:fige:
Korisnikov avatar
By Sunce
Gilles Muller nije tako los, percepcija mi je radila kada se pojavio na ekranu. :giggle:

Ja sam Jelenin mec pratio od drugog seta i pojeo sam se ziv sto nisam gledao prvi. Da li je bilo prenosa? Izgleda da smo osudjeni da gledamo neizvesne trenutke, nema za nas opustanja i radovanja.

Dementijeva ima savrsen forhend i nadam se da ce joj Jelena naci slabu tacku. Mislim da ce u tom mecu odluciti servis i ritern. :ribica:

Zadnji put su igrale u Berlinu:

http://www.youtube.com/watch?v=0cavEHh3k38
By Ulix
Gledao sam samo drugi set, i to sasvim slucajno, jer su na Eurosportu rekli rezultat prvog, pa sam u histeriji trazio prenos meca. :durenje:

Bamerova je igrala grozomorno lose, a Jelena u tom drugom setu verovatno nije imala ni jedan jedini winner. Dosadno, dosadno, dosadno.

Mora se malo uozbiljiti ako planira da dodje do finala. :pilence:
Korisnikov avatar
By Sunce
Ja sam gledao kraj prvog seta i odusevio sam se kojom je brzinom igrala Jelena. Nikada nije tako jako udarala lopte i nikada nije bila tako brza. Tako mi se cini.

"Against someone like her, she is going to play everything back," Dementieva said. "You can't play on the baseline. You really have to go on the court and create something. That's what I would like to do."

"There is no number one, a real number one," Dementieva said. "The most consistent player is Jelena Jankovic for the moment. Maybe the competition is too tough. It's wide open for a few players."

"I have to improve my game if I want to go through to the final," Dementieva said. "I want to attack more. I want to be more aggressive on the court. You can't play defensive if you want to be number one."

"I'm not playing at my best," she said. "I really feel there are some very powerful players out there and I need to provide something else. I can improve my serve. I'm so far from being perfect."

J.Jankovic leads 4-3

Year Event Surface Rnd Winner Score Rnk

2004 AUSTRALIAN OPEN HARD (O) R128 J. JANKOVIC 6-1 6-4
2004 NEW HAVEN HARD (O ) Q E. DEMENTIEVA 6-1 6-4
2006 LOS ANGELES HARD (O) F E. DEMENTIEVA 6-3 4-6 6-4
2006 US OPEN HARD (O) Q J. JANKOVIC 6-2 6-1
2007 ROME CLAY (O) Q J. JANKOVIC 6-2 6-1
2008 MIAMI HARD (O) Q J. JANKOVIC 6-1 3-1
ret.
2008 BERLIN CLAY (O) Q E. DEMENTIEVA 6-3 2-6 6-3
Korisnikov avatar
By Sunce
starky, kakve su to promene u tebi? :wink: :giggle:
Korisnikov avatar
By Berserker
Originally posted by Sunce
Ja sam Jelenin mec pratio od drugog seta i pojeo sam se ziv sto nisam gledao prvi. Da li je bilo prenosa? Izgleda da smo osudjeni da gledamo neizvesne trenutke, nema za nas opustanja i radovanja.
Pochelo na RTSu od rezultata 2-1 za Jetzu. Onda je ona servirala. Pokazivala je bash dobriu igru u prvom setu.
Korisnikov avatar
By starky
starky, kakve su to promene u tebi? :wink: :giggle:
:doh:

bar da su promene...to traje...:D
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Dobro je.
Nastavicu sa tradicijom negledanja Jelene.
Mozda i osvoji svoj prvi grand slam. :)
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by DooFFKe
Pochelo na RTSu od rezultata 2-1 za Jetzu. Onda je ona servirala. Pokazivala je bash dobriu igru u prvom setu.
U pravu je Ulix, sa ovakvom igrom (u 2. setu) tesko da ce pobediti Elenu. Najvazniji ce biti servis.
By Ulix
Originally posted by DooFFKe
U pravu je Ulix, sa ovakvom igrom (u 2. setu) tesko da ce pobediti Elenu. Najvazniji ce biti servis.
Mislim, doduse, da se nije preterano ni trudila. I zasto bi trosila snagu, kad je Sibil odradila sav posao za nju.

Ono sto je mene zabrinulo je koliko je bila nesposobna da udari i jedan jedini jebeni viner u gemu kada je sa 5:3 servirala za mec. :lood:
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by Ulix

Mislim, doduse, da se nije preterano ni trudila. I zasto bi trosila snagu, kad je Sibil odradila sav posao za nju.
my sentiments, exactly :up:
Korisnikov avatar
By Berserker
Otje li vishe taj sister fight?!?!??!?!?!?
Korisnikov avatar
By Berserker
Konachno!!

Serena pobedila!!!

1. set 7-6 [8-6]
2. set 7-6 [9-7]

nakon 144 minuta... :drama: :zeva:

Koliko je agresivno igrala i trchkarala, mogla bi da sjebe Safinu.
A ako se Jetza i Sera nadju u finalu, bolje da Jetza pripremi neko "deprimirajutje" oruzje protiv nje... Chisto da Sera polomi po koji reket i sjebe svoju igru... :giggle:
Korisnikov avatar
By Sunce
Meni ovo mirise na namesten mec. Ja tebi titulu na Vimbldonu, ti meni US open. Ako Serena prodje u finale, ona ce osvojiti titulu.
  • 1
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 30
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!