Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By V25
Pre 6,7 meseci čuh za ovu simpatičnu plavušicu koja je osvojila svet hitom "Mercy", te odlučih da otvorim fan club istoj :) Moram priznati da sam na početku očekivao "one hit wonder" a kada sam konačno preslušao ceo album shvatio sam da ima još dosta dobrih pesama kao "Warwick Avenue", "Serious", "Rockferry", "Syrup and Honey" i pre svih moja omiljena od početka "Stepping Stone", koja je postala i single :) Znam da su mnogi možda i iziritirani forsiranjem njene pesme "Mercy", ali to tako obično biva kada se pojavi nešto originalno i novo. Osim te originalnosti zaista sam oduševljen njenom lepotom. Evo i spotova:

1. "Mercy"

http://www.youtube.com/watch?v=KE2orthS3TQ

2. "Warwick Avenue"

http://www.youtube.com/watch?v=HhZ5-L9znt8

3. "Stepping Stone"

http://www.youtube.com/watch?v=3NFeBlLWhzI

4. "Rockferry"

http://www.youtube.com/watch?v=zlcRRnbqS8Y

Inače, njen album "Rockferry" je drugi najprodavaniji album ove godine sa preko 3,3 miliona prodatih primeraka.
By Ulix
Da, pa... ok je. Nije bas Dusty Springfield, ali mi se svakako vise dopada od Amy Winehouse.

A bas da je originalna... nece biti.
Korisnikov avatar
By V25
Pa ako tako postaviš stvari, niko nije. Svi kopiraju nekoga, manje ili više. U vreme ove muzičke hiperprodukcije, gotovo da je i neizvodljivo biti 100% autentičan. Opet mislim da se na toj komercijalnoj sceni podosta izdvojila od mase.
Korisnikov avatar
By djo
učlanjujem se apsolutno i bezuslovno

ja sam od onih suckera koji su pali na propagandu i OBOŽAVAM mercy:tornado::mjuza:
Korisnikov avatar
By Val
Jedino Mercy. Ostalo.. :sigh:
Korisnikov avatar
By V25
A "Stepping Stone"?
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Beogradjanin18
A "Stepping Stone"?

sviđa i to
By Ulix
Originally posted by Beogradjanin18
Pa ako tako postaviš stvari, niko nije. Svi kopiraju nekoga, manje ili više. U vreme ove muzičke hiperprodukcije, gotovo da je i neizvodljivo biti 100% autentičan. Opet mislim da se na toj komercijalnoj sceni podosta izdvojila od mase.
U principu ne mogu reci da sam nesto posebno upoznat sa novim "imenima". Meni to sve uglavnom lici jedno na drugo. Cak i kada postoje pevacice ili pevaci za koje drzim da imaju dobar glas (Mary J Blige, na primer), pesme su mi dosadne do neizdrzivosti.

E, imajuci to u vidu, cinjenica da uopste znam ko je Duffy, govori da se dosta izdvaja iz mase te besmislene muzike. Pesme su joj uglavnom prosecne, Mercy se zaista jedina izdvaja sa albuma. Devojka ima potencijal, pa cemo videti kuda ce to dalje ici.
Korisnikov avatar
By erkondisn
pa ici ce na one album wonder :giggle: , eventualno ce prvi singl s drugog albuma dobro proci, a tad ce vec 60s djir prohujati ko Gustav
Korisnikov avatar
By Mademoiselle
Ja se istripovala da je neko hteo da napravi fan klub za forumasa Dooffey, pa omasio u spelingu, sorry... :tumble:
Korisnikov avatar
By ns.happy
Hehe, ja sam isprva mislio da je to neka obrada Duffy Springfield, ali kad mi je drugarica koja slusa samo MTV trazila da joj skinem album, skontao sam da je to neka nova. Onda sam mislio da je neka plavusica kao Dafi istrebljivacica vampira, pa sam te njene pesmice samo narezao i nikad preslusao.
Bas ovog puta kad sam krenuo na put, stavio sam i njen album u player, i bukvalno ceo put sam je slusao :) Imam neke Radio setove njene, savrseno zvuce :love:
Korisnikov avatar
By Hton
dosadna mi je... :neznam: i taj njen retro look zaklina kenedi je ocajan...
Stepping Stone je jedina podnosljiva i tu lepo izgleda(iako je poenta u tome da bas u tom spotu ocajno izgleda:D ) U ostalim ilici na babicu... jos taj njen glasic i pokreti...:nope:
Korisnikov avatar
By ROYAL
Originally posted by Hton
dosadna mi je... :neznam: i taj njen retro look zaklina kenedi je ocajan...
Potpisujem, jedino Mercy nije losa, ali mi je od prvog trenutka bez veze, prvo sto skida Amy, a drugo sto je takav retro fazon jedino bio dobar u vreme Kill Bill-a, kad je vaskrsnula Nancy Sinatra sa "Bang, bang", i to mi se svidelo, ali ovo mi je shit
Korisnikov avatar
By Savrsheno_nesavrshen
uchlanjujem se definitivno:) meni se bash dopada Hanging on too long i stepping stone,te dve su mi najbolje,a samo mi se ne dopada sirup i med:)
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
evo ja vec 3 dana bez prestanka pevusim i ne mogu iz glave da izbacim Warwick Avenue...
Korisnikov avatar
By Deksi
Super je, uclanjujem se u fan club :D
Korisnikov avatar
By Gejtoinette
Juce sam kupio album 'rockferry' i zaljubljen sma u sve pesme, posebno u 'Stepping Stone i 'Mercy'.

Sjajna je.
Korisnikov avatar
By Hton
Stepping Stone - Ja sam se zaljubio u ovu pesmu!!!:love:
Korisnikov avatar
By walt333
Stepping Stone i Warwick Avenue :love:

Ok mi je Duffy iako je vec pocela da smara, te tako retko je pustam ali zato pre tri meseca sam samo nju i slusao
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!