Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by hlaefdige
stavim ja juce garnijerovu masku na lice..neku sa cinkom...maska je skroz svetloplava i izgledas kao mimicar iz filmova kad je stavis....namazem ja to lepo i ostavim da stoji tri minuta, kao sto pise....e sad...gledam se u ogledalo i smesno mi.....odlucim da pokazem bratu...
...izletim ja tako iz kupatila u kucnoj varijanti...sa sve maminim tigrastim rajfom da mi se kosa ne umaze, i tom plavom maskom preko celog lica.....iskocim pred mog flegmaticnog brata i dreknem iz sve snage "VIDI STA JA IIIIMAAAAAAAM!!!"
.....on me pogleda......trepne i kaze "manijakalnu depresiju?"
Originally posted by Superstar!PA KAKO!?!
Kiss Queen i ja rekli nesto blenti u isto vreme i Machkodlak me uhvati i vikne:
PEC! Chips, Chokolada, moj decko lepsi!
(prvo smo se KQ i ja pogledali u neverici pa prasnuli u smeh)
-----------------------------------------------------------------------------------
Taman legli svo cetvoro, zgurali se ko sardine, totalna tisina i cuje se Machkodlak: Ju! Nisam se pomolio!
-----------------------------------------------------------------------------------
Originally posted by Zaljubljena
KAKO JA NJEGA VOLIM, KAKAV JE TO TIGAR
Originally posted by hlaefdige
stavim ja juce garnijerovu masku na lice..neku sa cinkom...maska je skroz svetloplava i izgledas kao mimicar iz filmova kad je stavis....namazem ja to lepo i ostavim da stoji tri minuta, kao sto pise....e sad...gledam se u ogledalo i smesno mi.....odlucim da pokazem bratu...
...izletim ja tako iz kupatila u kucnoj varijanti...sa sve maminim tigrastim rajfom da mi se kosa ne umaze, i tom plavom maskom preko celog lica.....iskocim pred mog flegmaticnog brata i dreknem iz sve snage "VIDI STA JA IIIIMAAAAAAAM!!!"
.....on me pogleda......trepne i kaze "manijakalnu depresiju?"
Originally posted by Superstar!HIT!
Nabedjujem mamu da mi pozajmi pare za kartu za Madonnu:
M: Ma da li si ti lud??? Znas li ti koliko je to? A moras i u Pariz i to je puno para!
S!: Ali mama, to je Madonna! I bice Britney na video bimu!
M: Madonna? Gluposti! Ona je tako dosadna! I vec je bila u Beogradu mogao si da je vidis.
S!: Sta pricas gluposti? Kad je bila u Beogradu?
M: Bio si mnogo mali! I bilo je grozno dosadno.
S!: Mama, Madonna nikada nije bila u Beogradu!
M: JESTE!!! (pauza) Samo se drugacije zvala!
S!: ??? Kako?
M: Tina Tarner
Originally posted by Valne mogu da dodjem sebi!Originally posted by Superstar!HIT!
M: Ma da li si ti lud??? Znas li ti koliko je to? A moras i u Pariz i to je puno para!
M: Madonna? Gluposti! Ona je tako dosadna! I vec je bila u Beogradu mogao si da je vidis.
Originally posted by Superstar!
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!