Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Rei
NP :)

Ja ga nisam koristio, ali kazhu da je pristojna zamena. Mozhe valjda i da se nadje neki plugin koji ga konfigurishe da izgleda bash kao PS :)
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
gimp je ok, ima gomilu opcija, ali daleko od toga da je zamena. videćeš i sam.
Korisnikov avatar
By erkondisn
s GIMPom ne mozes pogrijesiti. ako ti treba neka specificna funkcija slicna photoshopu, mislim da je mozes nekako izvuci. makar sam ja uspio za svoje potrebe :yes:
Korisnikov avatar
By bothways
Da, GIMP nije los. Iako je, svakako, PS bolji. Malo buni razdvojenost na vise prozora, ali na to se da navici. Sve u svemu, mocna zamena.
By Simor
Razlike između GIMP-a i Photoshopa verovatno postoje, ali za moje skromne potrebe (i skromno znanje :D ) GIMP je sasvim OK.
By LeMale
Photoshop nema alternativu :-)

Ko je radio u njemu zna o cemu pricam :-)
Korisnikov avatar
By erkondisn
uvjeren sam da makar 90% korisnika Photoshopa (ne govorim sad za ove gore) koriste opcije koje se mogu napraviti i GIMPom. samo jebiga. mora se kurciti :roll:
By LeMale
Sve zavisi za sta koristis takve programe.Za obicnu obradu slika(resize,crop,colours,shadows etc),slazem se da su dovoljni jednostavni programi tipa ACD See,Gimp..

Misim da je covek pitao koja je alternativa Photoshopu,na sta sam odgovorio da taj program stvarno nema altrnativu kad se uzme u obzir kolicina alata koje sadrzi.Ni po obimu ni po komforu nema alternativu do danas!Neka me neko ispravi ako gresim.

Ja licno koristim PS 3,cak i za najjednostavnije radnje jer sam navikao na njega.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
gimp podržava sve te "osnovne" opcije, to je tačno, ali lakoća korišćena je neuporediva. meni je trebalo da napravim crop mask i nije bilo šanse da to uradim pomoću gimpa. selekcije se teško prave, nema fine kontrole, čak ne vidiš ni dimenzije selekcije dok je praviš. a da ne pričam o quick mask režimu, naprednim opcijama itd. i to sve samo u vezi sa pravljenjem selekcije.

PS je mnogo, mnogo kompleksniji, ali se daleko lakše koristi od gimpa. ista stvar je i sa OOO i većinom opensource aplikacija koje sam imao priliku da probam.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!