Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Tungi
8 zajednickih prijatelja?Pa kako tebe propustih?:mjuza:
Korisnikov avatar
By Tungi
Pusa,pusa...pa se pishemo...Nisam svracao dugo ovde,ne znam nikog...Drago mi je:cigareta:
Korisnikov avatar
By Tungi
Odoh da spavam,ne mogu vishe!!!:nope:Laku noc:andjelak:
Korisnikov avatar
By Dina
I Azdaja i ja smo prijateljice na facebooku (saznadoh kad je i ovde napisala ime). Imam sad prilicno prijatelja za koje mislim da su sa foruma ali ne mogu da povezem imena sa nickovima... Ako shvate da sam ja ja :smeh: neka napisu...

Inace ono sto znam ili sam povezala (bar mislim) je da sam se sprijateljila sa

Unicornom
Minom
BBB
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Skoro se registrovala, uopste nisam odusevljena, cak mi je i glup...
Korisnikov avatar
By LittleRed
ja shvatila da su mi na "people you may know" najčešće forumaši...
By Çâðê_DUP
Iskljucio sam! Bio sam nedelju dana,i smorio sam se tamo strasno...to mi je kao za neku decu,pa one trash igrice ...:barf:
Korisnikov avatar
By Frey
Unicorn i, naravno, Dželajza Rouz.
Korisnikov avatar
By Dina
+ Tweety

Imam jos novih prijatelja, za neke znam da su gay ali ih znam sa drugih strana... a neki su mozda sa foruma ali opet ne povezujem sa nickovima... :nesiguran:
Korisnikov avatar
By bothways
Hmm. I nije nesto dugacak spisak:
Paki
Egmont
ns.happy
Dusan Maljkovic
Katengl
Korisnikov avatar
By Mr Dee
aren't you forgetting someone? :P
Korisnikov avatar
By bothways
Ups. Znao sam da sam nekog zaboravio. Jos sam isao po celoj listi prijatelja... :(

Dakle, +Mr Dee :D
Korisnikov avatar
By Stripi
paki, egmont, hlaefdige, bdjo, harkerova, adenim, maljković, ns happy, super mario, selma trash, jz bich, unic0rn, paki, anđela, alphatrione i još neki koje znam ali sam pomiješao nickove pa neću sa imenima izlazit u javnost :blush: . Nek se sami oglase :D
Korisnikov avatar
By m..
Mhm, meni se tu namnozilo brdo nepoznatog sveta, polupoznatog sveta, ljudi iz daleke proslosti, poznanika i tako toga, i onda sam odlucila da ostvarim maksimum privatnosti, pobrislala sam neke ljude koje ne znam uopste, stavila sve zivo na 'only friends can see that', stavila gomilu ljudi na limited profile, poiskljucivala gomilu stvari sa mini feeda i newsfeeda i kad sve to nije dalo zeljene rezutate, onda sam ukinula opciju dodavanja kao prijatelja. Medjutim, svejedno nisam zadovoljna, i dalje ne mogu da stavim gomilu stvari na private i to me izludjuje. Ne zelim da neko tamo levi dodje i gleda gde sam bila i s kim i da cita moje dopisivanje sa drugim ljudima, to mi je uzasno. Ni mene ne zanima sta drugi pisu jedni drugima. Taj fejsbuk me nervira iz dana u dan, ne znam kako se na searchu pojavilo moje pravo ime, kad ga nikad nisam unela (osim sto pise na gmail adresi, koja je ljudima nevidljiva). Sto je najgore, i kad ugasis profil, podaci ostaju. A necu da brisem profil zbog 15 ljudi s kojima mi je to jedini kontakt.
Potpuno sam popizdela kada je neka riba koju jedva poznajem svojom nepaznjom autovala mene i devojku i naznacila u komentaru slike da smo u vezi. Mislim, to je sto se mene tice privatna stvar, i zaista ne zelim da neki ljudi iz osnovne barataju takvim informacijama.

Mrzim fejsbuk.
Korisnikov avatar
By Dina
M.. komentar sa slike mozes da obrises.

Mene facebook ne nervira, mada u poslednje vreme samo igram igricu tamo i ponekad nahranim zivotinjke.

I da, dopisujem se ali to je ona licna komunikacija pa drugi i ne vide.
Korisnikov avatar
By m..
Ma ok, mogu da ga obrisem kad ga vidim. Druga stvar koje me izludjuje je sto ljudi misteriozno nestaju sa limited profile liste. Jednog kolegu s faxa sam na istu dodavala bar 6 puta, i opet sam morala danas.
Sad mi je na limited 154 ljudi od 320. Razmisljam da pocnem da cistim. Drugacije ne ide.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 20
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!