Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Kada videh ovu vest, poceh da manje prezirem mts.
Naime, zbog jako ogranicene i skupe ponude telefona koji imaju mogucnost koriscenja 2 SIM kartice, telekom je uveo novu uslugu... jedna kartica 2 broja... sto znaci da svako to moze da ima.

Jedina caka jeste u tome da jedan broj mora biti postpaid ili bizNESHTO.

Usluga koshta 1500-2000 din koliko videh... zavisi od toga da li uzimate, odnosno imate postpaid karticu ili to neshto bizBLA.

Moram to sto pre da regulisem... zelim! :eya:
By fazza
A shta su rekli, da li dva broja mogu biti aktivna istovremeno?
Korisnikov avatar
By Dirrty
Procitah da ima opcija da cak u isto vreme mozes da pricas preko oba broja...

Dok pricas sa nekim na jedan, a imas drugi poziv sa drugog, da preusmeris jednostavno.

E sad, to sam sve video na njihovoj shtampanoj reklami, i pogledah malo po netu.
Zbog toga se plasim da mozda nije to previse dobro da bi bilo istinito... i da ja to na kraju necu moci :rida:

Ali moram sto pre do njih da se raspitam.
Korisnikov avatar
By bakalar
i kakav tacno zelis komentar da ostavimo ?

:D
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Interesantno, ali s obzirom da mene na ovaj jedan broj niko ne zove, ne vidim potrebu za drugim...
By fazza
Originally posted by Dirrty
Zbog toga se plasim da mozda nije to previse dobro da bi bilo istinito... i da ja to na kraju necu moci :rida:
Der, der... :mazi:
Korisnikov avatar
By Pauceti
:pucaodsmeha:
Originally posted by Zaljubljena
Interesantno, ali s obzirom da mene na ovaj jedan broj niko ne zove, ne vidim potrebu za drugim...
Korisnikov avatar
By Pauceti
I meni ali mi je opet smesno :lol:

Dobijes povremeno poruku o propustenim pozivima od mts/telenor/vip-a ne?
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Ne, cak me je i mts zaboravio...
Dobijem s vremena na vremee obavestenje o bspl porukama (onih 1200) i dusa me zaboli sto nemam na koga da ih trosim...al onda se setim d ami to opet 200 dinari ostaje u dzepu, pa se dusa oporavi...

:)
Korisnikov avatar
By Dirrty
Mene najvise cudi sto sam ja o ovome obavesten pre nego drugi ljudi... slucajem okolnosti naravno... ali ja i tehnologija? :nesiguran:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
imaš tzv. "supersim" kartice kojima se ovo isto postiže. rade po servisima u BG-u, a koliko znam nema ograničenja mreža i manje košta.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ne bih rizikovao, nije mi skupo.
Korisnikov avatar
By jukie
Ne, cak me je i mts zaboravio...
Dobijem s vremena na vremee obavestenje o bspl porukama (onih 1200) i dusa me zaboli sto nemam na koga da ih trosim...al onda se setim d ami to opet 200 dinari ostaje u dzepu, pa se dusa oporavi...
Meni to za besplatne poruke NIKAD ne stiže a baš koristim poruke mnogo više nego razgovor (i to pri razgovoru ljudi mene zovu). Evo baš gledam pozivane brojeve i u poslednjih mesec dana sam pozivao osam puta, od toga dva puta sam slučajno pritisnuo dugme, a dva puta sam cimao mamu da prestane da pušta narodnjake u drugoj sobi.
By Bombina
Originally posted by Dirrty
Ne bih rizikovao, nije mi skupo.
ej to se placa na racunu i to je prepaid nemoj !
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ne razumem?

Ja sam skapirao da to placas jednokratno... da dobijas tu karticu i vise ne placas nista vezano za nju.

1 broj mora da ti bude postpaid... sto meni jeste.
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Originally posted by jukie
a dva puta sam cimao mamu da prestane da pušta narodnjake u drugoj sobi.
:spank:
Korisnikov avatar
By Manon
a sta ce ti uopste dva broja u istoj mrezi? ili zasto ljudi koriste pripejd i postpejd kartice u isto vreme?
Korisnikov avatar
By Dirrty
Nisi u toku... ne znas citavu pricu.

Sjebao mi se stari mob, odnosno otkazao mu je taster 2, i drugi su poceli da baguju.
Dosta dugo sam ga i imao, pune 2 godine.
Svejedno sam planirao u skorije vreme da ga promenim, ali me je mob iznenadio i pretekao u nameri!
A posto su meni telefoni jedna od najmanje bitnih stvari u zivotu, nisu mi se davale neke prevelike pare... i onda odlucih da uzmem postpaid paket preko mts-a... gde mi se i dopao ovaj samsungov model na oko.

Zato sam se prvo odlucio ne zeleci da promenim svoj stari broj... ali kada cuh da im je potrebno 24h da mi zabodu karticu i da je prebace i aktiviraju kao postpaid, odlucio sam da uzmem novi broj... i tako sam zavrsio sa 1 postpaid i 1 prepaid 064 karticom...

A posto mi je muka i od ovog jednog telefona, zaista ne zelim da posedujem vise od toga, ako nije neophodno... a koliko vidim nije.
By Paranoid Androgynoid
:rotflmao:
:pucaodsmeha:

:potapsava: jadno dete..
Originally posted by 2Q2Bstr8
imaš tzv. "supersim" kartice kojima se ovo isto postiže. rade po servisima u BG-u, a koliko znam nema ograničenja mreža i manje košta.
:yes:

plus mozes imati vise od dva broja na kartici ali je prob. sto ne rade brojevi istovremeno vec pri ukljucivanju telefona biras broj koji ti se aktivira dok ostali ostaju nedostupni. ;)
Korisnikov avatar
By Dirrty
@untouchable

Upravo zbog toga sto zelim da mi oba budu aktivna istovremeno i uvek, a nije mi potrebno vise od 2 broja, niti bilo koje druge mreze... mislim da mi je ovo najbolje resenje.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Danas, zvanicno sam se uverio u njihovu mentalnu ogranicenost i potpunu nesposobnost... od svakog operatera, preko svakog zaposlenog u prodaju, pa sve do glavnih ljudi u poslovnici.

Da skratim pricu, danas... posle drugog uzimanja i placanja DuoSima se pojavio neki njima ne bas toliko poznat problem, koji je u procesu resavanja ali se ne zna kada ce biti resen...

Posto sam ih napljuvao sve, nije mi preostalo nista drugo nego da zahtevam da mi vrate pojedinacne kartice i da ulozim zalbu da mi vrate pare za obe DuoSim kartice.

Odgovorice mi za nedelju dana na kucnu adresu... pa cemo videti sta i kako dalje.

Znaci, mts nikada ni za sta vise...
Samo da mi istekne za 2 godine ovaj raspali ugovor za fon i odbacujem ih...
Ali posto mi nesto baguje i taj postpaid broj, jer svakodnevno dobijam milion nepoznatih poziva sa fixnih i mobilnih brojeva iz raznih delova Srbije... mozda na kraju uspem na to da raskinem ugovor i pre toga.
Korisnikov avatar
By ns.happy
:roflmao: ti bas nemas srece sa njima... :lol:
lepo sam ti govorio - predji u telenor...
Korisnikov avatar
By Dirrty
Kada bih pisao detalje text bi se razvukao na 10 strana... a i pritom bih se ponovo nervirao.

Ali stvarno nisam verovao do sada koliko nesposobnih ljudi moze biti na jednom mestu!

P.S. Sada ubacih prepaid karticu koja bi navodno trebala biti odmah aktivirana, ali nije! Nemam dometa!
Sreca pa mi radi postpaid broj sa prve DuoSim kartice...

Navodno je to do svih Samsung telefona, da ponekad ne mogu da nadju mrezu... nego mora da mi kartica stoji 2 sata u nekom drugom mobilnom, pa tek onda???!
Videcemo!

Izgleda da cu se ja itekako osloboditi tog mts-a po svim tackama svakog ugovora koji me vezuje za njih.
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by 2Q2Bstr8

a ima i kojekakve druge pogodnosti ... čitao sam o tome ...
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ah da, sutra se ponovo cimam do njih, posto operateri u call centru naravno ne znaju zasto mi jos uvek nije aktivirana prepaid kartica...

Radosti li moje!
Korisnikov avatar
By Dirrty
Bejah danas... i na kraju, naravno posle 45 min smaranja kod njih, dobih svoju prvu DuoSim karticu.

Naime, oni umesto da su juce, kada sam trazio i dobio nove pojedinacne kartice, aktivirali te brojeve, oni su mi napokon za divno cudo uspeli da aktiviraju prvu DuoSim karticu na kojoj mi je do sada bio aktivan samo postpaid broj, dok nesto nije bilo u redu sa pinom ili ko zna cime...

I dobio sam bednih 500 dinara, kao naknadu za placanje pojedinacnih kartica... bedno!
Zao mi je samo sto se stvar nije jos vise zakomplikovala, pa da sam raskinuo sve moguce obaveze prema njima... ali makar sam napokon dobio sve svoje brojeve!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!