Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by jovanabeogradStrejt sam ko toplometar ali bih bila sa SANDROM BULLOCK.....eto ti ga na
ova tema me dosta podseca na onu cuvenu recenicu...tj cuvena je koliko je meni barem poznato...
"Strejt sam ko toplometar ali bih bila sa Angelinom Jolie"
Meni je to bas interesantan fenomen, jer retko ko spomene neku drugu zensku personu
Originally posted by allexa37
Tako sam razmišljala kao mlađa,to da mogu da imam svaku i uglavnom sam imala...većina njih je bila strejt i ako mi se sviđala,bila sam spremna okrenuti planetu a ni šarma mi nije manjkalo....sada već ne mislim tako,kriteriji su mi jako povišeni i malo koja mi se sviđa.....usput ću reći i kakva:senzibilna,sofisticirana,normalna.....može biti i jednostavna,obična,čak ne mora biti ni ljepotica.
Pozdrav svim curama-ženama od mene,nova sam na forumu i već mi se sviđa ovaj kutak;)
Originally posted by ValOriginally posted by allexa37
Tako sam razmišljala kao mlađa,to da mogu da imam svaku i uglavnom sam imala...većina njih je bila strejt i ako mi se sviđala,bila sam spremna okrenuti planetu a ni šarma mi nije manjkalo....sada već ne mislim tako,kriteriji su mi jako povišeni i malo koja mi se sviđa.....usput ću reći i kakva:senzibilna,sofisticirana,normalna.....može biti i jednostavna,obična,čak ne mora biti ni ljepotica.
Pozdrav svim curama-ženama od mene,nova sam na forumu i već mi se sviđa ovaj kutak;)
Imala, imala! Kad s´ ti uspela da smuvash moju pokojnu sestru, ne sumnjam... Chek, chek...´el ti ono smuFa i profesoricinu ´cjeru?
Originally posted by Modestyesatamente carra
šta će mi svaka,nisam ni ja svako
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!