Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By zboO
ne zelim da svaka bude moja.
Korisnikov avatar
By Bratz
Svaka...to je bash pretenciozno, mada recimo ako je dovoljno pijana i luda - mozda svaka:))) salim se , ma ne....to je glupo, ja ni ne zelim da svaka zena bude moja
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Originally posted by jovanabeograd
ova tema me dosta podseca na onu cuvenu recenicu...tj cuvena je koliko je meni barem poznato...

"Strejt sam ko toplometar ali bih bila sa Angelinom Jolie"

Meni je to bas interesantan fenomen, jer retko ko spomene neku drugu zensku personu
Strejt sam ko toplometar ali bih bila sa SANDROM BULLOCK.....eto ti ga na :P
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
mrsh seljanko nema te da se javis ... :durenje: pocela sam da se brinem :ozbiljan:

ps :gol:

:smeh:
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Pa, imala sam neka posla :nerd:

Poslala sam ti danas na msn, pa ono....kuckacemo se ovih dana :)

:gol: :lol: :smeh: :smeh:
Korisnikov avatar
By Blady
Mislila sam.. ali sad vise ne mislim... devojka koju zelim, ne moze vise da bude moja... spustilo mi se samopouzdanje.. mada ga mozda nikad nije ni bilo...
By SUNNY B
tacno. ni ja ne zelim da svaka bude moja. sem ove sto vec jeste i to mi je dovoljno.

btw, jednom sam prisla nekoj curi u klubu i, naravno, dobila korpu. posle toga, jelte, nisam nikome vise prisla. uglavnom su sve cure prilazile meni i uspevale da me tako hrabro pokupe....:blush:
Korisnikov avatar
By Mademoiselle
Hm... Naravno da ne... Nisam tip osobe koja bi bila sa svakim i skupljala ribe okolo iz cistog dokazivanja, to mi je glupo. Znaci, da bih se iscimala oko nekoga - mora bas da mi se svidi. A da bi mi se neko svideo potrebno je vreme i da tu osobu upoznam...
Do sada su mi se ozbiljno svidjale dve lez devojke i jedna mi je bila slatka (neko trenutno svidjanje, nisam zelela nista ozbljno, cak sta vise, nisam nista ni zelela, vise mi je prijalo da nekim zaokupim misli u tom trenutku). Sa tom sto mi je samo bila slatka nisam bila. Voli buchice, a ja sam fem, tako da u startu ne bih imala sanse kod nje, pa nisam nista ni probala.
Sa prvom od ove dve... pa, ja sam sedela i molila bogu da mi ona pridje i ona je prisla i smuvale se, i stvanro sam je volela, bile smo dve i po godine zajedno.. Sa ovom drugom je slican slucaj, s tim sto se prvo ona svidela meni, a tek kasnije ja njoj. Ni tu nisam preduzela nista konkretno, osim sto sam se potrudila da joj budem sto zanimljivija u prijateljskom smislu. Pa, kad se vezala za mene, onda sam se potrudila da joj pokazem i onu privlacnu stranu sebe, da me gleda i kao zenu. I prisla mi je i vec godinu i po smo zajedno...

Po statistici bi se reklo da sam imala svaku koju sam ozbiljnije htela, ali jasno je da je realna slika daleko od toga...
Korisnikov avatar
By anche
opet ova tema o samopouzdanju :zev:
By Bombina
hm jesam tip sam te osobe koje mi stalo i potrebna moja emocija komunikacijama
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by allexa37
Tako sam razmišljala kao mlađa,to da mogu da imam svaku i uglavnom sam imala...većina njih je bila strejt i ako mi se sviđala,bila sam spremna okrenuti planetu a ni šarma mi nije manjkalo....sada već ne mislim tako,kriteriji su mi jako povišeni i malo koja mi se sviđa.....usput ću reći i kakva:senzibilna,sofisticirana,normalna.....može biti i jednostavna,obična,čak ne mora biti ni ljepotica.

Pozdrav svim curama-ženama od mene,nova sam na forumu i već mi se sviđa ovaj kutak;)

Imala, imala! Kad s´ ti uspela da smuvash moju pokojnu sestru, ne sumnjam... Chek, chek...´el ti ono smuFa i profesoricinu ´cjeru? :sise:
Korisnikov avatar
By GIAGIRL
Svaka sudjena moze biti ... ostale ne . :andjela:
Korisnikov avatar
By *_Eskarina Gejl_*
:adiktusha: Ne mogu bas svaku jer NE ZELIM svaku!
Ali onu koju stvarno pozelim...ima da bude moja 100%, a da ni ne zna!
Bilo bi to: sta se to desilo samnom,pa ja sam njena!Jupiiii!!!!
Ali jbg. Ni jedna nije imala "muda" da mi pridje, tako da ja ne tragam bas nesto, a posto smatram da se ljubav desava,necu ni tragati,desice mi se..i BICE MOJA!!!:cekam:
Korisnikov avatar
By *velika bela ajkula*
naravno da mogu...poenta je da li to zelim trenutno ne malo sam se smirila dosta je bilo shane life....sad je red na ljubav....ali da mogu.
:crta:
By Swanheart
recimo svaka koju zelim moze biti moja :lol:

ego mode off:federi:
Korisnikov avatar
By anche
mislim, helou, alo i sl. :protest:

kad sam postavljala temu stvarno mi nije ni palo na pamet da neko moze da pomisli da ima zenu koju ne zeli :nono:
Korisnikov avatar
By Modesty
Originally posted by Val
Originally posted by allexa37
Tako sam razmišljala kao mlađa,to da mogu da imam svaku i uglavnom sam imala...većina njih je bila strejt i ako mi se sviđala,bila sam spremna okrenuti planetu a ni šarma mi nije manjkalo....sada već ne mislim tako,kriteriji su mi jako povišeni i malo koja mi se sviđa.....usput ću reći i kakva:senzibilna,sofisticirana,normalna.....može biti i jednostavna,obična,čak ne mora biti ni ljepotica.

Pozdrav svim curama-ženama od mene,nova sam na forumu i već mi se sviđa ovaj kutak;)

Imala, imala! Kad s´ ti uspela da smuvash moju pokojnu sestru, ne sumnjam... Chek, chek...´el ti ono smuFa i profesoricinu ´cjeru? :sise:

hahaha i profesoricinu čerku i jednu profesoricu
Korisnikov avatar
By Val
:bale: I nju? Shto mi to pre ne reche? :smug:
Korisnikov avatar
By Modesty
zato što sam sebična :cigareta:

joj kad se sjetim kako sam za njom slinavila 3 godine,ja 18 a ona 34,sva napuhana,uobražena...a jes mi bio merak posle,čim sam je dobila,odmah sam se ohladila ;)
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Modesty
zato što sam sebična :cigareta:

joj kad se sjetim kako sam za njom slinavila 3 godine,ja 18 a ona 34,sva napuhana,uobražena...a jes mi bio merak posle,čim sam je dobila,odmah sam se ohladila ;)

Je l´ josh zhiva? :eya:
Korisnikov avatar
By Modesty
hahahahaha a tu je negdje kod tebe u njemačkoj ili pak u neumu,.....imal tamo kakav starački dom hihihihihihiih
Korisnikov avatar
By Val
Da, da...Neum je tako blizu. :pas:

A vala sve da mi je i u komshiluku...nikada ne rekoh da se lozhim na bakice. 16 godina starija od tebe, znachi 18 od mene. Ajmeeee... :meso:
Korisnikov avatar
By Modesty
šta će mi svaka,nisam ni ja svako ;)
Korisnikov avatar
By kissbaccio
esatamente carra ;)
Korisnikov avatar
By Modesty
Originally posted by kissbaccio
esatamente carra ;)
Ona je sada tu i ne trebam ni jednu više:leviathan:
Korisnikov avatar
By Azdaja
Koje sam pozelela imala sam ih,i to ne prosecne dJevojke...ne vredi pisati... :dm: :)
Korisnikov avatar
By maka
Ne zelim svaku, zelim samo jednu i ta je hvala univerzumu moja :) Do sada sam bila lucky i bila sam sa svakom devojkom koja mi se svdijala, ali to je sve bilo shit, po 2,3 meseca. Sada da opet treba da krenem da se muvam verujem da ne bih mogla ni jednu da imam, totalno sam ispala iz fazona :)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!