Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by leobgŠto rekla moja baba: "Bog im dao, ali vrag im ne da"
Kakvo je vase misljenje o ugovorenim brakovima u kome se interesi za potomstvom poklapaju. Gay tip i Lez riba odluce da se uzmu, naprave svadbu, familija zadovoljna, komsiluk i zivotno okruzenje takodje, a jos je i "snajka" trudna. Svako od njih u braku ima pravo na muskarca i zenu a vezuje ih dete. Kakvo je vase misljenje o takvim brakovima?
Originally posted by dennyboyda, neki su napisali nesto slicno...
mislim da bi moglo da se razmislja na koji nacin da do tada legalizujemo i gej brakove pa vise nece biti aktuelna tema o kojoj si pisao!!!
da li je neko razmisljao o tome na ovaj nacin?
mozda bi trebalo...
Originally posted by MirisnaTravicapa ne mora brak, može registracija ...
Super ideja ukoliko postoji zelja za decom. Toga ima puno.
Brak dva muskarca mi je besmislen. Cemu to?
Originally posted by leobgMeni lično ovo tvoje razmišljanje deluje jako nazadno.
Moj problem je sto sam ispred vremena, sto razmisljam unapred.
Originally posted by xx LooDa KrAwItZa xxpodržavam .... svaki odnos mora da bude zadovoljovajući, ispunjavajući za obe strane (ako i postoje stvarno 2 strane zainteresovane) ...
Upravo.
Postoji varijanta da jednog dana, za nekih 8-10 godina, nikako ranije rodim dete, ali tek kad zavrsim sve obaveze sa obrazovanjem i sl. i nadjem ljudski posao od koga cu moci tom detetu nesto i da pruzim.
Planiram da zivim sa svojom devojkom, a dete... pa, moze da bude vestacka oplodnja, ali bi bilo lepo da mi ga napravi neki gay prijatelj, cisto da bi dete imalo i oca (zbog sebe), ali podrazumeva se da bih ja bila glavni staratelj, sto bismo i zakonski regulisali...
Sto en znaci da dete ne bi moglo da provodi vikende i raspuste sa ocem, da putuju zajedno i slicno, ukoliko on to zeli, ali bi morao da mi potpise da nece traziti kompletno starateljstvo (ipak nije on 9 meseci bio trudan, izgledao kao bure, ugojio se 15kg, a grudi mu se opustile, plus sve sa hormonima, nego ja!)
Originally posted by SeamanNije li to pomalo sebično?
Ako bi se odlucio za dijete, to bi bilo drugacije uredjeno, bez braka i bez zajednickog zivota.![]()
Originally posted by alexandermagicNpr. po tebi je optimalan...?
Sve se da urediti na drugi, zadovoljavajući način.
Originally posted by AzdajaOriginally posted by Sanguine
Not.
Ne bih mogao da budem u bracnoj zajednici i da zivim sa osobom s kojom ne bih mogao da imam odnos kao pravi bracni par....
Sve bi se onda svodilo na glumu i laznu slike hepi porodice iako zaista ne bi bilo tako...
Kasnije bi dete patilo gledajuci tatu koji trci za nekim decakom i mamu koja dovodi "prijateljicu" na kafu....
Ne bih mogao da toliko lazem sebe i druge.
![]()
Originally posted by GalatejaOriginally posted by AzdajaOriginally posted by Sanguine
Not.
Ne bih mogao da budem u bracnoj zajednici i da zivim sa osobom s kojom ne bih mogao da imam odnos kao pravi bracni par....
Sve bi se onda svodilo na glumu i laznu slike hepi porodice iako zaista ne bi bilo tako...
Kasnije bi dete patilo gledajuci tatu koji trci za nekim decakom i mamu koja dovodi "prijateljicu" na kafu....
Ne bih mogao da toliko lazem sebe i druge.
![]()
![]()
![]()
![]()
Originally posted by SanguineDete nema nikakvog razloga da pati zbog toga. Ono kad je sasvim malo nema pojma da li treba da zivi sa jednim roditeljem, dva ili pet... Ono sto vidi u kuci i kako ga naucis to je za njega normalno stanje. Ako su roditelji zadovoljni u konceptu zivota koji imaju, bilo da je to poliamorija, sporazumni brak ili klasicna bracna zajednica nema ni ono razloga da se ne oseca tako. Problem moze da nastane u susretu sa drugom decom koja uglavnom nisu u takvim zajednicama. Ali mislim da se i to moze resiti objasnjavajuci detetu a i moze se npr druziti sa decom iz slicnih zajednica. To naravno nije sigurno ali sigurnosti kod radjanja novog nepoznatog bica i nema. Moze biti najklasicniji moguci brak pa da se dete oseca nesrecno jer njemu tu nesto ne odgovara, a moze se isto osecati i u atipicnoj zajednici, ali opet moze biti i takva licnost koja ce biti srecna u jednoj ili drugoj situaciji.
...
...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!