Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by shmizllicaodeš u plavom toolbaru na account i onda na dnu od ponudjenih postoji opcija deactivate account, klikneš nešto od ponudjenog, zašto deaktiviraš profil, i na dnu kliknes na plavo dugmence deactivate.
A kako se gasi profil? Ocu i ja da ga ugasim,mnogo me smara.
Originally posted by kiss addictHvala srce!!!Originally posted by shmizllicaodeš u plavom toolbaru na account i onda na dnu od ponudjenih postoji opcija deactivate account, klikneš nešto od ponudjenog, zašto deaktiviraš profil, i na dnu kliknes na plavo dugmence deactivate.
A kako se gasi profil? Ocu i ja da ga ugasim,mnogo me smara.
![]()
Originally posted by blabla-baby+
Queeria
Paki
Originally posted by blabla-babyJa sam ti na MyS napisao neki komentar skoro pa sam se zabrinuo sto mi ne odgovaras
Mnogo vise starih drugara sam nasao tamo nego na MS koji mi se i inace jako sporo otvara tako da sam skoro i prestao da ga posecujem.
Originally posted by EgmontOriginally posted by LoniStidis me se?
Ja ih imam cak 11, a to su...
1) Queeria (Peđa)
2) Tramp
3) MR Ja
4) Dušan Maljković
5) Tweety
6) Paki
7) Mr Dee
8) Zonche
9) Angelina 777
10) Vlada T
11) Šmizlica
![]()
Originally posted by MinaHarkerZa one silne ljude koji su ti posle našeg uparivanja slali requeste sam zaslužan lično
Kako se ja sa tim ne snalazim, pa to je strašno!
Dodala sam Pakija, ostale ne znam ni kako da dodam....
Originally posted by Pakimog nicka, perhaps?
... i još nekoliko ljudi kojima ne mogu da se setim forum nicka ...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!