Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

lezbejski klanovi

ne, ne postoje :ozbiljan:
6
12%
postoje :flasher:
29
56%
nemam pojma, ja nisam odaWle :cul:
17
33%
Korisnikov avatar
By anche
ok.

ima puno prica o tome da postoje grupe lezbejki, klike, klanovi ali koliko je to zapravo istina? :serlok:

da li ste nekada pripadale ili pripadate uskoj i tesno povezanoj zajednici lezbejki koje se drze, uslovno receno, hermeticki zatvorene za druge osobe i, ne nuzno, su sastavljene od serijski monogamnih parova?

da li ste nekada usle, zbog ljubavi ili neceg drugog, u takav jedan zatvoreni (ako su vas pustile onda mora da je poluotvoren ili otvoren) sistem i kako ste se osecale?:flasher:
By J...
Nisam i ne volim da pripadam nekoj grupi, takodje ne volim da se upustam u vezu s devojkom koja je deo neke grupe, trazim slicne sebi.

Grupe sigurno da postoje ali takodje postoje i one lezbejke koje se uglavnom druze sa gay muskarcima.
Korisnikov avatar
By Progenitor
Pa na forumu najstariji klan su klanice ,nama dobro poznate ...:)
By Çâðê_DUP
Originally posted by anche
ok.

ima puno prica o tome da postoje grupe lezbejki, klike, klanovi ali koliko je to zapravo istina? :serlok:

da li ste nekada pripadale ili pripadate uskoj i tesno povezanoj zajednici lezbejki koje se drze, uslovno receno, hermeticki zatvorene za druge osobe i, ne nuzno, su sastavljene od serijski monogamnih parova?

da li ste nekada usle, zbog ljubavi ili neceg drugog, u takav jedan zatvoreni (ako su vas pustile onda mora da je poluotvoren ili otvoren) sistem i kako ste se osecale? :flasher:
:lol: za temu

Da, postoje, upravo takve kakve si ih opisala. Problem je kod lezbejskih krugova sto su tajni, zatvoreni, sto se tako grupisu i sto je do njih tesko doci. Bukvalno se dolazi na nacin na koji se adduju ljudi na myspace :smeh:
..
Ja sam dobila pozivnicu za inicijaciju, ali sam je odbila jer sam se zaljubila u consiglierea. A on je bio u vezi sa kapoom, a ja nisam zelela da budem obican soldat. Stoga sam osnovala vlastitu mafijasku organizaciju Lezbolaha. Regrutacija na u2u :up: :osama:
od serijski monogamnih parova..
sa regrutacijom sa strane za orgije ili cak sve medjusobno. :lezkiss:
Korisnikov avatar
By Blady
Kapiram da postoje... ali nisam u tom klanu, niti sam u takvoj prici... zelim biti van toga... ;)
Korisnikov avatar
By Sunce
Postoje, :giggle:

Salim se, nemam pojma, nisam ja odavle.

Nego, meni se desavalo da ostanem u Smajliju sam na gornjem spratu posto mi drustvo ode da piski, i tada mi se ucinilo kao da ce me lezbejke uzeti pod svoje.
Korisnikov avatar
By anche
Originally posted by QDF
Kapiram da postoje... ali nisam u tom klanu, niti sam u takvoj prici... zelim biti van toga... ;)
mislis da postoji samo jedan!? ono kao manji su organizovani u vetje? pa salju svoje predstavnice na skupove? nesto tipa svetska ekumenska organizacija? :opatica:
Korisnikov avatar
By anche
Originally posted by Angelina777
:lol: za temu
znala sam da ce se tebi dopasti :poklon:
Da, postoje, upravo takve kakve si ih opisala. Problem je kod lezbejskih krugova sto su tajni, zatvoreni, sto se tako grupisu i sto je do njih tesko doci.
pa i nisu bas toliko tajni ako znamo za njihovo postojanje. sta mislis(te) kolike su sanse da nam neka bivsa clanica nekog klana isprica svoja iskustva? :blenta:

od serijski monogamnih parova..
sa regrutacijom sa strane za orgije ili cak sve medjusobno. :lezkiss:
:iskolacen: mislis da se takvim aktivnostima zabavljaju? :iskolacen:
By Çâðê_DUP
Veoma je mala distinkcija izmedju lezbejskih klanova i svakodnevnih prijateljstava izmedju ljudi koji su medjusobno slicni. Jer u tom slucaju, svaka grupa str8 drugarica bi se mogla nazvati klanom.

..

Ali, motiv za organizaciju ovih prijateljstava je u lezbejskom klanu drugaciji. To, po meni, nije pravo druzenje, vec neka vrsta "cuvanja ledja" od protivnica i ocuvanja jedva skrpljenih veza (drz ne daj, scena ce nam unistiti veze, lets stick together..)

..

dakle, to je neka vrsta povezivanja radi ocuvanja opstanka, integriteta, u kome je pojedinac bukvalno pod zastitom kad se izlazi zajednicki (i pod kaznom ako prekrsi neko pravilo), od mogucih napada lezbejki, kao i emotivnih iskusenja i da ocuvaju svoj integritet i retko srecne veze na jedan uravnotezen i blag nacin. sto je najcrnje od svega, u pravu su :shrug: (obzirom na to kakva je scena i cime se zabavlja) no, problem nastaje kad ne biraju sredstva da zadiru u tudj integritet.. :g6:
By Çâðê_DUP
pa i nisu bas toliko tajni ako znamo za njihovo postojanje. sta mislis(te) kolike su sanse da nam neka bivsa clanica nekog klana isprica svoja iskustva? :blenta:
..
To ti je kao sa Cosa Nostrom..uvek se pojavi neki svedok, kao na filmu. Pa onda Labris obeca lezbejki zastitu. No, kapiram da bi joj na kucnu adresu isporucili kanarinca slomljenog vrata, ili ogroman dildo umocen u krv ubacili u krevet :kum: LOL

mislis da se takvim aktivnostima zabavljaju?
ne mislim. ZNAM.
Korisnikov avatar
By Modesty
wao,šta sve pročitah....nemam pojma ali nekako poznajući prifil ličnosti lezbi,to mi je sve vrlo istinito i moguće.......ja pripadam samo sebi i svojim prijateljima i nebi voljela biti u nikakvom klanu ako ne donosi veliku materijalnu korist,npr masoni hahahhaha
Korisnikov avatar
By anche
Veoma je mala distinkcija izmedju lezbejskih klanova i svakodnevnih prijateljstava izmedju ljudi koji su medjusobno slicni. Jer u tom slucaju, svaka grupa str8 drugarica bi se mogla nazvati klanom.
aha. pa ako cemo tako tumaciti ovu pojavu onda nemamo jedinstven fenomen tipican za lezbejski zivalj.

Ali, motiv za organizaciju ovih prijateljstava je u lezbejskom klanu drugaciji. To, po meni, nije pravo druzenje, vec neka vrsta "cuvanja ledja" od protivnica i ocuvanja jedva skrpljenih veza (drz ne daj, scena ce nam unistiti veze, lets stick together..)
pa to onda znaci da one nisu na sceni? ili jesu, ali se pojavljuju kao grupa (stado) pa je to onda ono 'zajedno smo jace'...
pojedinac bukvalno pod zastitom kad se izlazi zajednicki (i pod kaznom ako prekrsi neko pravilo)
da li mozda mozemo saznati kakve su nagrade/kazne u pitanju? da li postoji unificiranost medju klanovima ili svaki klan gradi svoja pravila? :serlok:

i koliko vidim ti insinuiras da je u tim strukturama labris vrhunska organizacija. ili gresim?
Korisnikov avatar
By anche
Originally posted by allexa37
ja pripadam samo sebi i svojim prijateljima i nebi voljela biti u nikakvom klanu ako ne donosi veliku materijalnu korist,
mozda se i zaposljavaju medjusobno? kad ne orgijaju, mislim :lukavi:
By Çâðê_DUP
wao,šta sve pročitah....nemam pojma ali nekako poznajući prifil ličnosti lezbi,to mi je sve vrlo istinito i moguće.......ja pripadam samo sebi i svojim prijateljima i nebi voljela biti u nikakvom klanu ako ne donosi veliku materijalnu korist,npr masoni hahahhaha
pa sve te klanice pripadaju sebi i svojim prijateljima :lol:

pa ima i takvih, lezbejke masonke, kozanostranke (iliti koze skraceno)..

@anche, mnogo pitas. necu da mi osvanu japanske kuglice sa iscrtanim kukastim krstom labrisa u krevetu izjutra :lol:
Korisnikov avatar
By anche
i meni to pade na pamet :lol:

pitam andzo, pitam jerbo sam neuka i ne bih da pogresim :zvizdi:
By Çâðê_DUP
i meni to pade na pamet :lol:

pitam andzo, pitam jerbo sam neuka i ne bih da pogresim :zvizdi:
ignorance is bliss. :potapsava:
Korisnikov avatar
By Modesty
kako je slatko i jadno nekome se nasmijati izvlačeći iz kontekste,pogotovo kad se neko šalio i to naglasio.

Bravo!
To je baš nivo!
By Çâðê_DUP
kako je slatko i jadno nekome se nasmijati izvlačeći iz kontekste,pogotovo kad se neko šalio i to naglasio.

Bravo!
To je baš nivo!
pa i mi se salimo sa tobom :)
Korisnikov avatar
By anche
:peace:
ja se izvinjavam alexi37, jer nisam mislila nista lose. nego tema mora biti saljivog karaktera kad je tako ozbiljna realnost :ccn:

zapravo je najbitniji onaj andzin post gde kaze da je takva vrsta grupisanja zapravo sasvim za ocekivat'. i da to sustinski nikako nije nesto lose.
Korisnikov avatar
By Modesty
ja sam se stvarno oduševila sa svim što je Anđa pisala,nisam nikada razmišljala o tome i na kraju sam se našalila........ah,senzibilna sam pa...tako,OK cure,sve 5
Korisnikov avatar
By vremecuda
@anche inspirisana predhodnom temom :lol: ;)

suuuperrrr ;)

:vogue:

Dacu vrlo kratak odgovor; Postoje i ne pripadam ni jednom. :D
Korisnikov avatar
By anche
Originally posted by vremecuda
a kako ondaK znades da postoje? :lukavi:
Korisnikov avatar
By vremecuda
Originally posted by vremecuda
a kako ondaK znades da postoje? :lukavi:

'Et,cula u prolazu,'nakooo... ;) :nokti: :foto:
Korisnikov avatar
By geeky_dork
ovo je def. slucaj za moldera i skali :ozbiljan:
:teorijazavereopreuzimanjusvetaodstranegejmagije:
Korisnikov avatar
By anche
pa lepo andza nazvala svoj klan 'lezbolah', zna zena dosta o tim stvarima. al' netje da sharuje :elektro:
By Snow_Crystal
Nazalost postoje mada ja to gledam vise kao neku zastitu licnosti tj ako si vec u nekom drustvu koje te poznaje lakse je ostati tu gde si.A ako neko hoce da se druzi onda prolazi kroz detektor pogleda (u zavisnosti koliko ima clanova) pa ako prodje sva snimanja onda je primljen... Bezveze ali tako je... :novine:
Korisnikov avatar
By anche
Originally posted by Snow_Crystal
A ako neko hoce da se druzi onda prolazi kroz detektor pogleda (u zavisnosti koliko ima clanova) pa ako prodje sva snimanja onda je primljen...
aha. da se izrazim ruralno: nesto kao krava na vasharu? :)
Korisnikov avatar
By Modesty
pa lepo andza nazvala svoj klan 'lezbolah', zna zena dosta o tim stvarima. al' netje da sharuje :elektro:
Anđa je ekspert za klanove.....možda nas uvuće u neki :adiktusha:
:pionir: mada mi lezbolah zvući moćno i opako...imal tu kakve love da se prijavim u prve redove
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!