Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Egon
... ponovo na Kalishu od ovog petka !!!

Indie Rules!!!! ( ako nekom treba pojashnjenje: od brit popa, dance-a, do gitarske alternative etc, etc,
sve sto uspesno izmiche komercijalnim top listama )

ali uglavnom ... Belle & Sebastian, The Smiths, Depeche Mode, Pet Shop Boys, Pavement, Lush, Joy Division, The Organ, Teenage Fanclub, Wedding Present, Breeders, The Smiths, Pastels, Cardigans , Stone Roses, Inspiral Carpets,
New Order... a da .. i The Smiths :)
... do vrlo opskurnih imena koje mozda ne biste prepoznali

... inache najfriendly mesto u BG-u, chisto da napomenem.

Ponekad ne znam da li sam u apartmanu ili na indie-u .... :)

lepi, prijatni i nasmejani ljudi .... kad neko nekog zgazi, obichno mi kazhe: "izvini" (sto je jako retkost)

Slika

ali muzika me na to prvo podseti ...

c yaaa ...
Korisnikov avatar
By Egon
vecheras sam nice family guy ....
ali svechano obecjavam da te vodim sledecji petak ....

si? ;)
Korisnikov avatar
By ^Inaniel^
oh, i know.
dobro mesto, odlichan provod..
beshe bar, pre par godinica.
i shall visit it again. :sudija:

Indie.. :setnja:
Korisnikov avatar
By m..
Jao bre. Ok je to sve, eto mozes da odes kad nema bas nista drugo. Ono sto mene muci je to sto ta muzika uopste nije indie (mislim na npr. arctic monkeys i jos 20 identicnih bendova koje nisam u stanju da razlikujem), ume da bude previse njanjava po par stvari za redom, sto mozda dovodi do vece konzumacije piva na shanku, ali i do pada atmosferskog pritiska u lokalu. I slicno, mada ne osporavam da ima i neke zabavne muzike. Mislim ok je kao to sve, al nekako tu zagavis sa ekipom i onda tako ekipno cavrljas, u sustini ne vidim neko znacajnije minglovanje i slicno. Tako neka atmosfera sedeljke. Sto ne znaci da nije ok, al meni je onako. Znaci, bukvalno samo u slucaju da nemam neki bolji provod.
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by m..
Ono sto mene muci je to sto ta muzika uopste nije indie (mislim na npr. arctic monkeys i jos 20 identicnih bendova koje nisam u stanju da razlikujem), ume da bude previse njanjava po par stvari za redom, sto mozda dovodi do vece konzumacije piva na shanku, ali i do pada atmosferskog pritiska u lokalu. I slicno, mada ne osporavam da ima i neke zabavne muzike. Mislim ok je kao to sve, al nekako tu zagavis sa ekipom i onda tako ekipno cavrljas, u sustini ne vidim neko znacajnije minglovanje i slicno. Tako neka atmosfera sedeljke. Sto ne znaci da nije ok, al meni je onako. Znaci, bukvalno samo u slucaju da nemam neki bolji provod.
:up:

svaki put mi se desi ista stvar - obraduje me par pesama (uglavnom hitovi moje mladosti :roflmao: ) i onda usledi znatno duži amalgam ovog tipa koji je m.. opisala, pa se uvatim flaše i batalim đuskanje.

nego, zanima me zašto si stekao utisak da je to najfriendly mesto u beogradu?
Korisnikov avatar
By Egon
Originally posted by Lepa Krepa

nego, zanima me zašto si stekao utisak da je to najfriendly mesto u beogradu?

pa prosto znam .... iz lichnog iskustva ...
Korisnikov avatar
By bigirl
:smilegrin: To svakog petka? Od koliko sati? Gde tačno? :smilegrin: Veeeeeeeomaaaaa sam zainteresovana, a znam još dve persone koje bi išle sigurno! :smilegrin:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!