Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by zbunjenapa kad stalno nešto ili nekog hejtuješ, šta drugo očekuješ da dobiješ zauzvrat?
nama je nestala slika na KDS-u dvadeset minuta pre kraja mecha..HVALA IM PUNO...
bravo bravo za KDS!!!!!!![]()
ne mogu da se veselim posto sam popizdela....jebeni majmuni!!!!
..i naravno josh uvek nema slike...
Originally posted by Marvinto sam i ja rekla. kakav je ono dziber. ali fuckin' zgodni dziber
A gospon Vilander, molim neka se povuče sa mesta komentatora u mišju rupu.
U ova 3 dana je toliko gluposti rekao i toliko prognoza omašio... da čovek poverovati ne može da je on ikad i igrao tenis.
Originally posted by zbunjena
nama je nestala slika na KDS-u dvadeset minuta pre kraja mecha..HVALA IM PUNO...
bravo bravo za KDS!!!!!!![]()
ne mogu da se veselim posto sam popizdela....jebeni majmuni!!!!
..i naravno josh uvek nema slike...
Originally posted by kiss addictNije više ni to.Originally posted by Marvinto sam i ja rekla. kakav je ono dziber. ali fuckin' zgodni dziber
U ova 3 dana je toliko gluposti rekao i toliko prognoza omašio... da čovek poverovati ne može da je on ikad i igrao tenis.![]()
Originally posted by Marvinma ja volem kad su ti matorci malo naborani... to mi je nekako šmekerski. ne volem kad se peglaju. kad ne mogu ja, ne moraju ni oni!Originally posted by kiss addictNije više ni to.Originally posted by Marvinto sam i ja rekla. kakav je ono dziber. ali fuckin' zgodni dziber
U ova 3 dana je toliko gluposti rekao i toliko prognoza omašio... da čovek poverovati ne može da je on ikad i igrao tenis.![]()
Prošle godine da.
Ove je prešao u "ishabane"![]()
Fejslifting, pod 'itno![]()
Originally posted by LunjaAna ce igrati Eastbourne, a Jelena se povukla zbog povrede sa Birmingena. Lepo zvuci.
Konacno GS!![]()
Bravo za Anu! Super je igrala i bila sigurna u sebe. Safina mi je nesto bila pogubljena. Kao, sav pritisak je na Ani, ali meni je delovalo da je Safina popustila pod pritiskom. Mec je dobar, zadovoljan sam, puno direktnih poena, ali nije onako dobar kao sa Jecom.![]()
Posto je osvojila RG, sad sam zadovoljan, potpuno opravdava #1 mesto na wta.
I lepo je sto je BAS od Henin primila pehar.![]()
Sad bi bilo dobro da ode na neki slabiji turnir na travi, tamo da ispadne u 2. kolu i onda ponovo da zablista na Wimbledonu.![]()
Originally posted by LunjaAna je jako dobro igrala, ne radi se o tome da je Safina pukla.
Kad sumiram sve sto sam video, Ana jeste bila najbolja na ovom turniru. Potpuno zasluzeno ga je osvojila. Bas cudno da je lose odigrala poslednjih par turnira na sljaci.
A Safina je eksplodirala! Kao Ana prosle godine. Prvo Berlin, onda finale RG-a.![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!