Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By queeria
Kino klub "Svetlost" u saradnji sa Queeria Web Portalom svake nedelje u junu mesecu organizovaće projekciju gej filmova koji su snimljeni na osnovu romana koji su prevedeni na srpski jezik i izdati kod nas.

8. jun - predstavljanje knjige "Moris" E. M. Forsera i projekcija istoimenog filma u 18h

15. jun - predstavljanje knjige "Razgolićeni državni službenik" Quentina Crispa i projekcija istoimenog filma u 18h

22. jun - predstavljanje knjige "Poljubac žene pauka" Manuela Puiga i projekcija istoimenog filma u 18h

29. jun - predstavljanje knjige "Trčanje s makazama" Augustena Burroughsa i projekcija istoimenog film

Takođe, kino klub "Svetlost" je otvoren za LGBT populaciju svakog dana od 10-02 i nalazi se u Milutina Bojića 2. Klub će i ubuduće organizovati filmske i ostale kulturne događaje koji promovišu queer kulturu i umetnost.
Korisnikov avatar
By Marvin
Imal' neko Моrisa na di vi di ju? Jab' to gledao.
By polarlicht4.1
Mož' da se nađe na netu (rapid linkaći ili slično). E sad je pitanje 'oćeš li da se pomučiš da skineš. :komp:

(i yet again sam dokazao ovo izjavom da sam zaslužio titulu 'riznice za linkove' koju mi je udelila Lepa Krepa)
Korisnikov avatar
By Deksi
Pronasao sam to mestasce jos davno i cesto dolazim i sa gej i strejt drustvom....
Super je.
Mozda svratim...
Korisnikov avatar
By queeria
15. jun - predstavljanje autobiografske knjige "Razgolićeni državni službenik" Quentina Crispa i projekcija istoimenog filma u kino-klubu "Svestlost" u 18.00h
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!