Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Waldorf, Moderators
Originally posted by andjelato si sve napisala i prvi put i opet nisi u pravu.
carisnka tarifa za sta? ako mislis kao sto je EU uvela, jbga nismo u EU.. znaci za sta?
monitor sa DVI se ne tretira kao kompjuterska oprema (u nasoj drzavi) jer na njega mozes da nakacis dvd player, sony ps3, xbox360 i ostale stvari koje se kace na TV. kao sto rekoh nasi pokusavaju da se prave evropljani kada ne treba. sto ne stave iste cene harware_a kao u nemackoj naprimer (ne isplati se to).
sta cu kad nisam minimalist
@erkondishn
Cjo'ecje, kol'ko utikaca..![]()
![]()
Originally posted by ns.happyima i treci na slici, al ga treba naci
dva mobitela
Originally posted by 2Q2Bstr8pa reci mi kakve veze ima ta regulativa sa Srbijom? Srbija nije clanica EU tako da ta regulativa ne moze da vazi za Srbiju. Srbija ne uvozi monitore iz EU vec iz singapura, tajvana, kine... to nisu drzave clanice EU.
to što kažeš za EU regulativu je u vezi sa carinom, pa je ona povećana na DVI monitore i iznosi 15%. za VGA je manje, ali ne mogu da nađem sad tačno koliko. a PDV je isti, 8%
Originally posted by bojandjoijao kako ste lepi oboje!
ovo je moja sneguljica![]()
Originally posted by andjelaZVANIČNO je PDV na monitore sa DVI 8%. je l' treba sad i peti put da napišem?
pa reci mi kakve veze ima ta regulativa sa Srbijom? Srbija nije clanica EU tako da ta regulativa ne moze da vazi za Srbiju. Srbija ne uvozi monitore iz EU vec iz singapura, tajvana, kine... to nisu drzave clanice EU.
znaci kakve veze ima ta regulativa sa nasom carinom?
ja samo kazem da se nasi prave mnogo pametni, pa su kao pokrili tu glupost time sto je zvanicno kao pdv za monitore sa dvi 18%
Originally posted by anchehvala, u sebi nosi mnogo lepih uspomena.
andjin milje je hit![]()
Originally posted by svejednoJeste, to mi je baka isplela kad sam joj rekla da sam gej, uz reci: da te cero cuva od zlih picolizica. to je milje koji odbija zle lezbejke. Ona koja ga gleda duze od minuta, oslepi...
..sem Angeline, samo ona ima obican sto ali ima TFT.. i milje -uspomenu od bake![]()
Originally posted by svejednoZato sto su lezbejke u kompjuteru.
A sto ga drzis bas ispod kompa, to me kopka.. zar ga ne pomeras non-stop?
Originally posted by 2Q2Bstr8i ako je pdv isti i nema nikakve razlicite carinske stope zasto je onda monitor sa dvi skuplji od monitora bez dvi?
ZVANIČNO je PDV na monitore sa DVI 8%. je l' treba sad i peti put da napišem?
a to ima veze sa EU regulativom koliko i tvoje insistiranje na vezi EU regulative sa PDV-om.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!