Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by DarkAngel
i inace taj koment za CS3 :nokti:

U njemu nema uopste opcija za Render-ovanje, ili ja ne mogu da je nadjem i onda mi je CS2 jos uvek neprevazidjen. A cim sam to videla nisam zelela dalje da se bakcem sa ostalim manama.

renderovanje?

kod mene ima :D

meni se više sviđa zbog meni opcija ... poseduje novi dizajn, optimiziran je za novije procesore i iz njih crpi maksimum, mnogo bolje raspolaže RAMom ako ga malo ima (što kod mene nije slučaj), novine u Curvesima, poboljšan Black & White adjustments koji je sada osetljiviji, a da ne pominjem bitnije izmene kao što je uvođenje Smart Objectsa, importovanje 3ds fajlovai još mnogo toga ...

za mene je CS3 prva veća revolucija u razvoju ovog programa ... nešto se ne sećam neke bitnije izmene osim Blending optionsa od Photoshopa 4 pa do CS2 ...

CS3 u startu može da bude konfuzan jer su sve pretumbali ... ali kada se navikneš na novine, vidiš da ima smisla što su to uradili
By J...
Originally posted by Big Bad Bear
Originally posted by Mr.Ja
Brishi iz dosa. :D
Bravo.

Ali udji direktno u DOS (ne iz Windowsa). Takodje bih ti savetovao skidanje NOD32 (sa phaseddl.com ili nekog torrenta)
A jel taj torrent proveren? Jednom sam skidala avast s nekog torrenta, pa skinula trojanca. :blenta:

@ swanimir meni se jednom, posle brisanja nekih programa komp dva dana restartovao, vec sam htela da zovem majstora, a onda je proradio, kao nov. Znaci, daj mu malo vremena. :eureka:
Korisnikov avatar
By Dominion
desni klik na start -> explore all users -> tvoj_profil -> local settings -> temp -> ctrl+a -> shift+del. a pre toga ubij sve procese u task manageru.
Korisnikov avatar
By Dominion
PS. start, run, regedit, hkey_current_user, software, microsoft, windows, currentversion, run i obrisi sve sto ti se cini sumnjivo da se ne bi dizalo sa win-om.
isti postupak ponovi za hkey_local_machine
Korisnikov avatar
By Progenitor
Jao Swanimire opet telepatijom mi zlostavljas komp?Danas je i meni ukocio kad sam hteo da se ukonektujem na net,i kad sam ga restartovao on cim udje mi ukoci pa se restartuje.I toliko sam se smorio da sam presao na Vistu(a posto nisam pazio formatirao sam sve slike koje sam imao :smeh: :ubise: )...A onda sam hakerisao Vistu ceo dan ,posto nemam key...ma smorio sam se za medalju...ali sam fensiiiii.....:lol:
By Swanheart
:doh:

svecano obecavam da te vise necu zezati kad ti se ukoci komp
bad lama bu hu hu :lol:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
i šta je na kraju bilo? vidim da ti ljudi savetuju zatvaranje procesa koji koriste te fajlove, ali meni se čini da se tebi komp restartuje kad pokušaš to da obrišeš.

inače, Avast je besplatan, ne treba da ga skidaš sa torrent-a, već sa www.avast.com.
By Swanheart
ne restartuje se komp sam od sebe, vec ja moram da ga restartujem kad se ukoci tako posto kliknem da obrisem te tri gluposti.

sutra cu reinstalirati sistem posto nista od navedenog ne pomaze
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Bootojes se iz Safe Moda (F8) i onda pobijes to sto ti ne treba....

:maljkovic:
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Onda skines hard disk.. i ubasic u neku fijoku u drugi
komp.. i brisesss.. tooo..
Korisnikov avatar
By Progenitor
Ma ja cu to da joj sredim,kad krenem da formatiram...ima da prsti!!! :smeh: :giljotina: :smeh:

:teletabisi:
By Swanheart
da li odmah da odem kod hrama da pocnem da se molim posto ce sve da prshti :qqlele:
By Swanheart
i swanimir je uz pomoc Progenitora, Lunje i tukjuttubistrejt sredio racunar :yay:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
super je Unlocker! ja uglavnom poubijam sve moguće procese, ali nekad problem pravi sam shell. a njega kad ubijem odu mi ikonice dole kod sata. :)
By Swanheart
i tako swanimir reinstalira sistem
ubaci sp xp 3
mozillu 3

i sad swanimiru mozilla nece da otvori yahoo, google, myspace, uopste pretrage ne rade :mad:
ah da, ni torrent nece da shljaka

:wtf:

sta sad moze da bude :doh:
ovoliko me racunar nikad nije zahebavao :tuzan swanimir:
By Swanheart
swanimir:"dobar dan imam problem sa ucitavanjem nekih stranica, uopste nece da se ucitaju"
operater u sezamu:"samo trenutak"
swanimir:"da"
operater u sezamu:"da li ste iskljucili windows firewall"
swanimir:"da"
operater u sezamu:"pobrisite cookies & sve ostalo sto bi moglo"
swanimir:"vec je obrisano"
operater u sezamu:"a anti virus?"
swanimir:"iskljucen"
operater u sezamu:"nesto vam blokira to" tu tu tu tu spustila slusalicu kokoska

dakle, da li da odem da se na*ebem nekom materi mile sad :mad:
Korisnikov avatar
By IriS
zovi opet i pitaj kako se zove :pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By geeky_dork
pa ona ti je vec pomogla,zar ti nije rekla "nesto ti blokira to":pucaodsmeha:
By Swanheart
kako ne kako ne

da me ne mrzi sada bih lepo otisla do sezama, ali se sve nadam da ce neko na forumu znati o cmeu se radi :molise:
Korisnikov avatar
By andjela
jeli to instalirano naknadno na windows xp sp2?
Korisnikov avatar
By andjela
pa odes u add remove programs otkacis gore desno Show updates, nadjes na spisku service pack 3 i ides remove

zatim skines sa neta sp2 i instaliras.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!