Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

By Çâðê_DUP
Ne gej, nego lezbejka i imam zelju da podelim to sa svim devojkama /sem nekih koje ce se prepoznati/

Ovo je pozitivna poruka i nadam se da problematican moderator nece pojuriti da polechi neki kompleks.

a ako i doleti, nece joj biti prijatno, jer vise nemam sta da izgubim, a sve sto zelim jeste sledece i sto imam reci: Ne mogu vise bez zene, bez mirisa zenskog tela, obesicu se za kuku od radijatora, za uzengiju usiljenu u spanski zid sto se rastvara polako i salje senke ka meni oblicja sirena, iglicastih dlacica na porubima pickinog sava. Zelim da mi neka sirena sedne na lice i neka me obujmi svojim estrogenski sirokim bokovima. Mozemo imati samo seks, ali svakog vikenda. Zene, dodjite na mene. :luda:
By Çâðê_DUP
DAJTE, Sta se femkate, da nisam dzentlmen kao sto jesam, sva ljubavna pisma bih pastovala ovde, pa kao necete da mi nudite grudi :odbij:

e, drage moje, necu se ja spustiti tako nisko, a vi onda vise nemojte da me molite za seks u vezu. sad sam resila da vam dam sansu, iskoristite je, ako ste glupe, pa idite odakle ste dosle a moj inbox prepustite zaboravi vasih majusnih preplasenih celija u kome sede za kuhinjskim stolom superego Male Mostanice otac i majka i lila salveta oko kuma koji jede bubce zardjalom kasikom
By Çâðê_DUP
Pcelice, da krenemo od tebe? :misici:

no..ipak ima zescih slucajeva, ti si isuvise mala cak i za forumasku drz ne daj, pisma, erotika i spletke.. ne znam, videcu..
:fuck: :backstab:
Korisnikov avatar
By blenta
andjo trenutno sam tu samo ja
nemam bash neke grudi
ajde makar meti kavu
:hekla:
By Çâðê_DUP
Originally posted by blenta
andjo trenutno sam tu samo ja
nemam bash neke grudi
ajde makar meti kavu
:hekla:
ma kakva kafa :odbij:

imam ja nesto bolje od tebe..ja sam malo starija od tebe, al neces da me kuvas, valjda...od stare koke supa je najbolja. pa da ti i ja lepo imamo seks, lepa sam, zgodna, obdarena, a onda da popijemo kafu, jer verujem da ces me zadovoljiti bolje od vecine, a kazu da si sladak..m? ajde ocemo sad ili kad? cek da dodjem za bgd. :sesir:

ps salji fotku na moj mail, da te ispipam i ocenim.
Korisnikov avatar
By blenta
to ti svojim zhenskim motjima otjesh da me natersash da ja posle china kuvam kavu
bojim se teta andjo
strepim da bi taj vash pohotni oktopus uhvatio moju glavu kao facehuger is aliena i isissao sav zhivot iz ove khrke ljuske koju telom zovem
By Çâðê_DUP
to ti svojim zhenskim motjima otjesh da me natersash da ja posle china kuvam kavu
bojim se teta andjo
strepim da bi taj vash pohotni oktopus uhvatio moju glavu kao facehuger is aliena i isissao sav zhivot iz ove khrke ljuske koju telom zovem
nece ti bre sigurni viver dodje u posetu..spremi kafu nego sta..ma kakav oktopus, skuvala sam ja njega odavno, sad su ostale samo smezurane korice (okrajci), moze da se brsti, glava ne stane, ali tanjirasta mina zla hoce..:adiktusha:
Korisnikov avatar
By blenta

nezhno
jedva dodirujutji jezikom na pochetku
prste ne koristim uopshte ili koristim vrlo slabo i nikad na pochetku
i nikako suvim prstima- pokvari niz
poljupci na unutrashnjoj strani butina
nezno glocnem ponekad perineum- ne snazhno
kad je vec cela regijaa mokra malo odmaknem glavu i duvam
kad primetish blago uvijanje (!), stezanje mishitja (!!!), zadrzhavanje daha (!!!!!) onda nastavish bash to shto upravo radish menjajutji tempo jer to radi pos'o

:vruce:
By Çâðê_DUP

nezhno
jedva dodirujutji jezikom na pochetku
prste ne koristim uopshte ili koristim vrlo slabo i nikad na pochetku
i nikako suvim prstima- pokvari niz
poljupci na unutrashnjoj strani butina
nezno glocnem ponekad perineum- ne snazhno
kad je vec cela regijaa mokra malo odmaknem glavu i duvam
kad primetish blago uvijanje (!), stezanje mishitja (!!!), zadrzhavanje daha (!!!!!) onda nastavish bash to shto upravo radish menjajutji tempo jer to radi pos'o

:vruce:
ma blento necu ja da ti meni duvas u rog, hocu da me proburazis kako treba. da duvam u lakt za nokte mogu sama. lezbejski seks necemo. nista nisi shvatio :odbij:
Korisnikov avatar
By blenta
pa moram da opravdam nick
:samar: bash odgovara naziv teme u tom sluchaju hehe
By Çâðê_DUP
pa moram da opravdam nick
:samar: bash odgovara naziv teme u tom sluchaju hehe
uh sad me bas briga dal odgovara il ne.. :tepih: ja ti lepo nudim seks, a on se ucvrco..pih! eno ti moja slika tamo preko puta, pa vidi sta si propustio : :f5:

no..odsad cu sve u2u onanatorke i mail onanatorke da saljem ovde, da dam link, tema super! :sise:
Korisnikov avatar
By blenta
andjelija spremi se da se vratish na pravi put :shocked:
By Çâðê_DUP
Na koji pravi put? Ka lezbejkama kojih il nema il izgledaju kao da ih je poplava izbacila? I koje, sto je meni vaznije, u glavi drze promaju. Radije cu biti sama nego u losem drustvu. Sigurna sam da nisu sve takve, da ima i pametnih devojaka, pa eto, neka pisu ovde i neka obeleze banderu oko koje cemo se naci..uskoro sa lila trakicama..tj roze za devojcice, a plavoljubicaste za decake..pa da bude lep seksi logor za nas gejnijalce, hoces neces, dohvatis smrdljivu carapu logorasa druga.. :kolo:
Salim se ja blentice :mazi: duboko disi, kao ona picka gore sto si opisao, koja malo dise, malo se gusi, a kad dise, dize bodlje i uzdise od umeca tvoga..bolje noz pod grkljan da mik stavis nego svoj mali otrovni koren izlistao na povrsi sto raznosi sve, sto plevi polja devojacka i pravi im trudnicke stomake.. :chilling:
Kitu u futrolu, a dzezvu na pec! (ako bude struje) :smug:
Korisnikov avatar
By blenta
dakle primirje
blenta ode u krevet
:mjuza:
By Çâðê_DUP
dakle primirje
blenta ode u krevet
:mjuza:
laku noc, sine :klavir:
Korisnikov avatar
By KiWi

Ne razumem te poruke "Ponosna sam što sam lezbejka" ili "Ponosam sam što sam gej" ... To je kao kada bi neko rekao "Ponosan sam što sam str8" ili "Ponosan sam što sam rodom iz Mokrina" ... to je nešto što se ne bira, nešto što ne možeš da postigneš i dostigneš već jednostavno jesi ... treba biti ponosan na stvari koje si sam postigao i dostigao, ono što je tvoja zasluga.
By Çâðê_DUP
Originally posted by Wang

Ne razumem te poruke "Ponosna sam što sam lezbejka" ili "Ponosam sam što sam gej" ... To je kao kada bi neko rekao "Ponosan sam što sam str8" ili "Ponosan sam što sam rodom iz Mokrina" ... to je nešto što se ne bira, nešto što ne možeš da postigneš i dostigneš već jednostavno jesi ... treba biti ponosan na stvari koje si sam postigao i dostigao, ono što je tvoja zasluga.
Hajde jos malo budi bukvalan.. i da , ponosna sam sto sam iz Mokrina? problem?:lizalica:
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Evo da se vratim na pocetak..

Jesam, ponosna sam sto sam lezbejka..

Kada sam drugim prijateljicama, lezbejkama,
skrenula paznju na to da sam malko, za sada,
"defektna" lezbejka, one su mi rekla da ne
postoji defektna lezbejka..

Tako jos jednom, vrlo sam ponosna sto sam Lezbejka,
sa velikim L

:zastava:
By Çâðê_DUP
Originally posted by andjelat
Evo da se vratim na pocetak..

Jesam, ponosna sam sto sam lezbejka..

Kada sam drugim prijateljicama, lezbejkama,
skrenula paznju na to da sam malko, za sada,
"defektna" lezbejka, one su mi rekla da ne
postoji defektna lezbejka..

Tako jos jednom, vrlo sam ponosna sto sam Lezbejka,
sa velikim L

:zastava:
eto, andjelat je shvatila temu..ma nema to, zenski senzibilitet je zenski senzibilitet, pustimo mi ove muske bukvaliste

@andjelat :mazi:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!