- 12 Maj 2008, 14:38
To sto je ona izabrala da bude simpatizer DSS ne znaci da automatski odustaje od podrske gay populusu.
Ja imam sestru koja je pristalica LDP pa je homofobicna a imam i druga koji je pristalica SRS koji ima dobar stav o gej ljudima.
Originally posted by andjelatPa rekoh vec da stav kojim neko podrzava ili ne ljudska prava i pravo izbora ne mora biti vezan za neku politicku opciju.Originally posted by Lakiboy_nsJa se sa tim slazem, i niko njoj ne osporava njen politicki izbor.Originally posted by kiss addictPodrska gay pravima ne mora automatski da bude vezana za podrsku nekoj politickoj stranci...meni se cini da mnogi od vas ovde imaju mnogo da uce o postovanju ljudskih prava i slobodi izbora.Originally posted by andjelattačno tako
Podrska nije nesto sto ce pali i gasi kao lampa u dnevnoj sobi,
to je nesto sto ljudi osecaju, razumeju, zive.... Kad se jednom
upali, i kad ta osoba dobije na sirini, onda je vise ne moze ugasiti.
Tako, da licno sumnjam da je ona ikada bila pravi supporter, vec
je to vise bio deo njenog imidza.![]()
Osporavanje prava Sladjani Milosevic na svoj politicki izbor je slicno krsenje prava kao kada vama osporavaju pravo na vasu sexualnost a to se jednom recju naziva LICEMERJE![]()
Problem nije u tome, vec u necemu drugom.. kao sto sam rekla,
podrska, u ovom slucaju nije nesto sto malo hocu, malo necu..
vec je nesto mnogo sire.. a ocigledno je da to odudara njenom
novom angazovanju i imidzu pa je resila da se pozdravi....
Ako je licemerno, licemerno je sa njene strane. Nije vazno koje
si stranke clan, treba da ostanes dosledan sebi i svojim stavovima
o ljudskim pravima..
To sto je ona izabrala da bude simpatizer DSS ne znaci da automatski odustaje od podrske gay populusu.
Ja imam sestru koja je pristalica LDP pa je homofobicna a imam i druga koji je pristalica SRS koji ima dobar stav o gej ljudima.