Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By bakalar
Posto sam video da se otvara radnja adidas-a u Novom Sadu, interesuje me jel se u sklopu njih prodaje linija Y-3 koju dizajnira Yohji Yamamoto ?

:kiss:
Korisnikov avatar
By pazzaz
Y-3 se vodi kao dizajnirana marka i moze se kupiti samo u takvim radnjama kao i yamamotovim prodavnicama. Inace se radi o dosta skupoj marki koja npr uopste nije jeftinija od yamamotove druge linije Y's.

Y3 mozes naci u Love & Chic (u Cara Lazara pored Pire-a)
Korisnikov avatar
By bakalar
Originally posted by pazzaz
Y-3 se vodi kao dizajnirana marka i moze se kupiti samo u takvim radnjama kao i yamamotovim prodavnicama. Inace se radi o dosta skupoj marki koja npr uopste nije jeftinija od yamamotove druge linije Y's.

Y3 mozes naci u Love & Chic (u Cara Lazara pored Pire-a)
moram poceti shoppingovati u BGu ...

mada guess what! student sam, blah :zvezdice:

Bas me raduje sto imamo Y-3 u zemji :B
Korisnikov avatar
By bakalar
Ako se Y-3 prodaje ne zavisno od Adidasovih radnji, o kakvoj je to onda saradnji rec ?

Sto jednostavno ne prodaju u sklopu Adidasovih radnji kada vec saradjuju svake sezone ?

Nosi li Y-3 marka igde Adidasovu oznaku na sebi ?
Korisnikov avatar
By pazzaz
Pa sardnja je pocela jos neke 2000te kad je Yamamoto jesen zimu 2001, ako me secanje nevara, za svoju prvu liniju Yohji Yamamoto bio inspirisan sportom (kroz samu kolekciju se sve vreme provlace tri bele linije sto je naravno znak Adidasa) a i Adidas je specijano napravio cipele-patike za tu kolekciju, posto se ispostavila super saradnja dogovorili su se o pravljenju novog dizajniranog (luksuznog) adidasovog brenda koji bi zasebno postojao od Adidasa, pa sa tim se lansirao kroz radnje sa dizajniranom odecom.
Naravano brand ima sam jasan vizuelni identitet Adidasa (uvek se tu provlace ili tri crte ili logo ali naravno predstavljen na neki novi nacin...) ali i jasnu estetiku Yamamota.
Vizija brenda def je bazirana da se mladjoj publici priblizi dizajnirana roba kao i sama promocija Adidasa na jednom visem nivou.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
@abcd-mislis na onu novu radnju Adidas koja se priprema pored trga tamo gde su womens secret i Beneton radnje?
Korisnikov avatar
By bakalar
@ pazzaz

@Lakiboy_ns

da, tu!
Korisnikov avatar
By ns.happy
sta bi sa lee coperom koji je bio tu?!
Korisnikov avatar
By bakalar
Srecom nema ga vise ... :njanjanja:

ja od 2m tamo nisam imao sta da trazim :zavist:
Korisnikov avatar
By ns.happy
stoooo??? meni su bili jako dobri... imam nesto od njih, sad mi je vec malo, posto sam se ugojio.. zao mi je sto nisam uzeo onaj jedan duks-jaknu koji sam tako zeleo... gde su oni sad?

edit, sad sam skontao da mislis na svoju visinu a ne na dva metra razdaljine od prodavnice hehehe
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!