Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators
Originally posted by DinaHm, ja konkretno znam dva tipa koji stalno vise u Vip-u i smaraju ribe.... to su isti oni koji su napravili problem u Toxic-u u petak...
Statuse,
To sto ti govoris je prica o nametljivcima, nasilnicima a prema njima svakako se moze primeniti mera koja je i primenjena, tj izbaceni su. Ali ti si govorio o "onima za koje vecina ljudi zna da su strejt" a to nije isto sa recju nasilnici.
Originally posted by *STATUS*Originally posted by DinaHm, ja konkretno znam dva tipa koji stalno vise u Vip-u i smaraju ribe.... to su isti oni koji su napravili problem u Toxic-u u petak...
Statuse,
To sto ti govoris je prica o nametljivcima, nasilnicima a prema njima svakako se moze primeniti mera koja je i primenjena, tj izbaceni su. Ali ti si govorio o "onima za koje vecina ljudi zna da su strejt" a to nije isto sa recju nasilnici.
jednu moju drugaricu su smarali dva vikenda dok nije resila da zamoli nekog tipa da im skrene paznju da devojku ostave na miru, da je LEZ i da je frajeri ne zanimaju, tad su prestali da je smaraju...
Muka mi je bre od tih sto misle da su devojke sisale vesla i da mogu da se "ovajde" makar nesto... strejt ljudi treba da idu na strejt mesta i tamo muvaju ribe a ne da muvaju ribe u GAY LEZ diskoteci...
![]()
Originally posted by Vlada TOMG!
U stara, dobra vremena, u eri rahmetli IKSA, jedini incidenti behu interne prirode ("ja kurva?! ti ces meni da kazes! evo ti, na! (tasnicom)...").
Originally posted by brdjaMislim da će za devizne goste ipak biti mnogo više razumevanja.
a šta kada bude Eurosong
i kada dođe zaista masa i onih koji bi 50% GLBT populacije iritiralo ... ha ... policija će da ide noću i reguliše stvari ...mislim da neće .. biće dosta
![]()
Originally posted by MachoBitch
ljudi oko pola sata stajali napolju kao glineni golubovi
Originally posted by EgmontI feel better now
Klub Apartman ima pomocni izlaz. Ne znas sta pricas.
Originally posted by bigirl
Dobro da nisam bila. Bila bih optužena zbog onog suzavca...![]()
Originally posted by ZwezdicaVIP?
Ja sam bila u ViPu kada je bacen suzavac.. To je bilo uzasno, jedva smo izvukli zive glave da niko nije povredjen..
Originally posted by Renoirpa naravno. jedino se na egmontovim zurkama nisu desavala sranja, i to valjda treba da bude ogroman plus u odnosu na ostale klubove.Originally posted by ZwezdicaVIP?
Ja sam bila u ViPu kada je bacen suzavac.. To je bilo uzasno, jedva smo izvukli zive glave da niko nije povredjen..
znaci..ostade samo u Apartman jos niko nista nije abcio
![]()
nije da prizivam da neko baci nesto...
samo zakljucujem
Originally posted by Momobre, kak to zborish?
nek stave jakne na taj akumulator![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!