Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By bigirl
Dobro da nisam bila. Bila bih optužena zbog onog suzavca... :smilegrin:
Korisnikov avatar
By Vlada T
U stara, dobra vremena, u eri rahmetli IKSA, jedini incidenti behu interne prirode ("ja kurva?! ti ces meni da kazes! evo ti, na! (tasnicom)..."). Ovo su sada godine opasnog zivljenja. Covek treba da se naoruza i da prodje obuku za komandose, ne bi li spreman bio za vanredne situacije.
Mada, ako je istina da je nomen zapravo omen, onda me ne iznenadjuje da se u klubu nomine TOXIC desavaju ovako hemijski invazivni napadi.
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Originally posted by Dina
Statuse,
To sto ti govoris je prica o nametljivcima, nasilnicima a prema njima svakako se moze primeniti mera koja je i primenjena, tj izbaceni su. Ali ti si govorio o "onima za koje vecina ljudi zna da su strejt" a to nije isto sa recju nasilnici.
Hm, ja konkretno znam dva tipa koji stalno vise u Vip-u i smaraju ribe.... to su isti oni koji su napravili problem u Toxic-u u petak...
jednu moju drugaricu su smarali dva vikenda dok nije resila da zamoli nekog tipa da im skrene paznju da devojku ostave na miru, da je LEZ i da je frajeri ne zanimaju, tad su prestali da je smaraju...

Muka mi je bre od tih sto misle da su devojke sisale vesla i da mogu da se "ovajde" makar nesto... strejt ljudi treba da idu na strejt mesta i tamo muvaju ribe a ne da muvaju ribe u GAY LEZ diskoteci...

:obesen:
By Tresh-grl
Originally posted by *STATUS*
Originally posted by Dina
Statuse,
To sto ti govoris je prica o nametljivcima, nasilnicima a prema njima svakako se moze primeniti mera koja je i primenjena, tj izbaceni su. Ali ti si govorio o "onima za koje vecina ljudi zna da su strejt" a to nije isto sa recju nasilnici.
Hm, ja konkretno znam dva tipa koji stalno vise u Vip-u i smaraju ribe.... to su isti oni koji su napravili problem u Toxic-u u petak...
jednu moju drugaricu su smarali dva vikenda dok nije resila da zamoli nekog tipa da im skrene paznju da devojku ostave na miru, da je LEZ i da je frajeri ne zanimaju, tad su prestali da je smaraju...

Muka mi je bre od tih sto misle da su devojke sisale vesla i da mogu da se "ovajde" makar nesto... strejt ljudi treba da idu na strejt mesta i tamo muvaju ribe a ne da muvaju ribe u GAY LEZ diskoteci...

:obesen:

Pa dobro ali to se ne odnosi na sve strejt likove koji idu na gay zurke ili vise po gay klubovima.
Recimo lik u garderobi u VIP-u kao i jedan njegov ortak koji dolazi da mu pravi drustvo su strejt i obojica su svaki put pitali mene i moje gej i strejt ortakinje koje su isle tamo da li smo u fazonu,da li mozemo da im damo br. itd... ali to nikako nije bilo navalentno vec smesno i simpaticno....

Sigurno bi bilo sumnjivo kad bi grupa strejt likova namrstenih faca sama pokusala da udje u gay klub ali daleko od toga da kazem da treba zabraniti ulaz strejt ljudima.
Ako dolaze sa nekim ko je provereno u fazonu ili gay friendly i ko ce da odgovara za njihovo ponasanje prisustvo strejt ljudi u gay klubu je skroz ok.

A iskreno mislim da moze da se proceni kad neko dolazi sa namerom da napravi problem a kada ne.
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Hej, pa nisam mislio da se zabrani ulaz SVIM strejt ljudima... mislio sam na one koji ucestalo smaraju i kvare zabavu...

meni se nekoliko drugarica zalilo da ne mogu lepo dase provedu jer ih strejteri muvaju....

to za garderobera je OK, decko je stvarno na svom mestu... pogotovo mi je bio simpa kada je stavljao onaj crni kreon ili senku oko ociju.... kasnije je prestao da stalja i bio mi je nekako cudan, delovao je dosta mladje :)
Korisnikov avatar
By operativni kadar
Zaboga svima je jasno sta je Status hteo da kaze, ne terajte ga da se jadan objasnjava deset puta!!! :elektro:
Korisnikov avatar
By *STATUS*
lepo sam u nekim momentima svoje forumske karijere, koja nije mala ni neprimetna, pisao da veliki broj forumasa ne moze dobro da me shvati, pa se evo i sada suocavam sa slicnim problemom....

:rida:
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by Vlada T
U stara, dobra vremena, u eri rahmetli IKSA, jedini incidenti behu interne prirode ("ja kurva?! ti ces meni da kazes! evo ti, na! (tasnicom)...").
OMG!
This is so cute!

:)

et toq!
:snob:
By brdja
i kada dođe zaista masa i onih koji bi 50% GLBT populacije iritiralo ... ha ... policija će da ide noću i reguliše stvari ... :sekirica: mislim da neće .. biće dosta :zvezdice:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by brdja
a šta kada bude Eurosong
i kada dođe zaista masa i onih koji bi 50% GLBT populacije iritiralo ... ha ... policija će da ide noću i reguliše stvari ... :sekirica: mislim da neće .. biće dosta :zvezdice:
Mislim da će za devizne goste ipak biti mnogo više razumevanja.
Kao što pesma kaže :

" Danas gosta za devize
svako sebi vuče
Pa mu tepa, pa ga mazi
" O moj kupče, dragi kupče "

Drž` se ćerko čvrstog kursa
kaže majka stara
Drž` se ćerko čvrstog kursa
drž` se evra i dolara "

I medju obrazovcima postoje kafedžije i ugostitelji, pa će i njima majke sigurno dati ovakav praktičan savet :pare:
By Çâðê_DUP
Mene smaraju str8 ljudi u klubu, naročito grejsice.
Korisnikov avatar
By MachoBitch
I ja posetih toxic u subotu...mislim da uopste ne vredi da se zalimo ni na nedostatak izlaza u slucaju pozara- i sami znamo da kod nas svaki memljivi podrum mozes da pretvoris u "extra" klub- fale ti samo dva-tri nadrkana tipa na ulazu, dve-tri sankerice, kakav-takav dj i eto ti novog kluba bio on str8 ili gay...
Ona na sta mozemo da uticemo je da biramo gde cemo da provodimo svoje vreme-iskreno, mi nemamo ni jedan klub koji ima pomocni izlaz i koji je bezbedan, zar ne? Ako odes u apartman mozes samo da pogines kroz prozor koji je dovoljno velik da se kolektivno bacimo i usrecimo onih 53%, vip je super da ponovimo sudbinu jevreja u II sv. ratu a toxic ispade jos i najbolja varijanta- izmigoljimo se kroz prozor kako god znamo i polomimo obe noge pa u invalidsku gay i lezbo penziju do kraja zivota...
:crkla:
Ono sto je mene sokiralo jeste sto ljudi nisu iskljucili muziku kad se osetio dim i sto neko od radnika nije uzeo prokleti mikrofon i malo urazumio ljude jer kad su poceli da kuljaju na vrata i da vriste itd, e, to je bilo gore i opasnije od one zapaljene krpe!!!! Ne samo sto je neko mogao da polomi vrat i kichmu u takvoj panici i guzvi vec su i one krhke stepenice mogle da se stropostaju pod naletom gomile...
I jos jedna, najgora stvar- ne samo da su ljudi oko pola sata stajali napolju kao glineni golubovi i ne samo da NIKO nije pozvao policiju i ne samo da se niko iz kluba nije ni oglasio i rekao ljudima da se sto pre razidju vec su ljudi ohtrabrivani sekom aleksic da udju unutra. Na sta? Jos malo gusenja? Jos neki napad?
I da li to pojedini/e na forumu impliciraju da, sko se to vec desilo u drugim klubovima, mi treba da to smatramo NORMALNIM i da se ponasamo kao da to zasluzujemo- tipa, aha, ovi ludi homofobi nam malo bacili suzavac, aj malo da se zezamo napolju pa natrag na djuskanje?
Meni je jasno da mnoge osobe nisu out i da im je pozivanje policije u pomoc najjeziviji scenario, gori i od toga da mozda posle zurke ti isti dodju da te umlate, i meni je policija sinonim za brutalnost, homofobiju i nepoverenje ali su ipak oni ti koji imaju moc da te idiote privedu itd
Pozdravljam ideju za kamere ispred klubova- zar smo toliko siromasni da nemamo za dve kamere? I da li obezbedjenje toxica moze da pocne da zatvara vrata a ne da ona stoje sirom otvorena u onako zabacenoj ulici svakome na izvol'te????

p.s. o samom klubu nemam lose misljenje, ima iste nedostatke kao i drugi ali neke stvari ipak mogu da se urade zarad bezbednosti svih koji izlaze i rade tamo
Korisnikov avatar
By Savrsheno_nesavrshen
Originally posted by MachoBitch
ljudi oko pola sata stajali napolju kao glineni golubovi

:lol:
Korisnikov avatar
By Egmont
Originally posted by MachoBitch
Ako odes u apartman mozes samo da pogines kroz prozor koji je dovoljno velik da se kolektivno bacimo i usrecimo onih 53%.
:crkla:
Klub Apartman ima pomocni izlaz. Ne znas sta pricas.
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by Egmont

Klub Apartman ima pomocni izlaz. Ne znas sta pricas.
I feel better now
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by bigirl
Dobro da nisam bila. Bila bih optužena zbog onog suzavca... :smilegrin:

Ma kao da ti je činjenica da si bila na drugom kraju grada validan alibi ... ajde molim te, svi znamo da si ti kriva :D

:giggle:

P.S. Ako neko nije provalio, šalim se ... Bigirluša je čedo jedno medeno, a ne terorista :D
By BombCreator
hahahahah
nista, napravite gej strejt test. ko prodje mozhe da udje, ko ne, jbg nishta od toga.
jaoj uvek se slatko smejem ovde.
hahahah
Korisnikov avatar
By decko
LoL :) BombCreator :giggle: nick bas ide uz ovu temu... :giggle:
By BombCreator
nego sta :D

da neko nije bacio suzavac to vece, ja bih :D
hahaha
Korisnikov avatar
By EYA
nemoj da vas sad ugasim koka kolom :P

ono, ko razume shvatice :smeh:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Ja sam bila u ViPu kada je bacen suzavac.. To je bilo uzasno, jedva smo izvukli zive glave da niko nije povredjen..
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by Zwezdica
Ja sam bila u ViPu kada je bacen suzavac.. To je bilo uzasno, jedva smo izvukli zive glave da niko nije povredjen..
VIP?

znaci..ostade samo u Apartman jos niko nista nije abcio

nije da prizivam da neko baci nesto...
samo zakljucujem
Korisnikov avatar
By Khons
Originally posted by Renoir
Originally posted by Zwezdica
VIP?

znaci..ostade samo u Apartman jos niko nista nije abcio

nije da prizivam da neko baci nesto...
samo zakljucujem
pa naravno. jedino se na egmontovim zurkama nisu desavala sranja, i to valjda treba da bude ogroman plus u odnosu na ostale klubove.
By ~ Le Saint X ~
Juce valjda sa Pakijem razgovarali nesto na temu incidenta u Toxicu
i spomenuli Black (sada vec nepostojeci klub) i njihova elektronska vrata
i
zamislite sledece:

Nesto se u klubu zapali ili slicno
nestane struje

elektronska vrata ne mogu da se otvore
i
sta

gasna komora

:drama:

naravno, nisam upoznat sa izlazima u slucaju opasnosti tamo...

ali, panika i znati da tamo neka debela elektronska vrata su zakljucana - glavni izlaz...

pretty scary
By ~ Le Saint X ~
Elem da budem malo vedriji...
Sinoc je muzika bila

GREAT!

Dj mi ispunio sve zelje

Alanis Morissette - Uninvited
Mariah - Touch My Body
Beyonce - Ring the alarm

pa onda

Kate Perry - I kissed a girl
Lady Gaga - Just dance
Britney - Womanizer

i
Discobitch - C'est beau la bourguasie :france:

Elem...sjajno vece
nikad ludje i nikad vise ljudi nisam upoznao
Korisnikov avatar
By Momo
mozda imaju akumulator za vrata :lol:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
jest', 'ladno je... akumulatori se prazne...
Korisnikov avatar
By Momo
nek stave jakne na taj akumulator :lol:
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by Momo
nek stave jakne na taj akumulator :lol:
bre, kak to zborish?

u tim fenci klubovma samo se fenzi jakne nose

te nece niki covjek da stavljak jaknutu na akumulator
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!