Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Nocas se dogodio incident u clubu TOXIC

Elem...
Iz cele price se da zakljuciti ovo - mada, napominjem da iako sam bio prisutan sve vreme tamo, ne mogu da tvrdim da se sve odigralo kako cu opisati jer su to sve delici koje sam skupio za vreme i posle incidenta
ali 99% je ovako bilo

...samo u jednom trenutku je prvo njih 5, 6 prokrcilo sebi put u wc-e i tamo se zatvorilo da bi se zatim cula prica da je neko bacio suzavac i onda je pun klub panicno poceo da trci i da se gura ka ulazu

Ja sam sa drugom i drugaricom ostao unutar kluba i nismo izasli sve dok se klub nije ispraznio jer... suzavca izgleda nije ni bilo U KLUBU vec ga je neko bacio ispred kluba ili u holu gde je garderoba!
U samom klubu...jeste se osecao benzin!I jesu malo pekle oci, ali rekoh, mi smo sve vreme ostali unutra pored sanka i tek posle 10ak minuta izasli...
Kada smo mi izasli na vazduh...svi su bili napolju!
Koliko sam ukapirao videli su ko je bacio (registarske tablice i kola, te su se neki od security-ja bacili u potragu)
Posle 15ak minuta svi su se vratili u klub i nastavljeno je kao da se nista nije dogodilo...samo sa malo ranijom turom turbo folka - ali, okej, razumem da je masama bilo to potrebno da zaborave incident i strah koji su pretrpeli

BUT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ovo me je navelo da razmisljam o 2 stvari!

PRVA:

NE DAJ BOZE da u klubu izbije pozar!!!!
Taj klub uopste nema izlaz za te slucajeve! (ili mi ga nismo videli i nismo znali za njega jer nije propisno obelezen jer smo kasnije trazili gde bi izasli u slucaju neceg)

A prozori na klubu su toliki da ne mozes ni psa da gurnes kroz prozor!!!!!!!!
A ne da ti skaces i spasavash se sa pristojne visine od 3, 4 metara
Stepenice su uske i vrlo strme i jos od vrlo zapaljivog materijala!
Ne zelim ni da mislim, sta bi bilo, kada bi bilo!!!!!!!!!!!!!!

Ali, neko bi morao da povede racuna o tome!

DRUGO

Sta da je neko namerno izazvao incident, i sad vi ispred kluba imate 200 ljudi ili nesto koji tu stoje!
Idealno da neko baci nesto drugo na skupinu pedera i lezbejki
ili
jednostavno dodje neka poveca grupica da se zabavi nama!!!!

To su samo neke moje kontemplacije, i nadam se da nikada nece doci do bilo cega slicnog
ali...
nateralo me da razmisljam

et toq!
:snob:
By ~ Le Saint X ~
Ekvador: Najmanje 15 mrtvih u diskoteci
Nedelja, 20. april 2008. 09:51

Namanje 15 ljudi je poginulo i 35 ih je povređeno u požaru u noćnom klubu u Kitu, u Ekvadoru, koji je izbio u noći između subote i nedelje, saopštila je služba za vanredne situacije u toj zemlji.

Kako se navodi, požar je izazvao vatromet, a spasioci i dalje tragaju za telima nastradalih.

"Vatra je pod kontrolom, ali ne znamo tačan broj žrtava", rekao je portparol lokane kancelarije Crvenog krsta Henri Očoa.

On je, takođe, potvrdio da je požar izazvao vatromet koji je aktiviran unutar zagrde.

Velikom broju kafića i noćnih klubova u glavnom gradu Ekvadora često nedostaju neophodne mere bezbednosti i nemaju izlaze u slučaju opasnosti i požara.
By ~ Le Saint X ~
A u nasim klubovima je situacija mnogo bolja, kao???

Svi gay klubovi su ispod zemlje sa samo jednim ulazom/izlazom
ili
kao u slucaju gore navedenog TOXIC-a
Korisnikov avatar
By KiWi

Bio sam u 2 gay kluba, oba imaju loše izlaze, ali ti tu ne možeš da biraš ... Srećom, sve je prošlo kako je prošlo. Ja sam jutros putem MSNa čuo taj trač, ali sam mislio da je samo to .. trač.
Korisnikov avatar
By Dina
Ja sam cula da su bacili benzin, pa onda druga vest da je bio molotovljev koktel... gledam po forumu i nigde ne vidim temu pa se sve nadam da su dezinformacije... Znaci ipak nisu :( Drug mog druga je dosao ali posle toga tako da je samo cuo da je nesto bilo...
Korisnikov avatar
By Savrsheno_nesavrshen
Fuf,nije ni prvi ni poslednji put...realno to se moze desiti i u str8 klubovima,takvi ili slicni incidenti tipa pucnjave... s tim sto je ipak na gay mestima ipak veca opasnost... jebiga,to je rizik izlaska u klub.

pa skoro je u nekom novosadskom klubu izbio pozar i nekoliko njih se ugushilo od dima.
Korisnikov avatar
By Khons
i've learned my lesson.
nikad vishe.
nije mi jasno kad se desi takvo sranje, ljudi pretrpe strah, izadju napolje.....a onda se vrate u isti lokal nakon samo 15-20 min.
Korisnikov avatar
By Khons
Originally posted by Savrsheno_nesavrshen
Fuf,nije ni prvi ni poslednji put...realno to se moze desiti i u str8 klubovima,takvi ili slicni incidenti tipa pucnjave...
istina, ali se uglavnom, medj rajom, zna koji su klubovi malo problematicniji, gde izlaze kakve "napucane face" pa onaj ko ne zeli problem izbegava ta mesta.
gay klubova je malo, na prste jedne ruke da se izbroje, i kako se koji otvori (promeni upravu), izgleda da se ustalilo da po nekoj vrsti svetog obreda bude nekog sranja.
By jackare
Bio sam tamo...Nije bio ni suzavac, ni Molotovljev koktel, vec benzin. Nekoliko momaka je bacilo neku flasu na ulaz i pobeglo. Nisu ni ulazili u klub. Tako mi je bar rekla devojka koja radi na garderobi. Ona sumnja na konkurenciju i kaze da je policija vec nekoliko puta dobijala razne dojave, a preksinoc je ista imala i laznu dojavu da je u klub postavljena bomba... Moje drustvo i ja smo se posle vratili gore, a vece zavrsili u VIP-u, u kojem nije bilo vise od 10 ljudi (i svih 10 u dark room-u). Na samom ulazu je stajalo obezbedjenje koje je pretresalo posetioce, sto je bila novina. Ista situacija je bila i na glavnom ulazu u Toxic posle incidenta... Ne bih voleo da me neko pogresno shvati, ali ja se molim da je ovo zaista bio samo pokusaj sabotaze od strane konkurencije, a ne neki organizovani napad od strane "cuvara srpskog morala". Jer ako je ovo drugo u pitanju, onda ova flasica benzina nece ostati izolovani incident i sledeci put bi neko mogao i da nastrada. Sinoc nije bilo ni malo prijatno, i videvsi onu paniku, ne zelim ni da zamisljam sta bi se dogodilo da je bacen suzavac ili da je, ne daj boze, izbio pozar?! Ceo prostor bi mogao da izgori u roku od pola sata. U pitanju je stari objekat, sa verovatno dotrajalim instalacijama, zidovi i plafon su oblozeni drvenom lamperijom, ne postoje alternativni izlazi za slucaj opasnosti.... Nista bolja situacija nije nije ni u VIP-u, sta vise, mislim da je i gora, imajuci u vidu sam prostor i "pozrtvovanost" ljudi koji ga obezbedjuju.
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by jackare
ne zelim ni da zamisljam sta bi se dogodilo da je bacen suzavac ili da je, ne daj boze, izbio pozar?! Ceo prostor bi mogao da izgori u roku od pola sata. U pitanju je stari objekat, sa verovatno dotrajalim instalacijama, zidovi i plafon su oblozeni drvenom lamperijom, ne postoje alternativni izlazi za slucaj opasnosti....
UPRAVO!

to sam i hteo da skrenem paznju
Korisnikov avatar
By *deni*
S obzirom na rezultate nedavno objavljenih istraživanja po kojima 51 % gradjana Srbije smatra da država treba da radi na suzbijanju homoseksualnosti, nema mesta iščudjavanjima.
Uzdajmo se u Božiju sreću i podbrusimo pete, da bismo im što lakše i brže dali vetra u ekscesnim situacijama opasnim po golu fizičku egzistenciju.
:pas:
Ili to, ili da počnemo neovlašćeno da se naoružavamo.
Pištolj u taškicu, pa u diskać. :merlinka:
Ako dodje do napada, pucamo prvo u vazduh, naravno.
:avalon:
Korisnikov avatar
By _Crazy_Fox_
Kako je bio benzin kad se osetio dim u klubu? :)
I kako kad jeste gorela vatra? :)

Decko mi je bio na lice mesta...bio je to molotovljev koktel...

I ajd` da prestanemo da tracarimo, kad mi, obicni smrtnici nikada necemo saznati ni ko je ni zasto je baceno to govno...

Moj predlog je da se postave kamere blizu klubova...nije tesko...
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
aj da ne pricamo opet o konkurenciji, vec je bio takav pichvajz sa VIP-om i Alijansom. Ako nemate neki dokaz onda nemojte ni da iznosite vase "misljenje" na tu temu.
By jackare
Originally posted by _Crazy_Fox_
Kako je bio benzin kad se osetio dim u klubu? :)
I kako kad jeste gorela vatra? :)

Decko mi je bio na lice mesta...bio je to molotovljev koktel...

I ajd` da prestanemo da tracarimo, kad mi, obicni smrtnici nikada necemo saznati ni ko je ni zasto je baceno to govno...

Moj predlog je da se postave kamere blizu klubova...nije tesko...
Kada zapalis benzin, obicno bude vatre i oseti se dim:zacepi:

Evo sta kaze Wikipedia, tako da demantujem sebe iz prethodnog posta, gde sam rekao da nije molotovljev koktel...

Dakle, u staklenu flasu sipas benzin, zacepis je krpom natopljenom benzinom (tako da vrh viri napolju) i dobijes amatersku rucnu bombu koja se zove molotovljev koktel... Ovo je, znaci, ipak bio pokusaj molotovljevog koktela, ali na nasu srecu, neuspesan. Ne smem ni da pomislim sta bi se dogodilo da su pocele da gore one jakne u hodniku. Tada nista ne bi moglo da zaustavi pozar, niti bi ljudi imali gde da izadju. Sa druge strane, sreca je sto benzin ima osobinu da brzo isparava, pa nije bilo ozbiljnijih posledica, a to objasnjava i zasto je klub vec posle 20-tak minuta bio u punom pogonu i nisu se osecali nikakvi mirisi...

A propos kamera, ideja je odlicna, isto sam sinoc predlozio devojci koja radi na garderobi. Rekla je da ce se od sledeceg vikenda reorganizovati i da ce pojacati mere obezbedjenja. Cuo sam i da je posle dolazila policija, skoknuli su na desetominutni "turisticki obilazak", kako mi je receno... Slazem se da ne treba sad upirati prstom ni u koga i baviti se spekulacijama, ali nesto mora da se preduzme. Nije prvi put... Bilo je sranja i u VIP-u, pretuceni su neki momci u blizini Alijanse,svi znamo za nekadasnje sacekuse kod Gazele, i na kraju ovo... Izgleda da bi u Srbiji bio bezbedniji, recimo, Ratko Mladic, ako odluci da popije kafu u basti Ruskog cara, nego sto sam ja ukoliko pozelim da se provedem na nekom ne-str8 mestu.
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by ns.happy
bogte... u bg je bas divlji zapad...
što južnije to tužnije
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by jackare
Rekla je da ce se od sledeceg vikenda reorganizovati i da ce pojacati mere obezbedjenja.
Videcemo...
By fazza
je l' Toxic ono shto je nekad bila Alijansa? :puzzle:
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by fazza
Ne...
Koliko ja cuo
tu je nekada bio
BIRO
?!?!

Neka i mene neko ispravi ako sam pogresnu informaciju dobio

et toq!
Korisnikov avatar
By Savrsheno_nesavrshen
ex kuca,ex biro a sad Toxic.Koliko sam ja obavesten,covek bi pomislio da sam tamo bio. :alikako:
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Hm, Status ne bi bio to sto jeste, da nema pravu informaciju....

bio sam u petak, u subotu nisam....

mislim da je svemu tome prethodio jedan incident izazvan od strane dva STREJT momka koj je u petak obezbedjenje izbacilo napolje ... nacuo sam samo ovo od jednog tipa :

"Ma rekli su mom drugu, Ej mali, hoces da nam pusis, na sta se ovaj nasmejao i rekao HOCU, onda su ga oni odgurnuli, udarili ili sta je vec tu bilo"

onda je obezbedjenje jako BRZO reagovalo, video sam da su svi istrcali i izgurali neka dva momka napolje... za svaku pohvalu i momci su se za 15 sekundi nasli ispred kluba.... tada sam cuo gazdu kako kroz onaj hodnik mrmlja "Nikome ne pise na celu da je STREJT"...

tada sam sa svojim deckom krenuo kuci i prisustvovali smo svadji te dvojice momaka i obezbedjenja... momci su pretili kako ce da zovu policiju jer niko ne moze da ih izbaci...

postavlja se pitanje, zasto su ti STREJT momci pusteni unutra...

njih sam i ranije vidjao u Vip-u... momci su u principu OK, tj tako deluju mada mi se jedna devojka zalila da su prilicno navalentni prema devojkama, da ih startuju i ne znaju da ispostuju kada im one kazu da ih zanimaju SAMO zene....navodno tu dolaze zbog dobrog provoda i muzike....

hm, smatram da onima za koje vecina ljudi zna da su STREJT treba zabraniti ulaz...

a sto se tice Toxica, njima POD HITNO treba ventilacija... imaju oni par klima unutra, ali to se tako ne radi, jer nema cirkulacije vazduha... a sto se tice tih sporednih izlaza u slucaju pozara, na to ne smem ni da pomislim, tj jer ako bi se, ne daj boze desio pozar na ulazi, i ako bi onaj hodnik bio blokiran, ljudi bi bili prinudjeni da iskacu kroz one minijaturne prozorcice sa visine od nekih 10 metara,a i pitanje je kako bi sto ljudi iskocilo odatle i za koje vreme... i ko uopste izdaje dozvole lubovima koji nemaju potrebne uslove za rad.....
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by *STATUS*

postavlja se pitanje, zasto su ti STREJT momci pusteni unutra...

hm, smatram da onima za koje vecina ljudi zna da su STREJT treba zabraniti ulaz...
diskriminacijom protiv diskriminacije???
Korisnikov avatar
By *STATUS*
spliffe, u GAY klubu STREJT gost moze da bude samo PROBLEM

zar ne ?

pogotovo ako neko skrene gazdi i radnicima obezbedjenja da su to momci koji spopadaju ribe, koji provoricaju tipove....

ma ti momci ne bi smeli da zucnu u nekom strejt mestu, pa su dosli da se kurce u gay klubu....
By fazza
Originally posted by Renoir
Originally posted by fazza
Ne...
Koliko ja cuo
tu je nekada bio
BIRO
?!?!

Neka i mene neko ispravi ako sam pogresnu informaciju dobio

et toq!
Ahm. Ispod Brankovog mosta, je l' tako? Tu je jednom davno bila L'n'Q zhurka.
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by *STATUS*
..mislim da je svemu tome prethodio jedan incident izazvan od strane dva STREJT momka koj je u petak obezbedjenje izbacilo napolje ... nacuo sam samo ovo od jednog tipa :

"Ma rekli su mom drugu, Ej mali, hoces da nam pusis, na sta se ovaj nasmejao i rekao HOCU, onda su ga oni odgurnuli, udarili ili sta je vec tu bilo....
Pitali su ga, lepo im čovek odgovorio i umesto da iskoriste mogućnost da za džabe uvale miška u neku toplu i vlažnu pukotinu, oni se bune, udaraju i prave sranja po klubu...
Ne, deco, kažem ja vama, treba ozbiljno razmisliti o naoružavanju.
Jer, što " Velika Srbija " postaje manja, to rastu gnev i frustracije " zaštitnika velikosrpskog morala ".

:vatroslava:
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by spliff
...

...
:roll:

A da se ipak puste uz vezane zute trake oko ruke? :eureka: :roll:
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Dina, ne znam cemu ironija...

ti se kao devojka zaista ne bi osecala prijatno da resis da izadjes samo i da ti neki STREJTER visi oko vrata, da te juri po klubu, smara, trazi ti broj telefona, igra iza tebe i hvata a dupe, a ti izasla da nadjes devojku....

zamisli taj blam :)
Korisnikov avatar
By Dina
Statuse,
To sto ti govoris je prica o nametljivcima, nasilnicima a prema njima svakako se moze primeniti mera koja je i primenjena, tj izbaceni su. Ali ti si govorio o "onima za koje vecina ljudi zna da su strejt" a to nije isto sa recju nasilnici.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Gotovo nijedan klub u Srbiji gay ili ne nema izlaze za slucaj pozara pogotovo su kriticni ovi koji su u podrumima.

U subotu je i u klubu u NS bio mali >incident< odnosno oko 3 sata je dosla nekakva inspakcija i zatvorila klub i zahtevala neku dokumentaciju.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!