Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by andjelaPa?Originally posted by Lakiboy_nsmoja istice 2013. pise u njoj da vazi 10 godina a napravljena je 2003.
@ Deni-stare licne ce vazeti do 2011 tako da ne moras da kukas.
Originally posted by *deni*Kako za koga
Nemojte zaboraviti da na slici u licnoj karti morate izgledati isto kao u prirodi sto izgledate, jer to je formalni dokument.
Nije vam to reklamni buk, vec obicna licna karta.
![]()
Originally posted by ForeverYoung1136 dinara, bezobrazlluk! za parce plastike i malo memorije koje sve ne kosta vise od 1 eura. sta ce mi uverenje o drzavljanstvu ako imam licnu kartu ove drzave jos da se nakradu za drzavljanstvo i izvod iz maticne knjige rodjenih. cemu ta dokumenta ako imas licnu kartu?
U svim policijskim stanicama na području Beograda počela je predaja zahteva za prijem novih ličnih karata, za sada samo za stanovnike glavnog grada. Zahtevi za prijem novih ličnih dokumenata, u obliku plastične kartice umesto knjižice, ostalim građanima Srbije biće dostupni od 21. aprila, piše "Politika". E sad, ova nova lična karta košta 1.136 dinara jer uz neophodna dokumenta (stara lična karta, izvod iz matične knjige rođenih koji nije stariji od šest meseci, uverenje o državljanstvu, izvod iz matične knjige venčanih koji nije stariji od šest meseci, kao i fotografija veličine pet sa pet centimetara) treba platiti takse od 913 dinara Narodnoj banci Srbije za obrazac nove lične karte, kao i 226 dinara MUP-u Srbije za troškove tehničke izrade.
By the way, sadašnje lične karte u obliku knjižice važiće do 26. jula 2011. godine.
Originally posted by 2Q2Bstr8Zezam se za knjigu venčanih:smilegrin:
jukie, "REKLI SU" da će takav zakon biti usvojen (futur), ne da je već usvojen (perfekat). obavesti se malo. izvod iz matične knjige venčanih treba samo onima koji su u braku (zbog promene prezimena).
Originally posted by Lakiboy_nsJebace te
Ja vec poceo da prikupljam dokumenta i od nedelje idem odmah da vadim ovu novu LK![]()
Samo me brine kad vide da mi je stara LK istekla pre skoro godinu dana sta ce da mi kazu u MUP-u![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!