Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Dakle ovde treba da navedete koje rechi ne podnosite da chujete od strane drugih i koje ne volite da izgovarate. Dakle one koje vam zgade zivot i jednostavno vas nerviraju. :eviltrep:

Dakle evo da pochnem:

1.MUDA-ta rech mi je bas odvratna i pri pomenu iste u glavi imam sliku nekog bika sa pozamashnim jajima,ili neke slichne zivotinje kojoj landaraju zesce.

2.KENJATI-fuj izraz,apsolutno ga mogu zameniti za blazu po meni varijantu-srati(serati),jer mi ovaj izraz stvara u glavi sliku govneta koje klizi iz dupeta razmazujuci okolinu.

3.TUCATI-asocijacija drmanje jaja o telo druge osobe uz shljapkanje.

4.CHMAR-dakle radije korisitim neke okolo-naokolo izraze nego ovaj jer mi je jednostavno fuj,jer me asocira na dlakav i neuredan otvor sa gomilom tarzanchica.

5.PRCATI-asocijacija zechevi koji se sitnim brzopoteznim pokretima pare.

6.PICHKA-mislim ne znam da li je ovo posledica mog seksualnog opredeljenja,ali bas je odvratan izraz jer mi je u glavi slika neke tamo rundave odvatne vagine,sasvim mi je prihvatljiv izraz pica. :)

:cupakosu:

Dosta za sad,ako se setim necheg dopisacu. Znam da sam bio ogavan u objashavanju,to mi je i bila namera.:njanja:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Ne podnosim kada gay ljudi sami sebe opisuju kao PEDER i tu rec generalno ne podnosim :mad:
Korisnikov avatar
By Rei
lol ti si neki fini :)

nemam problema sa rechima ...
Korisnikov avatar
By Zonche!
Kad neko kaze VRH hocu da poludim, ili FULL!!! UHHHHH...
Korisnikov avatar
By Rei
teshko je full biti kull :lol:
Korisnikov avatar
By Sunce
Ne podnosim: ekstra, vrh, cool, smor, brate.
Korisnikov avatar
By Dina
I kod mene rec "peder" nikako. Kad neko sam sebe naziva tako, ma sta imao kao razlog, jos i vise mi je grozno... :bljak:
Korisnikov avatar
By XerYuS
isto peder, i smor, smoriti se, smarati se i ostale varijante

a da, i kulirati....:ples:
Korisnikov avatar
By .L O S T
Originally posted by Lakiboy_ns
Ne podnosim kada gay ljudi sami sebe opisuju kao PEDER i tu rec generalno ne podnosim :mad:
Ma daj, istina je istina:elektro:

Ne podnosim kad neko kaze da je nesto URBANO, odmah znas da je komplexas:evilgiggle:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
BRATE! Kada to cujem... :ples:

GAJBI, slichno kao i ovo prvo, ali manje mi je iritantno...

ShVECA, mislim stvarno...
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by L O S T
Originally posted by Lakiboy_ns
Ma daj, istina je istina:elektro:
Ne znam.Ja sam vec pisao o tome da je ta rec uvredljiva i ja ne zelim ni sebe ni druge gay ljude da tako nazivam kome ne smeta neka govori tako ja necu :durenje:
Korisnikov avatar
By .L O S T
ok, svako ima pravo na svoje misljenje:freddy:

ali na srpskom se to kaze peder :jbg: :)
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Nisam diskriminantan prema rechima. Nekada se suzdrzavam od korishcenja tog dela svog rechnika ali to je sve.
Volim da koristim rechi koje druge nerviraju, neka vrsta lingvistichke desenzibilizacije laznih puritanaca.

Kada me je jedan poznanik pitao: Zashto imam kurac kao uzrechicu?
Kako mozesh s tim ustima poljubiti majku? -odgovorih.
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Ne kaze se "peder", nego homoseksualac. Ova prva opcija je isto shto i engleski(americhki) fag.
Korisnikov avatar
By mihailo
decentralizacija
problem Kosova i Metohije
mi moramo
srbija
evropa
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by Mr.Ja
Ne kaze se "peder", nego homoseksualac. Ova prva opcija je isto shto i engleski(americhki) fag.
Upravo tako.A dobro je poznato da Ameri rec fag koriste kao uvredu isto kao sto u Srbiji opsti populus rec peder koristi kao uvredu.
:hvala:
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by deran
...kapiraš ME :spijun:
ne podnosim kad u razgovoru neke osobe govore "i onda on meni kaže to. Razumeš? kaže mi to i to!" kao da pojačaju pređašnju izjavu. Razumeš? Jok, debil sam pa treba tri puta da mi se ponovi. još gora varijanta "Razumeš šta hoću da ti kažem?" sa takvima je razgovor baš naporan
Korisnikov avatar
By deran
Originally posted by Wang
Originally posted by deran
...kapiraš ME :spijun:
ne podnosim kad u razgovoru neke osobe govore "i onda on meni kaže to. Razumeš? kaže mi to i to!" kao da pojačaju pređašnju izjavu. Razumeš? Jok, debil sam pa treba tri puta da mi se ponovi. još gora varijanta "Razumeš šta hoću da ti kažem?" sa takvima je razgovor baš naporan
Kapiram TE :lol:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Originally posted by Mr.Ja
Meni jedino smeta kada neko kaze FEGET onako po srbijanski
By Paris
kad me neko oslovi sa 'mico' ili za nekog drugog kaze 'on je prava mica' fuj :katemoss: :barf: aaaaaaaaa:rafal:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
mislim da je bilo..kiwi postavljao...bas se raspisali o reci "extra"
Korisnikov avatar
By Rei
joj, setio sam se jedne rechi koju ne podnosim:

NOOB!

Tu rech koriste samo noobovi!!!
By Swanheart
reci manje vise, aliiii kada neko kaze:"ne znam ti ja to"
:rock:
Korisnikov avatar
By foolish
nije da ne podnosim ali me malo nerivira kad cujem "tebra"... ok mi je kad neko kaze brate, ali tebra me bas nervira!!!

off: vise ne kaze vrh, sad je shpic
Korisnikov avatar
By ns.happy
''motiv''
kada me drug pita nakon izlaska ''kakvi su bili motivi sinoc'' :avalon:
Korisnikov avatar
By ^Inaniel^
Originally posted by Paris
kad me neko oslovi sa 'mico' ili za nekog drugog kaze 'on je prava mica' fuj :katemoss: :barf: aaaaaaaaa:rafal:
Uh, da... To se chesto deshava i dize mi se kosa na glavi. ' Bash je miiiicaaa ... ' Vazi.
I ono - 'blejim na gajbi.'
Ne volim uopshte te poshtapalice danashnje omladine i zaista se trudim da ih ne primecujem.
Ali, opet.. Onda dodje neko i kaze ' bash si fancy ( ali fensi, onako po srpski ), i naravno 'vrh', 'extra' i tome slichno.
Nedostatak izrazavanja. Sramotno.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 13
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!