Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Galadriel
pa nijedan aut, ni spomen na gay nema pozitivnu reakciju
iz prve se nikad ne dobija pozitivna reakcija, sto ne znaci da ne treba reagovati, nego i dalje pokusavati
najbolje da ostane na margini?
gledaj malo i unapred

i naravno da treba da se skrece paznja na gay populaciju

ja sam i dalje misljenja da treba podrzati ideju i one koji je imaju i njom se vode
Korisnikov avatar
By Galateja
Originally posted by Mr.Ja
A shta je tachno uradio?
Kako šta? Pa pozvao na apel, uradio intervju sa Jecom Tošketovom, dobio prostor na B92 kao bloger i postao VIP građanin. Malo li je? :sweet:

P:S. - Ako si u nedoumici, ovo jeste ironija. :lol:
Korisnikov avatar
By Galadriel
Originally posted by Galateja
A shta je tachno uradio?
Kako šta? Pa pozvao na apel, uradio intervju sa Jecom Tošketovom, dobio prostor na B92 kao bloger i postao VIP građanin. Malo li je? :sweet:

ironija ili ljubomora

sto tebi smeta sto covek izaso na televizor?

off: isuse, peta zvezdica, nije ni cudo sto zvucim ovako :nope:
Korisnikov avatar
By Galateja
Originally posted by arwen_evenstar
A shta je tachno uradio?

ironija ili ljubomora
Nema razloga za ljubomoru. Zadovoljna sam svojim životom takav kakav je. :)
Samo mi je smešno da tamo neki Kvirija centar apeluje da se autuju sportisti. Naivna mi je nebriga za te ljude.
Sa druge strane, Kvirija je poznat sa šlepanjem uz poznate te nije on napravio intervju sa Karleušom što je voli, već što kad neko progugla prezime ove 'umetnice' upoznaće se i sa Kvirijom. A šta radi Kvirija u životu? Pa apeluje.
Deo za VIP ima veze sa tim što na B92 blogu ima taj status, a više je nego apsurdno da 2-3 pojavljivanja na TV-u ispune limit za VIP.
Tako da je nekom aktivizam majka, a nekom maćeha.

Nego, ae, otkud odjednom tolika poodrška autovanju, nisi li ti bila jedna od najpoznatijih forumskih 'no-aut' apelatorica?
Korisnikov avatar
By Galadriel
Nego, ae, otkud odjednom tolika poodrška autovanju, nisi li ti bila jedna od najpoznatijih forumskih 'no-aut' apelatorica?
isprozivali me drugari da sam :pilence:

salim se:D

dobila petlje pa se malo puvam :colorado:
By Paranoid Androgynoid
cemu?!
ne kapiram ovakve apele.. sta, pobedila demokratska struja pa sada srbi mogu sve.. :novine:

kao i sve slicne stvari ovom apelu, u nasoj zemlji ovo moze biti samo kontraproduktivno. mislim.. sta fudbaleri dobijaju time sto ce se autovati, "bravo :fancyklap: " od kvirije?! ..i par slomljenih kostiju od sopstvenih "navijaca", svoje slike na kojekakvim tabloidima, prozivanja, omalovazavanja od strane ljudi praznih glava i zatvorenih ociju..

ne podrzavam.
sport treba da bude cist, sport, ferplej, ne deoba na ovakve i onakve, crne i bele, gejeve i strejtere, evropejce i kosovare.. sport je sport.
eno sta je dobio milorad cavic sto se "autovao" majicom. :komp:

a i lepo je neko rekao.. sta ako nema gejeva medju njima!?
apel radi apela.. umislila srbija da je holandija.. 'oce da je.. :doh:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Originally posted by arwen_evenstar
pa nijedan aut, ni spomen na gay nema pozitivnu reakciju
iz prve se nikad ne dobija pozitivna reakcija, sto ne znaci da ne treba reagovati, nego i dalje pokusavati
najbolje da ostane na margini?
gledaj malo i unapred

i naravno da treba da se skrece paznja na gay populaciju

ja sam i dalje misljenja da treba podrzati ideju i one koji je imaju i njom se vode
Znam da treba skretati paznju na gay populaciju. Pa ja sam se pojavio na TV-u zaboga...
Ali isto tako znam da treba birati populaciju kojoj se skrece paznja... Ipak je ovo Srbija.
Korisnikov avatar
By horus.
mislim da su i huligani za ovu akciju... :jazzva:
Korisnikov avatar
By HARP
Originally posted by Vlada T
Bitno je da se Zvezdas BG autovao. Dakle, moguce je.
Vlado jedno je fudbaler, a drugo navijač, postoji razlika...
Korisnikov avatar
By Vlada T
Originally posted by FireGox
Bitno je da se Zvezdas BG autovao. Dakle, moguce je.
Vlado jedno je fudbaler, a drugo navijač, postoji razlika...
Tacno. Kao sto je jedno ironija, a drugo istina. :yay:
Korisnikov avatar
By Marvin
Isuse! :iskolacen:
Originally posted by untouchable
ne podrzavam.
sport treba da bude cist, sport, ferplej, ne deoba na ovakve i onakve, crne i bele, gejeve i strejtere, evropejce i kosovare.. sport je sport.
Sport ne treba da bude deoba na gay i str8 pa ćemo to tako rešiti što će svi da budu str8?

I to što Srbija nije Holandija to je fakat, šta?
Mesta promenama nema?
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG

Tacno. Kao sto je jedno ironija, a drugo istina. :yay:
Ironija je sto ti i tebi slicni komentarisu nesto o chemu nemaju ama bas nikakvog pojma.
By Paranoid Androgynoid
Originally posted by Marvin
Isuse! :iskolacen:
Originally posted by untouchable
ne podrzavam.
Sport ne treba da bude deoba na gay i str8 pa ćemo to tako rešiti što će svi da budu str8?

I to što Srbija nije Holandija to je fakat, šta?
Mesta promenama nema?
ne kazem da svi treba da budu str8 :iskolacen:
otkud sad takav zakljucak?
ni ne mislim da su svi str8, ima toliko sportista da je prosto nemoguce da su svi str8, cak mislim da je medju njima veci odnos gay-str8 od onog statistickog svima nama dobro poznatog 10%-90% na nivou cele populacije.

samo smatram da u sport ne treba uvlaciti takve stvari, pogotovo ne nekakvim "apelima". ako ce se neko autovati to treba da bude njegov izbor, ako zeli da se autuje sam - super - lepo njemu lepo nama. ali apeli da se tako nesto radi su apsolutno bzv po meni jer smatram da sport zaista treba da ostane disciplina nezaprljana bilo kakvim podelama ili opredeljenjima osim onih po timovima i drzavama sto je neophodno da bi postojao.
kad bi jos delili sportiste na crnce/belce/kineze/indijance, strejtere i gejeve, hriscane/katolike/protestante, demokrate/nacionaliste/komuniste i ostalo.. pa gde bi taj sport zavrsio?!

drugo je ako neko hoce sam da se autuje.. ili sam da zagrne srpsku zastavu i obuce majicu 'kosovo je srbija'! to je sopstveni izbor i od toga on sam snosi posledice ili ubire plodove.. ali apelovati i pritiskati sportiste da se autuju je potpuni nonsens. ko ce ubirati plodove od ovog apela, kvirija?! cemu?! to mi nije jasno..
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!