wow, zar i B92 tako nisko ide pa daje Blogove kojekome i kojechemu?
Josh kao trebaju gejevi "biti zahvalni" shto je Strongman samo 75%-ni homofob (drugog stepena) i heteroseksist, eto ne bash 100%-ni.
mislim, zalosno (ali ne netipichno) da jedan sportski dasa ima potrebu da odagnava sumnje sa sebe da "mozda nije ni on 100%-ni heteroseksualac", jer iz opisa radnog mu staza iz njegovog profila, zanemarivshi to shto je ozenjen i ima decu (to moze svako!), se moze posumnjati da je bar i sam biseksualac- "Bavio sam se sportom koji iziskuje mnogo snage i odricanja a nudi all inclusive putovanja po svetu (sto je bas slatko). Osim toga sam drzao klubove, radio obezbedjenje, i badigard.
Iz Srbije koja tone sam se preselio u Majami Beach. Radim i u struci ali radim i kao badigard. Zabavno je, ima dosta interesantnih prica."....., kroz
1. upotrebu pogrdne rechi za gej ljude u naslovu mu
2. kroz generalizovanje chitave te grupe ljudi sa pojedincima iz njegovih pikantnih iskustava u rabotama koje graniche sa ilegalnim (bar u Americi), i to vecinom transvestitima koji bar u 50% sluchajeva ni nisu homoseksualci
3. kroz chitav njegov prvi deo rant-a dok se nije pretalembasao na transvestite (po njemu, i dalje, nuzno "pedere")
eto, servira se njegova nad-dvotrecinska homofobija (drugog stepena) i heteroseksizam kao koncesija gejevima shto nije potpuna.
nisko, bar za jedan B92.
za kurir bi ovo bilo mozda chak i vishe pohvalni napredak (jer, hej, chovek ipak kao nije stopostotni homofob....)