Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by shmizllicaE a jel stavljas kondom na strep? Tacno je to sto kazes da se na njega lako hvata sve i svasta, nekako je lepljiv taj silikon.
Pa ja licno nikad to ne bih nosila van kuce... stoji da je napaljivo da spopadnes u nekom haustoru cicu i imas spremljenu "stvarcicu"... ali bwe cim stavim strep na posteljinu CISTU tacno se vidi da se ulepilo svasta nesto na strep... A kamoli da ga nosam ceo dan u gacama da prostis.
Originally posted by shmizllicaMa i nije fenomenalna situacija toliko , jer te dve znam odavno kao i one mene, nego je bila neka interna fora u pitanju pa su htele malo da se zezaju samnom...
Fenomenalna ti je ta situacija koja ti se dogodila... meni nije nikada verovatno zbog zamisljam kako bi se cice kad me dovate dole...
Originally posted by MomoA sorry ja mislila da je to neka situacija u nekom klubu sa nepoznatima... Inace ne volim takve vrste zajebavanja no kako god...Originally posted by shmizllicaMa i nije fenomenalna situacija toliko , jer te dve znam odavno kao i one mene, nego je bila neka interna fora u pitanju pa su htele malo da se zezaju samnom...
Fenomenalna ti je ta situacija koja ti se dogodila... meni nije nikada verovatno zbog zamisljam kako bi se cice kad me dovate dole...
Mozda se i jave ovde da objasne svoje vidjenje slucaja
Originally posted by shmizllicaEto vidis, a ja svasta dopustam femicama
A sorry ja mislila da je to neka situacija u nekom klubu sa nepoznatima... Inace ne volim takve vrste zajebavanja no kako god...
Originally posted by Momo
i ja ne znam sto postujem ovde, izbacice me, vise se ne deklarisem kao butch
Originally posted by Nanny OggMa znam ja sta si sve spremna da uradis kako bi dokazala da je monogamija neprirodna
Ja sam se samo pravila da bih te uhvatila -I was playing, zaista se ne secam da sam te uhvatila-krenula sam da napravim "moshu" apsolutno nisam imala nameru niti zelju da to uradim "izistinski" i za "onu" stvar.
Ukoliko si to shvatio/osetio drugacije-mea culpa, kao i za koji si stavio.
Originally posted by shmizllicaJel to nesto na foru da je sa jedne strane strep tj dick a na harnesu sa druge strane nesto sto bi stimulisalo klitoris?
Prosle godine tamo videh aj da kazem kao strep ali stimulise i partnerku i sebe... za neku smesnu cenu od silikona naravno ultra kvalitetno. A u sex shopovima nigde nema takav strep da se kupi jesam se raspitivala tada bila...
Originally posted by shmizllicaDa, da krajem maja je to otprilike, kraj maja/sam pocetak juna
p.s. Imas pojma kad je sajam ove godine? Sad ce to jos malo cini mi se da to bude u maju ili gresim?
Originally posted by shmizllicaE jbg a taman sam se ponadao da cu naci ono sto meni treba
Ne ne nema veze sa stimulacijom klitorisa nego penetracijom...
Originally posted by shmizllicaNego sta , idem obavezno na sajam
Btw, pre 20-tak minuta sam bila u istoj prostoriji sa Shanom Pocuca...
p.s. Imas u planu da ides na sajam?
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!