- 11 Mar 2008, 13:28
Da li su vam postale malo monotone zurke koje su u Apartmanu, da li biste i vi zeleli da se uskoro pojavi neki drugi prostor za zurke?
Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators
Originally posted by Calypsoslazem se u potpunosti
Lokacija i prostor su ok, ljudi koji dolaze su super al eto mogla bi bar jedno vece da bude muzika u nekom pop-rock DANCE fazonu.
recimo muzika za kukove a ne samo klimanje glavom
Originally posted by MomoMene je stvarno BOLELA glava poslednji put...Originally posted by Calypsoslazem se u potpunosti
Lokacija i prostor su ok, ljudi koji dolaze su super al eto mogla bi bar jedno vece da bude muzika u nekom pop-rock DANCE fazonu.
Takodje, moje subjektivno misljenje je da je muzika boli glava ushi otpadaju
Originally posted by CalypsoOvo sam hteo da kazem i ja na temi - 8.mart zurka, kad smo se raspravljali oko Biroa i muzike na gay zurkama, al bi me verovatno razapeli uvredjeni posetioci i obozavaoci "cool mesta" i dj-eva na istim.
Meni je prosli put bilo super, mahom zbog drustva ali nekako mi nedostaje djuskanje uz STRANE hitove i ona pozitivna energija koja ide uz to.
Bojim se da moze da postane pozersko mesto kao na pr. Siprazje...
Originally posted by MomoMeni je sve to no win situacija. Kod kuće slušam...pa dadoh ti dobar pregled toga ....a na žurkama volim trens (i to dark podvrstu dotičnog), tako da sasvim sigurno nikad neću čuti ni ovo prvo ni ovo drugo na gej žurkama - prvo i nije za party atmosferu, od drugog većina ljudi beži vrišteći. Ali tu je uvek i pa još uspe da mi bude fino gde god da se zateknem.
Jbt ni ja kod kuce ne slusam mainstream pop, house ili MTV muziku al se zato na zurkama super izdjuskam uz to.
Originally posted by starky
Meni je mesto i prostor ok ali muzika mi je
Ne mogu da je "istrpim"...mozda ako bi zgutala nesto,ali nisam u tom fazonu...
Originally posted by Calypso
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!