Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Izaberite najbolji od ova 4

1) LG KG320
Nema glasova
0%
2) LG KG810
6
60%
3) Motorola W375
Nema glasova
0%
4) Sony Ericsson K310i
4
40%
Korisnikov avatar
By andjela
ako volis telefon na preklop lg kg810, ako volis monoblock lg kg320
Korisnikov avatar
By 2kune
oćeš retji da su nekako isti po mogućnostima? koji ima bolje tipke? koji bolje leži u ruci? :mucka:
Korisnikov avatar
By 2kune
Hvala svima na pomoći... :kiss:

isprobao sam ih sva 4... :smug:

ovaj konkretni SE je igračkica za današnje pojmove... samo VGA kamerica bez nekih velikih mogućnosti a rekoše mi i da mu baterija baš ne drži dugo... osobno mi je njegova tipkovnica užasna a čitav mob djeluje ko da je došo sa detrđentom... jeftina plastika i đojstik koji nimalo ne uvjera povjerenje...

rečena motorola mi izgleda OK... malčice je pregolema za moj tankoćutni ukus a lošijih je mogućnosti od ponuđenih LG-ova... a i ne da mi se zajebavat sa motorolinim mušicama... imam neka iskustva sa tim softverima... :kopanos:

dugo sam se premišljao između ova 2 LG-a... :misli:
imaju gotovo pa iste mogućnosti... jedino 320 ima bljeskalicu pride... još uvijek ne vjerujem u mobitelske bljeskalice jer mi se do sada nisu dobro pokazale ni mnogo jače od idiot kamera... daklem, stvar je tu u dizajnu... 320 je jako sladak... no 810 je fatalna žena... :alexis: tko bi je mogo odbiti? :blush: a na netu piše da joj i baterija pinkicu duže traje nego 320tici...
i tako sam je, eto, oženio... :venchanje:
uredno se spaja sa kompom, sve za sada radi... još se nije počela raspadati i nadam se i da neće... :molise: kvragu, pa ST je prepun čokolada, valjda ipak to i nisu tako loši mobiteli kad ih svi nosaju... :merlinka:

PS: da je bilo rozih motorola bilo bi mi jaaako teško odlučiti... :kesa:
Korisnikov avatar
By EnRage
Ma gdje si k310 iskopao :lol: A, inace, Motorolu ni za zivu glavu, dobro da nisi uzeo.
Korisnikov avatar
By 2kune
K310i fino prosim! :shamar:
I nisam ga ja iskopao već TELE2... :durenje: Ja samo dajem jednu kunu... :smug:
eh... znam kakve su motorole... ali da je bilo rozih na lageru vjerojatno bi se pomamio i zajebo... dobro je da ih nije bilo... :vruce:
Korisnikov avatar
By 2kune
PS. Metnuo sam za ringtone 'Per aspera ad astra' od Haggarda :rock:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!