Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Originally posted by blenta
to je crtatj o dinosaurusima
koji trazhe hranu
jer je vishe nema

stari crtatj
tri dela ima
dobar
A tek kad cujete pricu o devojcici koja je pozajmila glas jednom od tih malih dinosaurusa i liku devojcice iz crtaca "Svi psi idu u raj"...
Ubio ju je otac, pre nego sto su ti filmovi uopste krenuli u distribuciju.
Imala je svega 10 godina. Zvala se Judith Barsi. :placko:
Korisnikov avatar
By Mr Dee
Originally posted by Dirrty19g
Znam da zvuci kao osudjivanje, jer to upravo i jeste!
Ali da li si razmisljao o poseti psihijatru, i to redovnoj poseti?

...

Nije lepa, nioti zdrava navika.

Budi malo jachi i odluchniji i resi te probleme koji te more bez odlaganja.
:roll:

:rafal:
Korisnikov avatar
By Mr Dee
Po meni previse cesto plakanje ipak nije normalno stanje stvari.
nije ni homoseksualnost. niti je laksi put, tj biti gay, uvek najbolji.
By Hans
hm...pre neki dan je na b92 išla emisija o padu SFRJ.. Kako čovek da ostane ravnodušan na scenu na tvu gde čovek bez ruke visi okačen o šipku?A sve je to bilo na nekih 500 km od nas... Jako mi je bilo teško gledati to sve, plakao sam.
Ne mogu da me rastuže prosjaci sa obema rukama i nogama, rumeni u licu, zdravi i sposobni za rad, i tako nekakve quasi tragedije.
Zapravo retko plačem. Više je to osećaj gorčine i besa, prevrtanja u želucu i nespavanje, nego što su suze.
Ima mnogo tužnih stvari na ovom usranom svetu. Ali, moj vam je savet da idete razumom što je više moguće. Ovo nije generalna proba da bismo plakali često. Jednom živimo.
A propo teme, imam običaj da plačem pred ljudima, ali pred bliskim osobama...kada gledamo "Bambija" npr. :(
Korisnikov avatar
By sleepingsun
:misici:
eeeeeeeee
svima crtaci izmame suze ako je to mamljenje.
e tu placem pred ljudima
Korisnikov avatar
By sleepingsun
:misici:
eeeeeeeee
svima crtaci izmame suze ako je to mamljenje.
e tu placem pred ljudima
Korisnikov avatar
By Hys.
Ja juce zasuzila na poslu pred kolegom slusajuci neku decu kako pevaju maro kumrijo :kesa:
Korisnikov avatar
By blenta
obichno ne plachem pred drugima ne jer ne zhelim neg jer jako retko plachem

vezano za crtatje kad sam bio mali dechkitj ja plakao sam kad u maloj sireni kad onaj shminker erik ubije ursulu morsku veshticu
ona mi je bila omiljeni lik i samo je neshvatjena
elem keva je bacila kasetu jer sam pocheo da smaram sa tim cmizdrenjem

a posle toga godinama nisam plakao uopshte i onda sam plakao pre dva tri meseca kad mi se zaredjalo 5 osoba(neke manje neke vishe drage) koje su umrle vrlo mlade i odjednom
kad sam chuo za tu poslednju-drug koga znam odmalena- chesto je spavao kod mene, igrali se u pesku kao klinci, bash imamo neku istoriju i jako ga volim samo sam spustio slushalicu, otishao u kupatilo, skinuo se, seo u kadu i plakao

sad mi je smeshno kad se toga setim jer ideju nemam zashto sam tako odreagovao- dal sam smatrao da tju naplakati punu kadu ili sam hteo neshto sa sebve da sperem ne znam
al vrlo neobichan potez
:nerd:
Korisnikov avatar
By Mr Dee
mozda da te drugi ne bi culi. (to sam ja radio) voda spira sve.
Korisnikov avatar
By blenta
bio sam sam te me svejedno niko ne bi chuo
:roni:
Korisnikov avatar
By Mr Dee
iz nekog filma: pa ako ti ne znas, ja ti onda ne mogu pomoci.

iz nekog drugog filma: god is in the rain.
Korisnikov avatar
By sleepingsun
hm..voda spere sve..good way of thinking svidjas mi se to zaista..
Jbg zao mi tih tvojih prijatelja stvarno..:bisou:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Originally posted by Mr Dee
Po meni previse cesto plakanje ipak nije normalno stanje stvari.
nije ni homoseksualnost. niti je laksi put, tj biti gay, uvek najbolji.
Ne mozes da poredis te 2 stvari!
I ja to nisam rekao, ti si.

Ne bih previse da zalazim u razlicita vidjenja stvari, ali mnogi se radjaju kao GAY ljudi... sto znaci da je to sastavni deo njih... i oni su to sto jesu svakog trenutka svog zivota.
To nije slucaj sa plakanjem.

The end.
Korisnikov avatar
By sleepingsun
covece odlepi se vise od njega i stop prepucavanju
Korisnikov avatar
By Zoe
Pa ja sam primetila da se kod mene nesto promenilo po tom pitanju :cekam:
Dok sam ranije mislila da mogu da zaplacem pred svima, odnosno pred ljudima koje poznajem, sada to nije slucaj.........Sada mogu da placem samo pred najbliskijim bicima, kojih nije mnogo....
Ne znam zasto, verovatno zelim da sakrijem toliko jaku emociju, pogotovo sto je u pitanju TUGA (placem kad sam tuzna, ne besna). Da je tako jaka emocija SRECE, ne bih je krila, verovatno.
Odbrambeni mehanizam, tako nesto....
Korisnikov avatar
By m..
Nisam plakala skoro 2 godine, ni pred publikom ni solo. Inace, o da, jesam plakala pred drugim ljudima, jebiga ako ne mogu da izdrzim, cemu da se dodatno mucim, ko nije u stanju da razume, moze opusteno da odjebe i to je to.
Korisnikov avatar
By m..
U stvari jesam, neka 2 minuta, ali to je vise bila posledica uzasnog razocaranja, neverice i besa i na prvom mestu iznanadjenja, potpuno spontana reakcija na uberglupost, krajnju hipokriziju i emocionalnu i mentalnu autisticnost koju apsolutno nisam ocekivala. Nesto kao kad se neko sakrije iza cosha, izleti i isprepada te, sto ne znaci da si plasljiva osoba i da si se zapravo uplasio. Tako da to necu razunati kao plakanje. Da nisam pustila suzu, morala bih da udarim tu osobu ili da je uzasno povredim i emocije i ego, ali bash bash i da kazem neke stvari zbog kojih bi se garant pokajala i zbog kojih bih na kraju krajeva posle mrzela sebe.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!