Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Egmont
Originally posted by Vlada T
Originally posted by Egmont
A jel muzika bila na granici dobrog ukusa? Da li je bila suvise na komercijalnoj strani ulice? Hoce li neko da malo preciznije odredi stilski sta je pustano sinoc? Ja nisam bio, pa me bas zanima.
Kretala se negde izmedju, bilo od Rihane (kada sam pripretio DJevima da ce ostati bez dnevnice) do Sven Vatha. Muzicki vrhunac bio, naravno, Depeche Mode - Enjoy The Silence u 4.30 kada je nekih 150 ljudi horski pevalo refren.

Atmosfera bila vrlo cudna. Ustreptala, recimo. :)
A ja se nadam da cemo neke veceri skakutati uz minimalisticko pijukanje i zvrckanje. Da li da se samo nadam?
Vreme čini čuda :)
By Pending-For-A-Bending
Originally posted by blenta
Originally posted by dungoll
bilo dobro, iako meni nije bilo dobro, iz nekog razloga headache
isti sluchaj
shteta shto BBB nije doshao
da vidi napredak u mojoj
twinkcub to bear tranziciji
:panker:
bio sam zakucan za krevet. Naravno nisam bio sam jer su mi drustvo pravili Olint, Prospan, Pentrexyl, Brufen, Toplomer i 2 jorgana.
A nije ti zao zbog mene, vec sto sam nekog trebao dovesti :) Javi se na u2u, pa da vam sredim date. Inace, Dungoll i ja smo bili spremili nesto za to vece, ali sam se ja naprasno razboleo :S
Korisnikov avatar
By mishicavo mache
A ja se nadam da cemo neke veceri skakutati uz minimalisticko pijukanje i zvrckanje. Da li da se samo nadam?
bebo, a da te mama vodi u berghain pa da vidish shta je zhurka, em tehno-minimalizmi, em stanje proshirene svesti, em ne znash pre s kim cesh da se (po)jebesh. sve na jednom mestu:teg:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Originally posted by juice
I sta sad, da bih se normalno provao meni treba oko 1.000 din kako ne bih morao da razmisljam u sebi "hm... ajde malo uspori sa tim pivom, neces imati za drugo!"
1000 dinara kazes??? :shok:
cek cek, to je nesto vise od 10, a manje od 15 evra?

Cico, u bilo kom prslom klubu u CG ti treba min 5 evra za ulaz, i po 2 za svako pivo.
Mislim, ne mogu da skapiram, kako za jednu ZURKU (ja pod zurkom ne podrazumijevam casual izlazak u grad, ipak je to relativno rijedak hepening) moze da ti bude puno 15 evra?!

dzisz krajst, jasno mi je da su pederi bezobrazni. Ali sto je ovaj mali bezobrazaaaan.. :kosa: Manite se vise jeftinih napada na Borisa, i pustite ga da radi ono u cemu je dobar:odbij:

on - zao mi je sto nisam bio na zurci - i kakve su prilike u skorije vrijeme necu ni dolaziti u BG. Ovo do kraja januara zbog faxa (ocistio sam CIO semestar:D), a od sredine februara zbog posla - prolazi zima, i dosta je lencarenja:)
Korisnikov avatar
By _Crazy_Fox_
15 evra je mnogo...

I ne kenjaj da je u CG ulaz skuplji...za festival REFRESH 2007.godine u Kotoru jedno vece je kostalo 9 evra...a unutra ludnica, svetski DJ-ejevi.

I nisam siguran da jos neka diskoteka postoji u CG...

Po onim birtijama, gde je muzika uzivo, i tresti grand, ulaz je po 3-4evra...cena piva se razlikuje, zavisno od toga da li je toceno (do 1.5evra) ili flasa (1.80e (niksicko) pa do Tuborga (2.5e-3.5)

i ja sam cesto dole...u bratskoj Crnoj Gori:D :D :putnik:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
za taj festival (bio sam na dvije noci) jeste ulaz bio 9 evra - ali da li si primijetio da u Maximusu voda kosta 1,5 evro? A pivo 2,5?

I da, u CG ima jos klubova, po PG recimo. "Ambis" je sjajno mjesto, osim kad dovedu nekog folkera...
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Originally posted by _Crazy_Fox_

Po onim birtijama, gde je muzika uzivo, i tresti grand, ulaz je po 3-4evra...cena piva se razlikuje, zavisno od toga da li je toceno (do 1.5evra) ili flasa (1.80e (niksicko) pa do Tuborga (2.5e-3.5)
upravo to i hocu da kazem.
U nekoj snj birtiji ces za ulaz i par piva da das 10-15 eura.
U poredjenju sa tim, meni nikad nije zao sto na L&Q zurci potrosim i duplo...
By Hans
zašto napadate Borisa uopšte? Gluposti... izvolite pa organizujte žurku ako možete bolje...
prava umetnost košta, dobar provod košta, stvari koje vrede obično koštaju malo više...živimo u svetu gde je jeftino mainstream i gde je splav fancy mesto... o tempora, o mores!
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by juice
OK, JEBITE SE VISE SA TIM CENAMA!!!!

brate mili, zbog vase alavosti ne radi vise ni alijansa i ponovo se dogadja da stvarno nemas ni jedan normalan klub u koji gay osoba moze da izadje!!

sta, da idem u ono sranje na Gazeli?!?!? NE hvala, jedan X je bio sasvim dovoljan!

Prestanite da budete toliko alavi!

250 din ulaz + 100 din obavezna garderoba + 2-3 pica po 150 din a da ne pricam da neko mora da plati i nocni prevoz. I sta sad, da bih se normalno provao meni treba oko 1.000 din kako ne bih morao da razmisljam u sebi "hm... ajde malo uspori sa tim pivom, neces imati za drugo!"
Get a job..pa ti nece biti sve skupo :nokti:
Korisnikov avatar
By blenta
Originally posted by Big Bad Bear
A nije ti zao zbog mene, vec sto sam nekog trebao dovesti :) Javi se na u2u, pa da vam sredim date. Inace, Dungoll i ja smo bili spremili nesto za to vece, ali sam se ja naprasno razboleo :S
bilo mi je zhao zbog sebe
jer sam hteo da ocenish stepen tranzicije cub to bearnes
zhao mi je malo i zbog tebe. mallooo
a da je to po sredi shto mislish pitao bih ja odavno jer vetj smo davno ustanovili da fin nisam, ne?
a i bio sam pod gasom pa bi verovatno imao nastupe ludila-kako ti to zovesh kao i proshli put
shta stespremili?pitaj dungolla kakva sam bearchina dlakava! :panker:

Originally posted by mishicavo mache
bebo, a da te mama vodi u berghain pa da vidish shta je zhurka, em tehno-minimalizmi, em stanje proshirene svesti, em ne znash pre s kim cesh da se (po)jebesh. sve na jednom mestu:teg:
a ja???:tuc:
Korisnikov avatar
By Vlada T
Du, du, du wirst sie befreien gehen, du wirst der Tochter Retter sein! Und mein Mann auch, jaa?
Korisnikov avatar
By Egmont
Originally posted by blenta
a ja??? :tuc:
Mache, vodi Blentu obavezno.
Korisnikov avatar
By Deity Marduk
Pa zurke...se...hmm.. ne secam.... :drama:

A iz nekog cudnog razloga,mozda je i bolje... :nokti:

U svakom slucaju,moracu da napravim pauzu...cisto da se plaknem u Savi i u Dunavu....i sperem sve te blamove i gluposti..

:opatica:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!