Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By RED BUTTON
Nisam ...... možda mi padne nešto, a možda i ne.
Korisnikov avatar
By Morpheus
Da.....pre 7 dana obelezismo drugu godinu zabavljanja

:love: :spliff:
Korisnikov avatar
By Xs
Desava mi se nesto... Salimo se da smo u emotivnoj kombinaciji...
Korisnikov avatar
By leobg
Ne, nisam, a posle njega i necu. Danas sam isao na kafu kod poznanika, sada druga. Ispricao mi je pricu koja me je malo trgla, ali mi nije ulila bas preteranu nadu. Decko je zbog patnje zavrsio na operacionom stolu. Ja se nadam da mi nece spasiti zivot.
Korisnikov avatar
By Sutekh
Jupi!

Ajd umri vishe :dancing:

Trenutno sam u vezi, godinu i 6-7 meseci. A ti nisi, njanjanja, utata :sekirica:
Korisnikov avatar
By leobg
Originally posted by Sutekh
Jupi!

Ajd umri vishe :dancing:

Trenutno sam u vezi, godinu i 6-7 meseci. A ti nisi, njanjanja, utata :sekirica:
Necu da trosim reci na tebe, suvisne su. Citiracu jedan naziv filma o agentu 007, zivi i pusti druge da umru.
Korisnikov avatar
By Sutekh
Da ti zaista hocjesh da umresh, ne bi trazhio pazhnju na forumu, nego bi kao i svaki samoubica, a i klasichan depresor CNS-a to uchinio u tishini i pustio nas da zhivimo.
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by leobg
Ne, nisam, a posle njega i necu. Danas sam isao na kafu kod poznanika, sada druga. Ispricao mi je pricu koja me je malo trgla, ali mi nije ulila bas preteranu nadu. Decko je zbog patnje zavrsio na operacionom stolu. Ja se nadam da mi nece spasiti zivot.
A zar ne mislis da ima i drugih stvari u zivotu sem Njega i bilo kojeg njega?

Sto se pitanja tice - kroz devet dana bice godinu dana :kolo:
Korisnikov avatar
By XerYuS
Jesam:mazi: jos malo pa 3 godine:shmi:
Korisnikov avatar
By leobg
Originally posted by Dina

Nema, sve ostalo je bez njega besmisleno. Lako je da neko ko je u vezi savetuje nekog ko je sve izgubio. On je meni bukvalno bio sve u zivotu. Ne znam da li je to neko doziveo, verujem da jeste, ali kad posle 6 meseci nekog volite isto kao pre raskida, onda to nije bas bezveze. Opet kazem, bio mi je sve.
Korisnikov avatar
By Lunja
Ima! Tenis. :D

:love: :tenis:

Ah, ponavljam se... :drama:
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Lunja
Ima! Tenis. :D

:love: :tenis:

Ah, ponavljam se... :drama:
Tenis, naravno :love:

Ja sam tako srecna sto je Nole pobedio :peva:

Nema, sve ostalo je bez njega besmisleno. Lako je da neko ko je u vezi savetuje nekog ko je sve izgubio. On je meni bukvalno bio sve u zivotu. Ne znam da li je to neko doziveo, verujem da jeste, ali kad posle 6 meseci nekog volite isto kao pre raskida, onda to nije bas bezveze. Opet kazem, bio mi je sve.
Kako hoces, tvoj zivot pa ga mozes uciniti i lepim ili ne. Verovatno da je u vezi lepse nego bez nje, ali sposobnost radovanja raznim stvarima u zivotu nije zavisna od drugih ljudi, to je u nama (bar ja tako mislim). Neko moze biti u najlepsoj vezi pa da opet bude nezadovoljan i da misli da ima tamo negde jos bolje i lepse... a neko moze biti zadovoljan i sam... Moja konkretno veza je atipicna i sa mnogo problema, ali sam bas zbog toga ponosna na njega i na sebe sto smo i pored toga opstali i sto se lepo slazemo (nadam se i na dalje :fige: ). Ali kad sam rekla da postoje druge stvari sem partnera mislila sam bas na ovo sto je Lunja rekao, neka interesovanja, karijera, prijatelji, setnje u prirodi, izlasci... Sigurno si imao zivot i pre njega i neke aktivnosti koje si voleo. Pa mozda bi bile lepse da ih delis sa nekim, ali mozes u tome uzivati i sam ako tog nekog nema...
Korisnikov avatar
By Sutekh
Dina je, kao po obichaju totalni diplomata :D

@Leo....

Ja sam soba koja preferira lichnu slobodu. U vezama se ne snalazim, iz prostog razloga shto sam poprilichno introvertan, teshko pokazujem emocije i nisam sklon zaljubljivanju. Napisao sam da sam u vezi iz nekog drugog razloga, no nebitno :roll:

Naravno da je to "neko" dozhiveo (vecj napisah da jesam), ali choveche, ja sam tad imao 15ak godina... Pa svakako da svi prodjemo kroz to.. I bili ste samo 6 meseci, a...

Pa narkomani na heroinu imaju vishe samoposhtovanja..

no comment.
Korisnikov avatar
By leobg
Originally posted by Sutekh
Dina je, kao po obichaju totalni diplomata :D

@Leo....

Ja sam soba koja preferira lichnu slobodu. U vezama se ne snalazim, iz prostog razloga shto sam poprilichno introvertan, teshko pokazujem emocije i nisam sklon zaljubljivanju. Napisao sam da sam u vezi iz nekog drugog razloga, no nebitno :roll:

Naravno da je to "neko" dozhiveo (vecj napisah da jesam), ali choveche, ja sam tad imao 15ak godina... Pa svakako da svi prodjemo kroz to.. I bili ste samo 6 meseci, a...

Pa narkomani na heroinu imaju vishe samoposhtovanja..

no comment.
Ne, bili smo duze zajedno, ziveli zajedno, ja 6 meseci patim za njim, u tome je razlika. Pre 6 meseci sam imao, npr 78 kg. , sad imam 67, veceras sam se merio. O pritisku da ne govorim, varira, od 170/110 do 145/90. Tako da nije bas da sam happy. No stvari mogu preko noci da se promene, tako da se nadam boljem sutra. Ja sam osoba koja daje svoje srce u vezi i iskreno voli, pa kad ga strefi da ga neko napusti samo zato sto nema vremena da izlazi i da to isto finansira, padnem u bedak. Moja je greska sto sam mislio da me neko voli, a ustvari je samnom zbog para, stana i sl. Najteze je kad shvatis da si ispao magarac, a tog nekog si iskreno voleo, sto je najgore, volis jos uvek. No kao sto rekoh, preko noci mogu stvari da se promene, a mislim da se menjaju. Necu da trcim ispred rude, sto bi rekao nas "pametan" narod, ali nesto mi mirise na bolje sutra. :blenta:
Korisnikov avatar
By Sutekh
omg, pa ti pishesh ovde? :shok:

@leo: znamo svi dobro da je bio samo sa tobom zbog para i stana i dobrog kurca, tako da nema poente to da ponavljash vechito.

znamo i da ti je pukao pritisak i to da ti zhivot nema smisla. ali zheno, shta god da ti kazhem, vrtecjemo se u krug.

zhelim ti srecju oko onoga shto si napisao, samo se nadam da to necje biti neko drugi, za koga cjesh da se "zalepish", jer tako menjash samo jednu drogu drugom.

g'luck.
Korisnikov avatar
By HARP
OffT

Pitanje: Ako Leobg sada ima 67kg , a slabi 11 za 6 meseci koliko ce imati kg za 3god? :misli:

OnT

Da, jesam...
By Dragonite
Ne, bili smo duze zajedno, ziveli zajedno, ja 6 meseci patim za njim, u tome je razlika. Pre 6 meseci sam imao, npr 78 kg. , sad imam 67, veceras sam se merio. O pritisku da ne govorim, varira, od 170/110 do 145/90. Tako da nije bas da sam happy. No stvari mogu preko noci da se promene, tako da se nadam boljem sutra. Ja sam osoba koja daje svoje srce u vezi i iskreno voli, pa kad ga strefi da ga neko napusti samo zato sto nema vremena da izlazi i da to isto finansira, padnem u bedak. Moja je greska sto sam mislio da me neko voli, a ustvari je samnom zbog para, stana i sl. Najteze je kad shvatis da si ispao magarac, a tog nekog si iskreno voleo, sto je najgore, volis jos uvek. No kao sto rekoh, preko noci mogu stvari da se promene, a mislim da se menjaju. Necu da trcim ispred rude, sto bi rekao nas "pametan" narod, ali nesto mi mirise na bolje sutra. :blenta:
Leo, dušo,

meni je pritisak od kad znam za sebe 145/90. Pre tačno osam dana mi se završila veza od 4 godine, 3 meseca, 12 dana, 13 sati i približno 25 minuta. Da stvar bude gora, nije bilo prevare, problema oko para ili whatever, nego daljina i druge okolnosti. Isti efekat bi se postigao da mi je neko otvorio grudni koš, izvadio srce i igrao odbojku sa njim dok mi creva koristi kao mrežicu.

Dakle, meni je približno 6,02 x 10 na 23 teže nego tebi, no opet NE SMARAM i NE SPAMUJEM svaku jebenu temu sa uzaludnom kuknjavom. Ili pređi preko toga ili se jednostavno zamonaši i vezi svilen pokrov na dar manastiru. U tišini kelije najbolje možeš da izraziš svoju tugu.
Korisnikov avatar
By BornEnchanter
Originally posted by Dragonite

Leo, dušo,

meni je pritisak od kad znam za sebe 145/90. Pre tačno osam dana mi se završila veza od 4 godine, 3 meseca, 12 dana, 13 sati i približno 25 minuta. Da stvar bude gora, nije bilo prevare, problema oko para ili whatever, nego daljina i druge okolnosti. Isti efekat bi se postigao da mi je neko otvorio grudni koš, izvadio srce i igrao odbojku sa njim dok mi creva koristi kao mrežicu.

Dakle, meni je približno 6,02 x 10 na 23 teže nego tebi, no opet NE SMARAM i NE SPAMUJEM svaku jebenu temu sa uzaludnom kuknjavom. Ili pređi preko toga ili se jednostavno zamonaši i vezi svilen pokrov na dar manastiru. U tišini kelije najbolje možeš da izraziš svoju tugu.

Heeeeeej, pa nemoj tako :-( Decko prolazi kroz tezak period. Neki ljudi nisu skloni da se zale, a neki jesu. Niko nije primoran da cita nicije postove na forumu ako mu se ne dopadaju zar ne? Pokazimo malo vise saosecanja bre.
By Dragonite
:alexis:

Meni je teško, pa ne moram da pokazujem saosećanje i mogu do mile volje da budem bitchy prema kome god hoću

:maljkovic:
Korisnikov avatar
By BornEnchanter
Originally posted by Dragonite
:alexis:

Meni je teško, pa ne moram da pokazujem saosećanje i mogu do mile volje da budem bitchy prema kome god hoću

:maljkovic:

Zao mi je najiskrenije. Svi smo se nekad nasli u istoj situaciji. Jbg...
  • 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 36
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!