Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by ZoncheLici bogami!
Osecam se kao da gledam PIRAMIDU ili KLOPKU
Originally posted by DominionEl mogu ja da ga gadjam strelom ubojitom?Originally posted by Dirrty19gthat's it, you're all now officially tagged...khm...tongued for execution
Ti prvo brini za drugu kraljicu, koja ce predstavljati veci problem.
Sigurno nece dozvoliti kopiletu da se dokopa prestola pre njenog sopstvenog sina?
A da li zaista zelis da ides protiv nje? Nije ona za potcenjivanje dragi moj, ne ne!
Vidis da je njena dinastija ustvari sjebala stvar... da nije njena prachukunbaba napala onog svestenika, nista od ovoga se ne bi desilo!
Originally posted by Dirrty19gZacepi pogana nakazo! Ima da od tebe napravim kraljevsku cackalicu za zube kojiem ce moj dragi da... iscacka ostatke hrane od gozbe koju mu budem spremio kad dodje novi kralj!
Birna je shuma ali ne i zle zveri u njoj!
Da ne zeli tvoj kurac, mislis da bi ti postedeo zivot?! Xax, nemoj se saliti!
A mi, figure na prestolu smo tu od svevisnje sile! Nasa je sudbina da vladamo!
Originally posted by Big Bad BearOn je prezauzat svojim sprovodjenjem banovanih tako da ce tesko moci i da vlada
Ma hteli mi, ne hteli, Unic0rn ce biti kralja. A ako ne bude, sve ce nas banovati
Originally posted by unic0rnSamo zelim da imate narod kojim cete vladati. Kad ih banujete vi vise ne vladte njima vec oni pogani A777 i RaOriginally posted by Big Bad Bearzhabetino, rekao sam ti da ne prenosish dalje!!!!!
Ma hteli mi, ne hteli, Unic0rn ce biti kralja. A ako ne bude, sve ce nas banovati
Originally posted by Big Bad Bearce da ih unbanujem, tj. ozivim, reinkarniram, dam novu shansu, kako god.Originally posted by unic0rnSamo zelim da imate narod kojim cete vladati. Kad ih banujete vi vise ne vladte njima vec oni pogani A777 i RaOriginally posted by Big Bad Bearzhabetino, rekao sam ti da ne prenosish dalje!!!!!
Originally posted by unic0rnne. sorry
oces da te banujem da proveris o cijem se pokajanju radi?
Originally posted by Big Bad BearBanuj ga...zbog higijenskih razloga.Originally posted by unic0rnne. sorry
oces da te banujem da proveris o cijem se pokajanju radi?
:cvil cvil:
Originally posted by Big Bad BearJaoooo docices ti medju banovane,uhhh!!!! A onda ces da vidis sta POGANI mogu da urade odvratim medvedima!!!!!
Samo zelim da imate narod kojim cete vladati. Kad ih banujete vi vise ne vladte njima vec oni pogani A777 i Ra
Originally posted by Machkodlakjoj Sto imam divnog ucenika
Tek sada procitah poglavlja i moja iscekivanja su postignuta
Sto se tice nominacija...
Ja predlazem Deksija za novog kralj!
Dobar je sa obe kraljevske porodice. Ima naklonost vojskovodja, najvecih spijuna i magijskih stvorenja...
Vrlo lako moze da potcini carobnjacka drustva i ujedini ih pod svojom komandom.
Prijatelj je sumskih bica i sigurno ce BBB i drvoseca stati na njegovu stranu.
Narodi vise nece brinuti zbog zdravstvenih problema Deksi ce sve moci da leci sa timom strucnjaka i njegovih ucenika alhemije ... Imace naklonost same Smrti, a steci ce je pomocu mene . Zar neko vidi boljeg kralja ???
Ali posto ce Deksi biti stalno pod gljivama i samo podpisivati ono sto mu se gurne pod nos, podrazumeva se ko ce povlaciti konce i vladati iz senke
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!