Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Morganu je muka od laznog morala. Droga ovo, droga ono...a svi ste probali sve, ako niste (ako neko takav postoji u danasnjem svetu) onda zaista nishta pametno(iz lichnog iskustva) nije u stanju reci u vezi iste.

Morgan, uvek kada ide na nezgodnu teritoriju sa sobom nosi biber sprej.

Razmisli o zashtiti.
Korisnikov avatar
By tea92
Originally posted by Tresh-grl
JA sam prvi put u zivotu dozivela ovako nesto...bila sam u shiku naredna 2 dana...uzas

Ma, bilo pa proslo. . .:mazi:
Korisnikov avatar
By KiWi
Kad čovek pročita ovako nešto tek tad vidi koliko je zapravo srećan i koliko su njegovi problemi mali ...
Korisnikov avatar
By V25
Droga uopšte, a naročito u vašim godinama, je strahota. Ne znam čemu to. Ako je to čisto onako iz inata, prkosa ili zbog toga da biste bili različiti or smtg, stvarno je glupo. Mislim da vam je ovo bila na neki način opomena i treba da razmislite o tome da se promenite.
Korisnikov avatar
By colorado
Sve vreme mislim da je pajdoman pajkan i da je pokusavao da vam ocita lekciju.. kad ono i on narkoman. Eto, videli ste na delu dokle to moze da dogura.
Malo rekreativne droge nije na odmet.. ali po tvojim porukama ovde zakljucujem da bas i nisi rekreativac... Mislim, radi ti sta hoces sa svojim zivotom, ali meni je jako tuzna cinjenica da neko od 21 god. ne moze da se odlicno provede u gradu bez droge.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Originally posted by Morgan Le Faye
Morganu je muka od laznog morala. Droga ovo, droga ono...a svi ste probali sve, ako niste (ako neko takav postoji u danasnjem svetu) onda zaista nishta pametno(iz lichnog iskustva) nije u stanju reci u vezi iste.
Probao vishe puta vutru u drustvu i to mi je cool, priznajem.
Mada nisu to ogromne kolicine kada se raspodeli na nas 4-5.
A i ako nastavim da radim to, to ce biti jednom u mesec, dva, ako ne i redje, kao i do sad...

Teze droge nisam probao, i ne planiram.
Nisam sklon tim vrstama zavisnosti, a i ne cine mi se uopste zanimljivim.

I nije kao da je to neka pozitivna stvar, da trebamo da probamo kako bi imali pravo da komentarisemo, odnosno da se protivimo.
Korisnikov avatar
By V25
neko od 18,19 godina...
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
koliko se ovdje ljudi preseravaju, to nije normalno...

tresh, jedina pouka koju si trebala da izvuces nije da ne dajes drogu pocetnicima, vec da prosto kuliras nepoznate ljude, i pucas se svojom robom sa svojim prijeteljima:friends:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
e....ipak biram da se teram u kurac odavde...
Korisnikov avatar
By Zonche!
I ja sam mislio da je pajdoman policajac :puzzle:
Korisnikov avatar
By gorilica
Originally posted by hlaefdige
e....ipak biram da se teram u kurac odavde...
:up:

Mnogo su vam loshi tripovi za zabavu.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Originally posted by Zonche
I ja sam mislio da je pajdoman policajac :puzzle:
To cak ni JA nisam mislio :lol:
Korisnikov avatar
By BellyButton
...ali opet to sluzi i za kanalisanje nekih problema itd....
Nemam nameru da popujem, ali se ISKRENO nadam da cete se ti, Deksi i mnogi drugi mladi ljudi ipak odluchiti za neki drugi vid kanalisanja problema...(od bezbroj postojecih)
Iz lichnog iskustva govorim - taj nachin je najloshiji...
Kiss
By Tresh-grl
Ma meni samo nije jasno kako je ona narkomancina raspala mogla svog brata da tako ulema i popuje mu nesto.Lazno moralisanje.

A to da ne mogu da se provedem bez droge nije tacno uopste,jednostavno biram da uzivam uz nju.
Par puta sam se sjebala malo od koke i dsa kad sam dugo i neumereno radila par meseci ali to je bilo davno pre par godina...sad jednostavno sve radim planirano,odredjujem sebi kad koliko i tako to...
Korisnikov avatar
By Sutekh
Ma meni samo nije jasno kako je ona narkomancina raspala mogla svog brata da tako ulema i popuje mu nesto.Lazno moralisanje.
Prvo, glupo je da nekoga nazivash narkomanom, a sama se gudrirash. Nisi ti nishta manji narkoman od njega, samo imash vishe srecje.

Drugo, nisam tachno mogao da stvorim sliku u glavi zashto ga je tukao, ali ako ga je tukao zbog onog zbog chega mislim (zato shto mu se i buraz gudra?), u neku ruku mogu to da razumem. Znam za vishe desetina sluchajeva u kom su bracja ili zajedno dilovala, ili je jedan tukao drugog zato shto mu je ovaj
To shto je on vecj sa nogom ipo u grobu je vecj druga pricha. Glupo mi je da sada kao neshto analiziram situaciju..
Par puta sam se sjebala malo od koke i dsa kad sam dugo i neumereno radila par meseci ali to je bilo davno pre par godina...sad jednostavno sve radim planirano,odredjujem sebi kad koliko i tako to...
Ma okej je sve to, ali barem pazi sa kim idesh da radish. Ljudi su ludi i kad su str8, a kamoli kad su high.
Korisnikov avatar
By Draco
Slicno se desilo i meni.

Otisle zena i ja kod dve ortakinje na neku bleju u vukojebinu najstrasniju i u jednom trenutku zove brat jedne od njih, ali ne shvecu svoju nego njenu devojku tj. ovu drugu da joj se najebe majke zato sto je nesto pricala. Ona mu se nesto nije javljala i on zove na fixni, kao dolazi za pola sata.

Doshao car prekinut, krenuo da mlati sve zivo tj. shvecu iznabadao a njenoj devojci razvukao takvu shamarcinu da je i mene zabolelo. Moja pametna zena krene u wc, da zove muriju, lik za njom, pokupi je za vrat i tako unese nazad u stan. Tu sam ga ja gurnula nesto da odjebe, iskulirao ju je, ali je jos malo pomlatio ove dve i otisao. :wtf:

Ja sam T.O.L.I.K.O. bila zbunjena. Mislim, nikada pre toga nisam videla da je neko toliko razbijen i agresivan, da bije zensko, koje mu je pritom rodjena sestra.

Rekoh zeni 'jbt, sa kim se mi druzimo'.
By Tresh-grl
Originally posted by Draco

Ja sam T.O.L.I.K.O. bila zbunjena. Mislim, nikada pre toga nisam videla da je neko toliko razbijen i agresivan

lele....ti si imala gori dozivljaj....
isto...bas sam bila zbunjena...kao i ovo dvoje...zato niko nije ni reagovao...em smo bilu shoku em prekinuti od gudre....
Inace sam poprilicno agresivna i umem da se branim za dvoje ali sad nisam dosla u tu situaciju da to moram da uradim a jednostavno mi nista nije padalo ni na pamet...znas ono kad ne stignes ni da razmisljas i sve se vec desi jednostavno.Uzas
Korisnikov avatar
By Galadriel
mozda prvo "pajdomana" da ste ponudili sve ovo se ne bi desilo :misli:
Korisnikov avatar
By istok
Nije problem sto je on "pajdoman" vec je problem sto decko ima problem u glavi tj. kretenoidan je. Mnogi ljudi se gudriraju da bi prikrili intrapsihicke konflikte i razna oboljenja jer je prihvatljivije biti narkoman nego lud. A drugo, pajdomani i nisu bas u agresivnom fazonu. Ono, stond i te fore...
Sve u svemu nisam shvatio zasto ga je brat tukao?
Korisnikov avatar
By Pauceti
Cuo sam danas full story. Ccc strasno...
Korisnikov avatar
By Manon
malo mi je toga jasno, brat narkoman bije rodjenog brata zato sto se drogira i zato sto se druzi sa narkomaima i jos dosao sa nekim razumnim drugom koji kaze : pusti decu .....

Sta reci? Cudna prica, ali pamet u glavu

Necu da pametujem ali droga ne sluzi da ti stalno popravlja raspolozenje kao invalidu vestacka noga da bi hodao. Droga sluzi da ti otvori vrata percepcije to jest da te nauci kako da se opustis i to sve radis i dozivljavas i bez nje. Ako stalno moras da uzmes tabletu da bi 'leteo' kao invalid vestacku nogu da bi hodao, onda tvoj mozak vremenom postaje nepopravljivi invalid.
Korisnikov avatar
By Draco

lele....ti si imala gori dozivljaj....
isto...bas sam bila zbunjena...kao i ovo dvoje...zato niko nije ni reagovao...em smo bilu shoku em prekinuti od gudre....
Inace sam poprilicno agresivna i umem da se branim za dvoje ali sad nisam dosla u tu situaciju da to moram da uradim a jednostavno mi nista nije padalo ni na pamet...znas ono kad ne stignes ni da razmisljas i sve se vec desi jednostavno.Uzas
Znas kako, daleko sam ja od mice sto se tice branjena suvereniteta i integriteta <ova predizborna kampanja bas ispira mozak :) >sopstvene licnosti und prostora, ali ne znam da li sam se u zivotu toliko uplasila. Najozbiljnije sam mislila da ce nas lik pobiti. Pritom lik nije pajdoman iz kraja nego full izgradjeni psiho krimos tj. nije pametno zajebavati se sa ludakom koji je spreman na SVE.

I stvarno bih sedela i gledala u pod tj. svoja posla da mi nije uhvatio devojku za gushu. Kontam da me nije sahranio kad sam ga gurnula samo zbog toga sto se zacudio tj. zato sto nije ocekivao takvu reakciju pa se zbunio. ..i taj trenutak je bio dovoljan ja prezivim..

Horor osecaj nemoci, zato mi je zao sto citam da se nekome drugom desila slicna stvar. =/

bar je jedna dobra stvar potekla iz celog dogadjaja, a to je da sam skontala da sam ja vec matora za takve scene, patologije i zajebancije i da nemam vise nerava, snage, vremena i volje da se vucaram sa svima koji su ok ili kul ali su sjebani i <auto>destruktivni.
Korisnikov avatar
By Rei
a meni je strashnije shto pojedini saosecaju sa tresherkom, umesto da joj kazhu no good can come out of taking drugs. mozhda vas je ipak trebao dohvatiti i nauchiti vas tome. :rafal:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
ali opet to sluzi i za kanalisanje nekih problema itd....
Pre ce biti da je to gomilanje problema.
Korisnikov avatar
By Skyen
mene ju oduvek zanimalo odakle deci lova za gudranje, posebno za koku i tako to. skup je to sport, kada svedes crtu.
Korisnikov avatar
By IriS
a mene je oduvek zanimalo, kako roditelji ne primete kojim "sportom" im se deca bave :alikako:
Korisnikov avatar
By Myself
Verovatno kada deca pocnu da redjaju dobre 'rezultate'.
By Tresh-grl
Originally posted by Skyen
mene ju oduvek zanimalo odakle deci lova za gudranje, posebno za koku i tako to. skup je to sport, kada svedes crtu.
Bivsi decko u NY diluje a pritom i radi kao farmaceut....ponekad i donosim odatle ovde....mada uvek kad dodjem u Bg imam jedno 500evra i vise na troskove narkotika :)
I ne stignem sve da potrosim od kinte nikad...nije to skupo ovde...prilicno je dostupno....skuplje nego u intostranstvu naravno ali opet prihvatljivo.
Korisnikov avatar
By Deksi
Originally posted by kiss addict
a mene je oduvek zanimalo, kako roditelji ne primete kojim "sportom" im se deca bave :alikako:
Ma vazi...ja kad dodjem prekinut moj cale i keva su u fazonu...
"jaoo pa to je nase dete!" "Jel si se zaljubio?Srecan si nam nesto" "Dodji ta te poljubimo"

a kad dodjem normalan smaraju me sa tim sto sam depresivan,nemotivisan...pitaju da li pijem,da li se drogiram ili imam neke probleme...ma vazi.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!