Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Zonche!
Ja htedoh da ga skinem da ga imam, ajde kad skines narezi mi pliiiiiiiiz :sweet:
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
... Narezacu ti ja jos koji...

a ako te zanima trans tematika, dobijes i te..
moram da se malo bavim i aktivizmom...

hi hi

:opacupa: :kiss: :grouphug:
Korisnikov avatar
By carpe diem
vodila sam decu sa kojom radim na flim Zlatni kompas. Niko se nije potukao i nisu nas izbacili napolje, sto u prevodu znaci da je film interesantan .
Pogledala sam i u kucnoj varijanti film Plesem u sebi. Sajajan je. Prica je posvecena osobama sa invaliditetom ali bez stereotipa i sl gluposti...
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Ja nastavljam sa azijskom dark kinematografijom, te sam odgledala koreanski Face... nije los ako je jos nekome zanimljiv motiv osvetnickog duha mlade devojke, nasilno ubijene, kako bi njeno srce postalo predmet trgovine organima... Ah, nisam napomenula da taj duh izgleda identicno kao Sadako iz Ringa, Kayako iz Juona... pa kome nije dosta, eto...

Gledala Constantine po treci ili cetvrti put, dobrano se zabavila.
Korisnikov avatar
By dungoll
Da li je iko gledao Fountain (domaci prevod, Fontana Zivota) igra Hugh Jackman. Sjaaaaaaaaaaajan film, ali sjajan. Vrlo mi se dopao.
Korisnikov avatar
By North
I AM LEGEND

super je film,obavezno ga pogledajte
Korisnikov avatar
By North
Ipak, za mene najsavrseniji film koji sam ikada pogledao je The Hours (Sati) sa Nicole Kidman, Julianne Moore, Meryl Streep.
Korisnikov avatar
By decko
Slika

Niskobudzetna drama o devojci koja pocinje pripreme u nadi da prodje takmicenja pred Olimpijadu i pod pritiskom trenera da oslabi par kilograma postaje bulimicarka i polako gubi sve sto je imala do tad...
Nije los filmic, najvise zbog prelepe Amy koja mi je bila crush jos dok sam gledao Mocne Rendzere kao klinac :giggle:
Korisnikov avatar
By dungoll
:) ko god, svi ti filmovi se skidaju sa neta :)
Korisnikov avatar
By *deni*
" HOSTEL 2 ".
:uplasen:
Najjezivija scena mi je kada riba gola visi vezana sa glavom na dole iznad kade, a u kadu ulazi druga gola riba i pocinje ogromnim srpom da kasapi ovu nesrecnicu sto visi iznad nje i da se " banja " u krvi koja lipti odozgo.
Brrrrrrrrrrrrrrr.....
:uplasen:
By rent_guy
E, ZATO ja ne gledam Hostele, Testere i slicno.

:camac:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by rent_guy
E, ZATO ja ne gledam Hostele, Testere i slicno.

:camac:
I meni bi bilo pametnije da izbegavam takve filmove, jer nemam hrabrosti chestito ni da odgledam te scene, nego okrecem glavu ili je zavlacim pod cebe od straha, ali sta cu kad volim da se plasim.
:sweet:
Korisnikov avatar
By crawen
Originally posted by North
I AM LEGEND

really?!

meni je film bash skroz bzvz...

a i mrzim kada se glavni likovi, skroz u americhkom fazonu, zrtvuju zarad chovechanstva?!
C'mon! :lol:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by crawen
Originally posted by North
I AM LEGEND

really?!

meni je film bash skroz bzvz...

a i mrzim kada se glavni likovi, skroz u americhkom fazonu, zrtvuju zarad chovechanstva?!
C'mon! :lol:
Obaska to zrtvovanje zarad covecanstva, mene su u tom filmu stvarno dotakli oni krajnje ljudski elementi : usamljenost u pustom gradu,odlazak svakoga dana na isto mesto u nadi da ce se pojaviti neko od prezivelih, prijateljstvo sa psom, tuga zbog gubitka psa....
Divan i topao film...
:)
Korisnikov avatar
By V25
"Alien vs. Predator 2" - e ovakav trash se zaista ne da snimiti dva puta. Scenario je fenomenalan. Mislim da je sasvim opravdano što se ceo bioskop smejao kao lud.
Korisnikov avatar
By decko
Originally posted by rent_guy
Ali gde ti NALAZIS te filmove!?
Ovaj sam nasao na youtube-u :lol:

Samo sam se smorio dok sam poskidao sve delove posto je neko iseckao u 10 komada i dok sam ih onda spojio :roll:
Korisnikov avatar
By Mr Dee
e, a meni se bas gleda. jer sam citao knjigu i super je. bas me zanima kako je preinacili i film odradili.
Korisnikov avatar
By decko
@ Zaljubljena - taj njen film je super :) Imao sam ga i na VHSu :)
Korisnikov avatar
By Zonche!
Ajde da mi neko preporuci neki film sa gay tematikom a da je romantican, erotican i da su glumci slatki...

dajte malo razonode :lol:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 440
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!