Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By malac
Originally posted by Oziris
Joj sanjala sam da sam zapalila cigaretu, povukla par dima i shvatila da mi ne prija i krenula da je ugasim; u tom trenutku je naisla moja devojka i rekla kako uopste nisam karakter cim ponovo pusim... ( Da naglasim da sam prestala da pusim pre 3 meseca, i to na svoju inicijativu). Sta li ovaj san znaci? :neznam:
Ako si u snu ugasila cigaretu,znaci da si podsvesno savladala zelju za cigaretom i za tebe vise nema frke!Znaci podsvest zna da cigareta nije dobra za tebe.

Tako je meni objasnio lekar,imao sam isti san...samo bez devojke ofcourse:bljak:
Korisnikov avatar
By Mr Dee
kako kupujem bioskopske karte za nocturnala i sebe i zerna na salteru me pita da li imam sitno da joj dam a ja kazem kako nemam i dajem hiljadu dinara na sta mi ona vraca stos pethiljadarki debeo 5 cm i isti takav stos stotiki i dvadesetki na sta ja samo bledo pogledam uzmem strpam u dzepove i izadjem napolje

drugi deo tog sna cekam voz za pancevo na nekoj stanici u beogradu koja je na vise nivoa i ispord zemlje i spuer uradjena sa sve prodavnicama lavirintom pokretnih stepenica i tunela/tobogana za spustanje (deo nekog ranijeg sna) i odlucim da krenem precicom do perona kad na toj precici se seta lav

u trecem delu ucusetvuju likovi iz deep space 9 dzulijan i dax dzulian mi salje telegram iz proslosti da ga spasim a dax ima zlu bliznakinju kojka me trazi ja dobijam telegram ali ga ne pogledam ec bacim iza sebe u trenutku kada dax prolazi pored mene tu je i golmila ljudi koja se bakce administracijom na stolovima i neko ko mi daje pismo od nekog stranog doktora naucnika sa obavestenjem da mi je mesto odbijeno ali i pozivom za isto sa gomilom formulara koji mi se rasipjau na sve strane iz ruku a ja se enrviram sto u toj guzvi en mogu da nadjem telegram iz proslosti
Korisnikov avatar
By Scorpy
Ko ce da mi protumachi san? Pricha sledi...

Dakle, sanjam kako sam ja na kraju jednog tunela, a drugarica na planini preko puta, i zove me da dodjem po nju. E sad, moje brdo i njena planina su povezani onim mosticem od uzheta i drvenih dasaka i tu se pricha vrti, predjem ja most, i dodjem do nje, ali to nije ona. Mislim, pricha ona sa mnom i sve u njenom stilu, ali ima machji oblik. Preshli smo mostic, a uzhe na kraju je puklo. Neki automobil je ostao sa druge strane, i neki pas je pao u provaliju...jadnichak :(

Zatim, nailazim na neke shine, i pokushavam da zavarim, ali ono ne ide. Ugledam nekog radnika i uzimam onu mashinu za razbijanje asfalta, betona and stuff i time pokushavam da zavarim shine. Pogledam dole, a radnik bije nekog dechka. Dechko bezhi i ja srecem roditelje i zajedno sa njima idem kuci [gde god to bilo].

Idemo nekim putem, prolazimo kroz tunel [aman, dosta vishe s tim tunelima!] i nailazimo na neki strmi deo istog puta. Kad smo se spustili, pogledam sa strane i vidim vodopade, velike, bele. Uspavljuje me zvuk, i tata govori kako moramo da idemo da kupimo stan. Nakon razgledanja stana [kome sam, HA, nashao mane...a koji je bio prosto divan!], odjednom sam se nashao u nekoj ulici koja podseca na Deligradsku...

Dalje se ne secam, da li sam se probudio ili shta...:hmm:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
@ Scorpy

Premostices neke prepreke.

Puno odluka stoji pred tobom, problemi koji se mogu resiti na nekoliko nacina.

Resices ih, ali ne na najbrzi nacin.

Zaboravih znacenje kucica u snu, pa ne znam da ti rastumacim to sto je kuce palo u provaliju, ali macke su neprijatelji. Drugarica koja ima macji oblik - radi ti nesto iza ledja.

To bi bilo to, uglavnom.
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Originally posted by Mr Dee
kako kupujem bioskopske karte za nocturnala i sebe i zerna na salteru me pita da li imam sitno da joj dam a ja kazem kako nemam i dajem hiljadu dinara na sta mi ona vraca stos pethiljadarki debeo 5 cm i isti takav stos stotiki i dvadesetki na sta ja samo bledo pogledam uzmem strpam u dzepove i izadjem napolje

drugi deo tog sna cekam voz za pancevo na nekoj stanici u beogradu koja je na vise nivoa i ispord zemlje i spuer uradjena sa sve prodavnicama lavirintom pokretnih stepenica i tunela/tobogana za spustanje (deo nekog ranijeg sna) i odlucim da krenem precicom do perona kad na toj precici se seta lav

Treci deo ne umem da rastumacim.

Prvi deo - ne valja sto si uzeo novac. Not good. Natovarices uskoro sebi probleme na vrat. Ne moraju biti vezani za novac.

Drugi deo - neprijatelj ti stoji na najkracem mogucem putu ka nekom uspehu. Uspeces ukoliko do cilja dodjes na drugi nacin.
Korisnikov avatar
By Mr Dee
ah, dodjavola. bolje da mi nisi tumacila. (no hvala, anyway :) ) samo sam hteo da podelim uvrnuti san.
Korisnikov avatar
By Rei
ovde se tumache snovi? :blenta: meni to radi moj psiholog kad mu kazhem da sanjam neshto onako bash heavy. ima par knjiga iz psihoanalize za tumachenje snova pa se zezamo :D
Korisnikov avatar
By Mr Dee
trudicu se da ne verujem u prorocke snove. :) znaci ja mislim kako cu uskoro biti u nekoj nevolji i tako dalje.. :)
Korisnikov avatar
By uninvited
Oh...sinoc sam swa nesto bila weird :kesa: ..
elem... sanjala sam swasta,ali se samo secam dela da sam ja kao dobila karte za koncert od Sade... :shock:
swa sam kao..jao jao...Sade mi dala karte za njen koncer..bla bla... i onda sam se probudila u sred noci...[sto mrzim kad mi se to desi....]
By Paris
Sanjala sam bas istripovane snove:duh:
Korisnikov avatar
By Mr Dee
i u medjuvremenu sam opet imao weird san. ali bar je tip u nejmu bio super. :)
Korisnikov avatar
By RED BUTTON
Originally posted by reveal
sanjala sam kako smo usli u EU, i da je neka 2020. godina... i da letimo svi u kolima nekim na powerbusterima... :smeh:
:nono: uticaj predizborne kampanje ??
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Sinoc sanjam kako vozim kola, ali kola su od napred od neke tkanine, i ja pokusavam da zategnem tu tkaninu, da bi papucice stajale kako treba, i onda na pesackom prelazu vidim sebe sa narandzastom kosom, i u nekim helankama i braon cizmicama sa pertlama.

(nikad nisam imala narandzastu kosu, niti planiram, i nikad ne nosim braon boju)

:nope:
Korisnikov avatar
By blenta
sanjao sam streljanje kome moram da prisutvujem kao posmatrach
crno beli san
triput sam se budio i zaspao
i triput sanjao isti san
tAJ sa streljanjem
treci se malo razlikuje od prva dva
u trecem me oficir primorava da biram ko ce iz vrste prvi da umre
:elektro:
By Dragonite
Originally posted by shishmish
dragonite :blush:

i to :fuckbed:
:shok: :shok: :shok:

:egzorcist:

PS Je l' barem bilo dobro? :namig2:
Korisnikov avatar
By RED BUTTON
Originally posted by blenta
crno beli san
i triput sanjao isti san
tAJ sa streljanjem
zajeb*no.... nikad nisam sanjao isti san ... i nikada crnobelo

a sta ce biti ako ne odaberes nikoga ????
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Ja sam sanjao da smo ja i burazer kupili parcelu na groblju i na tom mestu je bio otvoren prazan grob a na spomeniku je pisalo nase prezime...
A dan pre toga sam sanjao da mi je burazer mrtav....
Zna li neko ovo da rastumaci...
Korisnikov avatar
By shishmish
Originally posted by Dragonite
Originally posted by shishmish
dragonite :blush:

i to :fuckbed:

:egzorcist:

PS Je l' barem bilo dobro? :namig2:
:yes:

:blush:
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Sanjala sam da sam dobila honorar koji cekam vec neko vreme. :cekam:
Za divno cudo, bese to jedan od retkih "strejt" snova koje sanjam. Obicno imam neke kosmare i ekstremno zagonetne snove koji se pretapaju. :psiholog:
By ^OveRtoneS HunteR
Oduvek povremeno sanjam da padam sa drugog sprata svoje kuce i klasika... u :palacinke: trenutku se naglo budim :elektro:
San uvek pocinje "u letu" , ultra suncan dan , a trava dole je uvek takoooooo zelena (???) :leviathan:
Korisnikov avatar
By Vanilje_jenta
Sanjala sam da sam u 9. mesecu trudnoce i tata me zakljucao u kucu da se porodim sama jer nemam muza (!) pa da niko ne sazna da sam se porodila. I uspem ja kao da pobegnem do prve komsinice koja je medicinska sestra i da je molim da me porodi. I ona me kao pita da li sam sigurna da zelim da rodim jer sad i u 9. mesecu moze da se popije tableta za abortus, i ja tu pocnem da razmisljam koja je ustvari dete obaveza i sl. i shvatim da mi to ne treba jos uvek i odlucim da abortiram (!?)
By Swanheart
:lol: sad mi zao sto nisam jos spavala. Sanjala skroz nebulozan san. Peta Vilson u ulozi profesorke iz menadzmenta kvaliteta :bale:
ima sutra da padnem kolokvijum :smeh:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Originally posted by Vanilje_jenta
Sanjala sam da sam u 9. mesecu trudnoce i tata me zakljucao u kucu da se porodim sama jer nemam muza (!) pa da niko ne sazna da sam se porodila. I uspem ja kao da pobegnem do prve komsinice koja je medicinska sestra i da je molim da me porodi. I ona me kao pita da li sam sigurna da zelim da rodim jer sad i u 9. mesecu moze da se popije tableta za abortus, i ja tu pocnem da razmisljam koja je ustvari dete obaveza i sl. i shvatim da mi to ne treba jos uvek i odlucim da abortiram (!?)

Odlicno si sanjala sama sebi.

Resices se velikog problema uskoro i to na najbolji moguci nacin, tako da ni sama neces verovati kako je dobro sve proslo.

(da si odlucila u snu da rodis, to bi znacilo bolest)

Odlican san!
Korisnikov avatar
By blenta
Originally posted by RED BUTTON
Originally posted by blenta
crno beli san
i triput sanjao isti san
tAJ sa streljanjem
zajeb*no.... nikad nisam sanjao isti san ... i nikada crnobelo

a sta ce biti ako ne odaberes nikoga ????

nisam hteo da biram pa je upucao neku devojchicu musavu
tada opet nisam hteo da biram al sam se probudio
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Ja sam sinoc sanjala kako se moja dva druga pretvaraju u macke, a stojimo na ulici. I onda se odjednom pojavljuje moj bivsi, koji mi kaze da ne brinem, da ce me on stititi od macaka.

Znam sve da rastumacim, ali mi nije bas logicno - dvojica drugova i ja cemo imati neko neslaganje uskoro, a meni ce stranu da drzi bivsi?! In real life - vise se uopste ne cujemo.
Korisnikov avatar
By blenta
e kiss to cu ja da ti protumachim

to znachi da cesh skoro sresti machkodlaka koji ce biti sa svojim crnim drugarom -oni su machke

a tu cu se vberovatno i ja naci obzirom da sam veliki poshtovalac njoihovog lika i dela
a pritom se zovem kao tvoj bivshi muzh

eto
Korisnikov avatar
By Jelena_Bliss
A ko ce biti ljubazan da meni protumachi san?Btw skoro svako veche sanjam moju devojku.
Mozda je to zato shto smo trenutno razdvojene,ona je u Srbiji a ja u Fr:nazalost:
Korisnikov avatar
By Galadriel
Originally posted by Jelena_Bliss
A ko ce biti ljubazan da meni protumachi san?Btw skoro svako veche sanjam moju devojku.
Mozda je to zato shto smo trenutno razdvojene,ona je u Srbiji a ja u Fr:nazalost:

po jednom starom azijskom verovanju kada sanjas voljenu osobu smatralo se da to sto te posecuje i dolaze u san znaci da te iskreno voli. ima mnogo primera u njihovoj knjizevnosti gde se zena ljuti na svog dragog sto joj nikad ne dolazi u san, misleci da je on ne voli dovoljno

tako da mozes biti mirna dok ti god dolazi u snove :smug:

p.s. nisam ovo izmislila majke mi :pionir:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 106
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!