- 18 Okt 2012, 17:42
![:trep:](./images/smilies/treptrep.gif)
Počinjem opsesivno da se bavim Prometheus mitologijom.![:lol:](./images/smilies/lol.gif)
Mislim da ni Alien nije bio dobro prihvaćen po izlasku...
Dopao mi se film, bez obzira što kompetentna elita sa istančanim ukusom misli da je sranje.
Baš me zanima da li je Dominion razočaran, toliko je bio uzbuđen.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2454596#p2454596]Dr_Shortbus napisao:[/url]Ne bih raspravljao o kvalitetu filma, scenarija, glumi, meni su fascinantne neke druge činjenice vezane za film Prometej.što bi reko MDNA: sve se slažem!
Još pre nekih 20-ak godina kada sam prvi put pogledao Aliena počelo je da me kopka odakle dolazi brod na kome je posada ljudskog broda pronašla jaja Aliena i ko je taj "prvi" domaćin čije su ostatke pronašli. Čitajući po internetu i forumima zaključio sam da nisam jedini i da se isto pitanje već dugo pita višemilionska armija fanova. Mislim da Ridli, kada je stvarao Aliena nije imao u planu da daje odgovor na to pitanje, ali je s vremenom, pod uticajem razmišljanja i želja publike i fanova došao na ideju da stvori priču o Prometeju. Fascinantno je u stvari to da je Prometeja stvorila publika.
Očigledno da je Ridli ostavio mnogo prostora za najmanje još jedan nastavak ovog filma jer priča nije ni blizu tome da je ispričana do kraja, ništa nije zaokruženo. I ispričana je na takav način da tok buduće radnje može da se odvija u više smerova.
I na kraju još da kažem da odavno neki film nije podigao ovoliku buru kritika(čini mi se više negativnih), rasprava i nagađanja o eventualnim nastavcima. Mnoge fanove Alien serijala je razočarao, mnoge je fascinirao i razbukatao im maštu upravo iz razloga koji sam naveo na početku teksta. Lično nisam previše oduševljen samim filmom ali definitivno je priča ostavila utisak na mene i zagolicala mi maštu.
![:trep:](./images/smilies/treptrep.gif)
Počinjem opsesivno da se bavim Prometheus mitologijom.
![:lol:](./images/smilies/lol.gif)
Mislim da ni Alien nije bio dobro prihvaćen po izlasku...
Dopao mi se film, bez obzira što kompetentna elita sa istančanim ukusom misli da je sranje.
Baš me zanima da li je Dominion razočaran, toliko je bio uzbuđen.
![:lol:](./images/smilies/lol.gif)