Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Dirrty

Nakon diskutabilnog četvrtog (i trećeg) dela, da li je vredno pažnje ili ne?

Meni se dopada što je ženski lik ponovo u fokusu, i ovog puta ne kao ludača u bekstvu... i dopada mi se odabir glumice.

Strah me jedino da će biti pretrpano recikliranim i šupljim sadržajem.
Korisnikov avatar
By Zvonki
Terminator 1 i dvojka priznajem sve posle je sipanje iz supljeg u prazno,cak i ovo,bezvezno holivudsko reciklirtanje radi uzimanja para poludelih fanova....
By barni
Ja ne kapiram njegove filmove, gledao sam kao klinac onaj prvi i drugi i to je sve od njega a i nesto me vise ne privlaci ta sf akcija
Korisnikov avatar
By Zvonki
Kec i dvojka imaju dobru pricu i za to vreme je dvojka imala veoma dobre specijalne efekte,taj morph efekat je bio BUM u holivudu(Mislim na efekat T1000 kada se morphuje).Po meni i dan danas dvojka ima originalnu pricu i dobru akciju cela ta prica je lepo sklopljena i zaokruzena.Trojka mi je bila suvisna i brzo sam zaboravio film,a iz cetvorke se samo secam onih robota koji izigravaju motore(WTF was that?) cetvorka je imala atmosferu kao da se nista ne dogadja kao da nema rata izmedju masina i ljudi dok u dvojci imas samo jedan kadar (gde robot gazi lobanju coveka) iz koga odmah shvatis sta se tu desava,sam kadar je mracan i zastrasujuci.
Dodatak:
E da dvojka je bila dobra isto zbog karakterizacije Sare Konor,od obicne zene koja kroz celu tu avanturu postaje jak karakter koji uzima problem u ruke i resava ga,kao i terminator masina koja kroz druzenje sa mladim Konorom uci sta su ljudska bica(mada to bas i nije skroz dobro izvedeno),takod a po meni nijedan nastavak ne mzoe da pruzi toliko dobru pricu(cak ima ih nekoliko naveo sam samo par njih) kao dvojka
Korisnikov avatar
By axel87
Serija The Chronicles of Sarah Connor je imala interesantnu pricu i solidnu glumacku postavu
ali se zavrsila na cilffhangeru posle dve sezone
Korisnikov avatar
By Mars
nemaš vremena da se oporaviš od povraćanja zbog jednog klišea-eto ga već drugi.
Korisnikov avatar
By V25
Uvek isključim deo sebe kada idem da gledam blockbustere, ali brate ovo je previše. Toliko je loš da u jednom trenutku misliš da su napravili spin off franšize samo u pravcu parodije. Wtf???

Mogu ljudi da pričaju za "Jurassic World" šta hoće, to mu dođe remek-delo spram Terminatora (ovog poslednjeg), a i većine drugih blockbustera.
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
sranje je understatement

trebao sam da verujem metascore-u
Korisnikov avatar
By Dirrty
Znao sam da postoji tema o ovome, ali nije mi ni palo na pamet da sam je ja započeo :krezavi:
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2715469#p2715469]Dirrty napisao:[/url]Došao na temu da napišem utiske sa premijere Terminator Genesys...

Što se tiče novog Terminatora - 7.5/10, solidno. Istina, moja ocena je prilično subjektivna jer je ovaj serijal jedan od najupečatljivijih tokom decenija mog detinjstva i prilično sam pozitivno nastrojen u startu.

Da nema tu više ničega revolucionarnog, pa čak ni inovativnog, tačno je. Da serijal nikada nije imao previše supstance, i to je tačno... i ovaj deo ostaje dosledan tome. Vizuelno solidan, ostalo diskutabilno slabašno, mada ako ste fan serijala, prijaće vam sigurno (naročito imajući u vidu dva užasna dela pre toga).

Zapravo, ovaj deo bi idealno došao na poziciju trećeg dela (zaokružujući trilogiju), koji je bio bljutava kopija drugog... a četvrti deo je tek vredan zaborava (pamtim samo par nepovezanih scena). Najveća zamerka mi je to što film predvidivo ostavlja prostora za nastavak/nastavke, ukoliko bude finansijski uspešan. Ne bih se bunio da gledam vodeći duo u nastavku, naročito Emilie Clarke :love:, ali dokle više sa potpuno recikliranim visokobudžetnim idejama?!

Zaključak - vredno pažnje ako vam je serijal drag, ali ne i odlaska u bioskop.
Do sada zaradio 250 miliona (pretežno van USA), što ga čini komercijalnim uspehom, imajući u vidu budžet od 150 miliona... dakle, očekujem najavu sledećeg dela uskoro, a premijeru naredne godine :shrug:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!