[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2471467#p2471467]friendly2 napisao:[/url]I nemam ja nikakav problem , samo delim svoje misljenje. ne slazemo se , ok... Cinjenice su cinjenice> detetu je potreban i otac i majka da se mentalno pravilno razvije,a ne dve mame i dve tate, ja sam spremna na tu zrtvu, zbog njega,a kasnije cu mozda i reci kad bude formirana licnost.
Ovo drustvo je takvo kakvo je namece da je str8 ok, a sve ostalo je sodoma i gomora. nemoj misliti da ja ne bih volela da je drugacije,ali nije. Ocigledno ne razmisljas o prihatanju drustva o svemu tome u zemlji Srbiji. ne podrzavam,ali ne mogu da se borim protiv zadrtosti i da moje dete,brak bude eksperimentalni primer. Deca kopiraju roditelje, neko to onda bude drustveno prihvatljivo, zbog njega samog.
Daj mi cinjenice> koliko ljudi znas da odgaja dete i da su mu priznali ko su i sta su,a da nije Elton Dzon?
Ja sam samo realna, ne zivim u sanjarijama.
*ebA te! E vala, ovoliko chak ni ja ne mogu da nalupam!
A kako ono beshe, ako dete ne zna da ga lazhesh onda nije lazh? A ja...ako tebe kilnem, a niko ne zna, onda ja nisam ubica? E pa lepo da si mi rekla!
I shta ono josh reche BA? Ako imash dete, necjesh mu recji da si gay, kako i ono ne bi POSTALO gay ili...(Pa da, neka samo odluchi shta cje POSTATI...kako velikodushno!)? A icji cjesh kod devojke, povremeno, na kres, pa se vratiti kucji i zhiveti "str8" zhivot (shta god to znachilo) sa gay likom, koji cje takodje povremeno icji na kres kod svog lika i detetu cjete da glumatate happy-str8-family???

Jadno to tvoje nerodjeno dete!

Zhivecje u lazhi kako mu to "roditelji" serviraju i biti srecjno sve do osamnaeste, kada bude LAZHNO formirano i kada TI odluchish da mu je vreme da sazna za lazh za koju je 18 godina mislio da je ISTINA? E vala, u ove sitzne sate meni sve to nekako konfuzno. Prvih par postova mi se uchini smeshnim. Medjutim, ovo NI NAJMANJE NIJE smeshno!
Nego, chek', chek'...a sa devojkom tih 18 godina necjesh zhiveti? Imachesh dva stana? I tako biti srecjna? Odvajati dnevno po 2-3 sata (Za shta...sex...poljupce, razgovor, glumatanje srecjne lezbejske veze u 4 zida?) oblachiti se na brzaka i trchati kucji? I sve to jer SRBIJA ne voli homosexualce? Sve to zbog toga shto si upravo ti jedna od tih koje ni u kom pogledu NE DOPRINOSE poboljshanju situacije? Ajme majko, glava me zabole! Odoh na spavanje! Prosto ne mogu da verujem shta sve prochitah...