Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Legalizacija, usvajanje i odgajanje dece, gej partneri...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2471519#p2471519]friendly2 napisao:[/url]Ha ha ha pa ja nikoga ovde ne savetujem KorvinOdAmbera...samo kazem kako cu ja.
I dalje se ne slazem sa tobom,niti si sta pametno rekao da me razuveris.
Mozda je ovo za tebe nova Era ,za mene nije i nastavicu da se ponasam kao i do sada.
Odlično. Super.

Ali na našem zajedničkom igralištu gluposti neće biti tolerisane. :)
Korisnikov avatar
By Delete
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2471467#p2471467]friendly2 napisao:[/url]
Ja sam samo realna, ne zivim u sanjarijama.
Ti si samo sebe ubedila da si realna.
Ako zivis u okruzenju osoba poput tebe, onda me uopste ne cudi sto si sebe ubedila ds si srecna, a daleko si ti od srecne i zadovoljne osobe. I realizacijom te tvoje male zamisli, bices jos nesrecnija, a i neke neduzne u toj prici samo moze unesreciti.
I, iskreno zalim tvoju devojku i buduce dete, jer imati u zivotu licemera i utopistu poput tebe, mora biti tesko.
Ha ha ha zalite vi sebe...svi koji ne mozete da prihvatite da postoji i drugi nacin,i drugo misljenje, drugi zivoti, a ne da sve pakujete u jedne te iste reci koje vrtite jer nista drugo ni ne znate da napisete...Ja nikog od vas nisam vredjala, niti savetovala, a kamoli nabedjivala.
Niko nije lud da ide protiv sebe vec da sebi olaksa. To je bio moj nacin i nikom ga nisam nametala.

Slazem se samo u jednoj recenici a to je da glupst ne treba biti tolerisana.
Korisnikov avatar
By Blady
Koja si ti budala, jebote zivot.
I to zatucana i ides linijom manjeg otpora.

Za tebe je ovaj forum nova Era, ti si gora od barnija (ne mogu da verujem da sam ovo napisala ) :lol:
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Ne diskutujemo zato što imaš drugačiji, nego zato što imaš glup stav, što ni to samo po sebi ne bi bio razlog za reakciju, da nije stav koji šteti u principu svima, osim tebi.

I posle ti si ta koja govori o našem sebičluku. :)
By friendly2
Postod Blady » 12 Nov 2012, 17:37
Ako ti je dobro sto si dosla ovde da steknes l prijatljice?

Mislis na lezbejke ili laprdala? :))))

Laprdala ne, NORMALNE ljude da, koji mogu da udju u pricu a da se ne osecaju ugrozeno ili ne znam sta vec.
Korisnikov avatar
By Blady
^ A normalni ljudi su kakvi?
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2471585#p2471585]friendly2 napisao:[/url]Postod Blady » 12 Nov 2012, 17:37
Ako ti je dobro sto si dosla ovde da steknes l prijatljice?

Mislis na lezbejke ili laprdala? :))))

Laprdala ne, NORMALNE ljude da, koji mogu da udju u pricu a da se ne osecaju ugrozeno ili ne znam sta vec.
Pa očito vlada malo drugačiji stav, tako da ne mislim da se blady oseća nešto preterano ugroženo tvojim laprdanjem.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2471579#p2471579]friendly2 napisao:[/url]Ha ha ha zalite vi sebe...svi koji ne mozete da prihvatite da postoji i drugi nacin,i drugo misljenje, drugi zivoti, a ne da sve pakujete u jedne te iste reci koje vrtite jer nista drugo ni ne znate da napisete...Ja nikog od vas nisam vredjala, niti savetovala, a kamoli nabedjivala.
Niko nije lud da ide protiv sebe vec da sebi olaksa. To je bio moj nacin i nikom ga nisam nametala.

Slazem se samo u jednoj recenici a to je da glupst ne treba biti tolerisana.
Okej, vidi ovako. Meni je skoro pa potpuno svejedno da li ćeš ti biti autohomofobična nesrećna lezbejka. Sa svojim životom radi šta god želiš.
Ali ti jednog dana planiraš da vaspitaš dete u tom duhu i to NIKAKO nije dobro za to dete. To dete će biti nesrećno. Ono je tvoja odgovornost, ono zaslužuje bolji život od ovog koji ti ovde izlažeš.
Pogledaj linkove koje sam ti postavila, ja sam ti vrlo konkretno napisala zašto grešiš i pokazala da dete može da bude srećno sa dve mame. To nije "vrtenje jednih te istih reči", to je konkretan dokaz da ĆEŠ DETETU PRIREDITI JEDNO STRAŠNO I NEZDRAVO OKRUŽENJE, a sve zbog internalizovane homofobije od koje patiš. A i to što se neke stvari ponavlaju ima veze sa time što ljudi žele da ti istaknu da ćeš se zaista zajebati. I da ćeš zaejbati to dete.

Možeš ti da se duriš i podsmevaš koliko god ti je potrebno da se osetiš bolje, ali misli na to dete koje planiraš da imaš. Da li ti je bitnija njegova sreća ili da niko ne sazna da si "L"?
Korisnikov avatar
By mega therion
@ space oddity, svaka cast na post-u! @friendly2, procitaj sta ti je space oddity napisala, al lepo i polako!
By space_oddity
Pa da li ti zaista misliš da bi takav detetov život bio onaj koji ga čini srećnim?
Drugi su ti već napisali probleme koji se ovde javljaju. Odrastaće u lažima, biće usamljeno (pored toga, i ti i "tata" ćete se viđati sa partnerima i ko će da pazi na dete onda?), učiš ga da je biti lezbejka zaista nešto što treba da se krije, i tako dalje. A i da li misliš da neće nikad saznati? Nisu deca toliko glupa, ona vide, razmišljaju i osećaju. To bi mogao da bude ogroman bolan šok - saznati da te "majka i otac" ceo život lažu o sebi i da je tvoja porodica zasnovana na lažima.

S druge strane, ja sam ti dala 8 linkova na kojima je obrazloženo da dete može biti potpuno srećno sa gej roditeljima.
By friendly2
Blody: pa ti ni ne znas kakvi su normalni ljudu :(
By friendly2
E ljudi hvala svima na savetima,super ste...
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
Ja, kao dete, bih bila daleko srecnija da mi majka zivi otvoreno, bez laganja sebe i mene, ali da bude srecna, nego da zivi u vecitim lazima, nekim kvazi planiranjem koje svakog trenutka moze da ode u kurac i vecnim obavijanjem nekim 'velom misterije' samo da ja ne bih doznala pre ili kasnije da je lezbejka.
Isto to vazi i za oca.
A druga bitnija stvar je da veliki deo naseg misljenja nam roditelji tokom odrastanja usade. Dok su bili u mom prisustvu, roditelji nikada nisu pominjali da treba Hrvati, ustase, komunisti, Albanci, Romi ili neki treci da se mrze - pa tako ih ni ja sada ne mrzim.

Treca stvar je sto je rec normalno veoma irelevantna stvar, tj. ono sto je meni normalno tebi ni u kom slucaju ne mora da bude. Kao sto je nekoj devojci od 18 godina normalno da stavi tonu sminke na sebe, da bi izgledala plasticno, meni to nije normalno.
By friendly2
Kakve fore,covece...da mi je neko rekao da je stamparska greska toliko smesna,ne bih mu verovala...
By space_oddity
Što kaže Korvinov avatar: we're all mad here. :)

Nek ti je sa srećom, nadam se da ćeš shvatiti gde grešiš i da ćeš se predomisliti.
Friendly2, smem li da znam koje si godište?

Postavio sam ovo pitanje s nadom u odgovor da je korisnica još uvek jako mlada i da iz tog razloga ima određena "iskrivljena" uverenja i način razmišljanja. Ljudi se s vremenom menjaju ali isto tako, što su stariji teže uče, odriču se nekih uverenja i prihvataju nova. Ali nažalost, pretpostavljam da to u ovom slučaju nije reč s obzirom da je dotična navela da je u dugogodišnjoj vezi i ne može da joj se progleda kroz prste na račun mladosti-ludosti i neiskustva zbog brda homofobičnih i autohomofobičnih izjava koje je ovde navela. Uz to, njezini postovi su prožeti nekom dozom naivnosti i primitivizma.

Najveći neprijatelji budućnosti jedne LGBT zajednice u razvoju i jesu upravo ovakvi ljudi!
Zadrti, primitivni i tvrdoglavi autohomofobi i ormaruše koji ne žele da se menjaju izjedaju zajednicu "iznutra", mada je uopšte pitanje u kojoj meri LGBT kao organizovana zajednica u Srbiji i postoji!

Čini mi se da je Popaj lepo potvrdio u nekom od svojih postova da aktivizam i LGBT zajednica u Hrvatskoj nisu mogli da napreduju dok nije krenuo obračun sa autohomofobijom.

Postoje teške situacije i životne priče ali sve ima svoju granicu, takvim ljudima se ne može večno progledavati kroz prste i gledati ih sa empatijom i sažaljenjem.
Dok se ormaruše javno ne osude i ne bace na stub srama, prava i jaka LGBT zajednica u Srbiji neće ni postojati!
:pljuje:
Korisnikov avatar
By Val
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2471467#p2471467]friendly2 napisao:[/url]I nemam ja nikakav problem , samo delim svoje misljenje. ne slazemo se , ok... Cinjenice su cinjenice> detetu je potreban i otac i majka da se mentalno pravilno razvije,a ne dve mame i dve tate, ja sam spremna na tu zrtvu, zbog njega,a kasnije cu mozda i reci kad bude formirana licnost.
Ovo drustvo je takvo kakvo je namece da je str8 ok, a sve ostalo je sodoma i gomora. nemoj misliti da ja ne bih volela da je drugacije,ali nije. Ocigledno ne razmisljas o prihatanju drustva o svemu tome u zemlji Srbiji. ne podrzavam,ali ne mogu da se borim protiv zadrtosti i da moje dete,brak bude eksperimentalni primer. Deca kopiraju roditelje, neko to onda bude drustveno prihvatljivo, zbog njega samog.

Daj mi cinjenice> koliko ljudi znas da odgaja dete i da su mu priznali ko su i sta su,a da nije Elton Dzon?

Ja sam samo realna, ne zivim u sanjarijama.

*ebA te! E vala, ovoliko chak ni ja ne mogu da nalupam! :blenta:

A kako ono beshe, ako dete ne zna da ga lazhesh onda nije lazh? A ja...ako tebe kilnem, a niko ne zna, onda ja nisam ubica? E pa lepo da si mi rekla! :hvala:

I shta ono josh reche BA? Ako imash dete, necjesh mu recji da si gay, kako i ono ne bi POSTALO gay ili...(Pa da, neka samo odluchi shta cje POSTATI...kako velikodushno!)? A icji cjesh kod devojke, povremeno, na kres, pa se vratiti kucji i zhiveti "str8" zhivot (shta god to znachilo) sa gay likom, koji cje takodje povremeno icji na kres kod svog lika i detetu cjete da glumatate happy-str8-family??? :paki: Jadno to tvoje nerodjeno dete! :( Zhivecje u lazhi kako mu to "roditelji" serviraju i biti srecjno sve do osamnaeste, kada bude LAZHNO formirano i kada TI odluchish da mu je vreme da sazna za lazh za koju je 18 godina mislio da je ISTINA? E vala, u ove sitzne sate meni sve to nekako konfuzno. Prvih par postova mi se uchini smeshnim. Medjutim, ovo NI NAJMANJE NIJE smeshno! :burka:

Nego, chek', chek'...a sa devojkom tih 18 godina necjesh zhiveti? Imachesh dva stana? I tako biti srecjna? Odvajati dnevno po 2-3 sata (Za shta...sex...poljupce, razgovor, glumatanje srecjne lezbejske veze u 4 zida?) oblachiti se na brzaka i trchati kucji? I sve to jer SRBIJA ne voli homosexualce? Sve to zbog toga shto si upravo ti jedna od tih koje ni u kom pogledu NE DOPRINOSE poboljshanju situacije? Ajme majko, glava me zabole! Odoh na spavanje! Prosto ne mogu da verujem shta sve prochitah... :paradajz:
Au bre ljudi...
Ovde kao svi zagovaraju neku navodno toleranciju i bore se za svoja prava??Mislim na LGBT zajednicu.Ja ovde u vasim postovima vidim sve osim tolerancije i ne znam odakle tolika doza mrznje i cinizma.Ocigledno se vuce iz nesrecnog detinjstva, jer kako neko rece autovao se prijateljima i ostalima koji su to prihvatili jer ga vole, jos treba da kaze i mami.A gde je tu tata?
Ne bih da vredjam ili nesto drugo, da je otac prisutan, ne bi smeo ni da zucne...
Licno mi je tako nesto i priznao drugar koji nema oca pa se autovao mami koja apsolutno ne prihvata tu cinjenicu i zena samo pati i potajno se nada da ce se promeniti i naci devojku.Jer majci je najlakse reci sve a da te boli kurac kako ce da to prihvati.Nasa je stvar da li zelimo da povredimo nase najblize a znamo kako bi to prihvatili.Kao svi ste nesto hrabri i borite se a verujem da niko od vas sto ste se nalupetali i hejtovali sve njene postove necete a niste ni sposobni da imate dete.I ne znam odakle pravo da nekog prozivate sto ne izlazi iz ormara, ne bi ni oni koji zagovaraju to izlazili da im na celu ne pise ko su, UBEDJENA SAM.
Divim se mojoj devojci sto je ulazila u konverzaciju sa vama...Samo da kazem svaka cast za toleranciju... GO FOR IT! :jezik:
Korisnikov avatar
By Blady
^
^ Mora da si ti aktivusa, mirise mi tako.
Trebalo joj je pojacanje jbga, al ni ti nisi pametnija.
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!