[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2471466#p2471466]friendly2 napisao:[/url]Ne znam odakle ti to da bih ja vaspitavala dete da mrzi lezbejke ili pedere?
Procitaj sta sam napisala.
Ok...ne znam sto se zestis jer ja se apsolutno ne slazem sa tobom, i ok, uradi ti kako zelis a ja cu kako sam napisala i znam da ce to biti ok. Pa zivi bili pa videli kad bude neceg konkretnog, najlakse je biti hrabar na recima.
Mozda ja previse dugo zivim u lazima ali ne talasam, ne boli me glava. I tako mi odgovara, to je moj mali skriveni svet za koji ne mora niko da zna sem moje devjke i drustva koje je tom fazonu.
ne znam stvarno ko je sebican,ja koja sam spremna na zrtvu da to dete odraste zdravo, ili neko ko sebicno hoce da prizna ko je da se ne muci, da se slucajno ne odrekne necega, pa ko hoce da prihvati neka prihvati,nije vazno, vazno je reci koji te pol privlaci.
Odakle ti tebi da sam ja to rekao da si ti rekla? Bolje ti je da ti pažljivo čitaš mene. Rekao sam, ako pored tvog vaspitanja dete još uvek mrzilo lezbejke, onda se upucaj.
Žestim se kada gledam gluposti koje se pričaju, kada su u pitanju tako ozbiljne teme. Ne mislim ja da ćeš ti nešto drugo uraditi nego što si naumila, čemu sada to? Ako ovde pišeš, budi spremna da primiš kritiku i komentar. Ako nisi spremna, nemoj pisati - prosto kao pasulj.
Znam ja da ti ne talasaš, ali će te od toga itekako boleti glava.
Ko je govori ovde o sebičluku? Mi govorimo ovde o licemerstvu i lažima.
Ti misliš da priznanje nekome je manja muka od skrivanja istine? Nemoj praviti žrtvu od sebe, ne budi govno od čoveka, bogati. Pedere i lezbejke prebijaju na mrtvo ime jer imaju muda da kažu šta su i ko su, a ti ovde pričaš kako si ti zapravo mučenica jer se žrtvuješ za druge, tako što im, šta, ne kažeš?! Ko ima više problema u svom životu, onaj koji ustane i bori se za sebe, ili onaj koji se krije ko pička u svom ormaru? Razmisli pre nego što lupetaš.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2471467#p2471467]friendly2 napisao:[/url]I nemam ja nikakav problem , samo delim svoje misljenje. ne slazemo se , ok... Cinjenice su cinjenice> detetu je potreban i otac i majka da se mentalno pravilno razvije,a ne dve mame i dve tate, ja sam spremna na tu zrtvu, zbog njega,a kasnije cu mozda i reci kad bude formirana licnost.
Ovo drustvo je takvo kakvo je namece da je str8 ok, a sve ostalo je sodoma i gomora. nemoj misliti da ja ne bih volela da je drugacije,ali nije. Ocigledno ne razmisljas o prihatanju drustva o svemu tome u zemlji Srbiji. ne podrzavam,ali ne mogu da se borim protiv zadrtosti i da moje dete,brak bude eksperimentalni primer. Deca kopiraju roditelje, neko to onda bude drustveno prihvatljivo, zbog njega samog.
Daj mi cinjenice> koliko ljudi znas da odgaja dete i da su mu priznali ko su i sta su,a da nije Elton Dzon?
Ja sam samo realna, ne zivim u sanjarijama.
To nije činjenica, to je glupost kojim si ti bila zadojena čitav život, ima iks pedera i lezbejki koji gaje decu uspešno i sretno, koji su zasnovali svoju porodicu, a ne Elton Džon, koji je jedina osoba za koju si TI čula (jer nisi izašla u veliki zli svet, da bi komunicirala sa ljudima, nego se kriješ non-stop).
NA STRANU TO što postoje sami očevi i majke, što zbog razvoda, što zbog smrti.
NA STRANU TO što ti ne možeš da pobijaš nečiju argumentaciju tako što ti zahtevaš da ja taksativno nabrajam koga znam i kako. To nije način na kome možeš bilo šta reći. To što TI ne znaš i što JA ne znam, ne mora da znači da je to tako. (ljudi su bili do pre istorijske sekunde ubeđeni da se sve vrti oko zemlje i svi su bili ubeđeni, a zemlja se vrtela oko sunca, pa se vrtela oko sunca. Tvoj. Opažani. Svet. Je. IRELEVEANTAN. I nije osnov za donošenje bilo kakvih činjenica.
Dakle, ne da osoba može odrasti da joj "ništa ne fali", nego može da jedna snažna, jaka i pravedna ličnost, ali nadasve dobra osoba. (za razliku od govana koji se nakote u biblijskoj formuli, jedna osoba sa kurcem, jedna osoba sa pičkom)
I da: Ti. Formiraš. Tu ličnost. Ili barem imaš jako veliki uticaj.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2471487#p2471487]friendly2 napisao:[/url]Blady> vec sam rekla da nemam problem i da cu to uraditi kako sam i napisala. Samo delim svoje misljenje za sta Forum i sluzi a ti ne moras to da citas ako ti bode okice.
I mi delimo svoje mišljenje, kao ti.
Poslušaj onda svoj savet, ako misliš da ga daješ nekome.