- 13 Nov 2012, 02:14
Pa nemam ništa protiv toga da mi ono za izmet i ostalo govoriš, ako je tačno (nisam upućena). ali inače, i ti to isto jedeš, zar ne?
Ja se ne bojim istine.
Kao što znam i da su jaja ekvivalent menstruaciji kod ljudi, pa ih konzumiram kroz testo i ko zna šta, makar zasad.
A sad se podsetih i šta sam to napisala o leševima
U krajnjem slučaju, hajde i neka ovo bude tema gde će ljudi da pišu kako je zlo biti veg*n i tako to. Ja umem argumentovano da odgovorim na takve stvari i ne potresaju me, zato što sam spokojna i zadovoljna svojim izborom. Razlog zašto sam se bunila je taj što to kvari preglednost teme o receptima. Ali dobro, so be it, neka ovo bude još jedna tema za diskusiju veg*n ishrane/načina života.
---
@Vegeta: ja iovako ne solim hranu, tj. jako retko to činim.
Ja nisam ono zamislila kao paštetu. Zvuči zanimljivo, probala bih iz znatiželje da vidim kako će ispasti, pa ću verovatno smanjiti količinu za početak. Hvala ti!
Ja se ne bojim istine.
Kao što znam i da su jaja ekvivalent menstruaciji kod ljudi, pa ih konzumiram kroz testo i ko zna šta, makar zasad.
A sad se podsetih i šta sam to napisala o leševima
što uključuje i emulgatore i slične stvari dobijene iz životinjskih leševa, kao npr. želatin, a ne samo mesoNa ovom forumu postoje mnogo gore prozivke (ovo čak NIJE NI PROZIVKA, već bez uvijanja napisana ogoljena činjenica koja eto nekoga pogađa ) pa ne vidim da je iko mrdnuo prstom povodom toga.
U krajnjem slučaju, hajde i neka ovo bude tema gde će ljudi da pišu kako je zlo biti veg*n i tako to. Ja umem argumentovano da odgovorim na takve stvari i ne potresaju me, zato što sam spokojna i zadovoljna svojim izborom. Razlog zašto sam se bunila je taj što to kvari preglednost teme o receptima. Ali dobro, so be it, neka ovo bude još jedna tema za diskusiju veg*n ishrane/načina života.
---
@Vegeta: ja iovako ne solim hranu, tj. jako retko to činim.
Ja nisam ono zamislila kao paštetu. Zvuči zanimljivo, probala bih iz znatiželje da vidim kako će ispasti, pa ću verovatno smanjiti količinu za početak. Hvala ti!