- 28 Dec 2006, 11:35
Ja sam mislila da je moja jedna ortakinja jedina koja ljusti virsle POSLE kuvanja.
Sto se same teme tice - moj recept za brzo kuvano jelo - pirinac + beshamel, gotovo za 15 min
Originally posted by jukieVidis, kad se ne kuvaju tako, nego kad se oljuste pre nego sto se stave da se kuvaju, dobijes virsle koje nisu zarozane i koje ne moras onako vrele da ljustis..Originally posted by anchePa tako se kuvaju viršle...
nije da me narocito zanima ali: PRVO baris virsle u plastici, pa ih onda LJUSTIS od istopljene plastike!?
ima i treći deo: kada se oljušte, onda na plastici ostane "meso" koje onda zubima svučeš sa te plastike i posle nastaviš da jedeš ostatak viršle.
a mnogo su bolje te sa plastičnom ljuskom nego one u životinjskom crevcetu ili već nekom pljosnatom vezivnom tkivu; jer one uvek imaju neku vrlo čudnu aromu... zamisli da kupuješ viršle u životinjskom crevu u mesari... nikad ne znaš koji su sve delovi klanice sa pratećim mikroorganizmima završili u viršli... plastika je bar bila vrela pre nego što su je razvukli
![:)](./images/smilies/smile.gif)
Sto se same teme tice - moj recept za brzo kuvano jelo - pirinac + beshamel, gotovo za 15 min