Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Šerpe i lončići, zalogaji i zalogajčići...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Draco
Originally posted by jukie
Originally posted by anche
nije da me narocito zanima ali: PRVO baris virsle u plastici, pa ih onda LJUSTIS od istopljene plastike!?
Pa tako se kuvaju viršle...
ima i treći deo: kada se oljušte, onda na plastici ostane "meso" koje onda zubima svučeš sa te plastike i posle nastaviš da jedeš ostatak viršle.
a mnogo su bolje te sa plastičnom ljuskom nego one u životinjskom crevcetu ili već nekom pljosnatom vezivnom tkivu; jer one uvek imaju neku vrlo čudnu aromu... zamisli da kupuješ viršle u životinjskom crevu u mesari... nikad ne znaš koji su sve delovi klanice sa pratećim mikroorganizmima završili u viršli... plastika je bar bila vrela pre nego što su je razvukli
Vidis, kad se ne kuvaju tako, nego kad se oljuste pre nego sto se stave da se kuvaju, dobijes virsle koje nisu zarozane i koje ne moras onako vrele da ljustis.. :) Ja sam mislila da je moja jedna ortakinja jedina koja ljusti virsle POSLE kuvanja.

Sto se same teme tice - moj recept za brzo kuvano jelo - pirinac + beshamel, gotovo za 15 min
Korisnikov avatar
By Pipin
Pre nego što proključa voda u kojoj su viršle, treba ih posuti sa malo soli. I plastika se skine sama.

mada, to može da zavisi i od proizvođača viršli, neke imaju malko žilaviju plastiku, ali je u svakom slučaju skidanje plastike mnogo lakše.
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by srbija
skuwas spagete ( ne da se raskuwaju) ,skuwas sos za spagete iz kesice ,pomesas sa pocedjenim spagetam i stawis u njix ili belo meso prporzeno,sardinu,ili parizer....sta imas ;)
Ovo me podseti na neke recepte mame mi moje i drugarica njenih...

Pohovani šampinjoni recimo.
Uzmeš šampinjone. Opereš ih. Iseckaš na kolutove. Uzmeš 2 jaja i umutiš ih. Na drugi tanjir staviš malo brašna a na treći prezle. Uvaljaš pečurke u brašno, zatim u jaja pa u prezlu. Za to vreme pripremiti tiganj i sipaš u njega 2 kašike ulja. Kada se ulje zagreje slagati pripremljene šampinjone i peći ih par munuta dok ne porumene.

:lol: :lol:
Misliiiiiim žene imaju 50ak godina... zar nije bilo dovoljno "uzmeš šampinjone i ispohuješ ih"?!?!?!
Korisnikov avatar
By anche
bas lepa tema, al' se nije primila jer forumski zivalj vecinom jos uvek kusa iz tanjira koji drugi napune :protest:
Korisnikov avatar
By Marvin
Jeste.
Gotovani jedni gotovanski.

:mete:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Originally posted by Marvin
Originally posted by srbija
skuwas spagete ( ne da se raskuwaju) ,skuwas sos za spagete iz kesice ,pomesas sa pocedjenim spagetam i stawis u njix ili belo meso prporzeno,sardinu,ili parizer....sta imas ;)
Ovo me podseti na neke recepte mame mi moje i drugarica njenih...

Pohovani šampinjoni recimo.
Uzmeš šampinjone. Opereš ih. Iseckaš na kolutove. Uzmeš 2 jaja i umutiš ih. Na drugi tanjir staviš malo brašna a na treći prezle. Uvaljaš pečurke u brašno, zatim u jaja pa u prezlu. Za to vreme pripremiti tiganj i sipaš u njega 2 kašike ulja. Kada se ulje zagreje slagati pripremljene šampinjone i peći ih par munuta dok ne porumene.

:lol: :lol:
Misliiiiiim žene imaju 50ak godina... zar nije bilo dovoljno "uzmeš šampinjone i ispohuješ ih"?!?!?!
Ja nisam znao kako ide tacan proces pohovanja, stoga mi je komplikovanost tvoje mame pomogla.
Zahvali joj se u moje ime.
Korisnikov avatar
By anche
Originally posted by Mars
Varivo od tikvica.
Poenta je da se tikvice oljuste i ociste od semenki, pa iseku na kockice. Na ulju (najbolje maslinovo) se proprze crni luk, oljusten paradajz i tikvice.
ovo sam isprobala vise puta i odlicno je! moze varijacija na temu sa patlidzanom. zaista izvanredno :mljac: konacno sam pronasla omiljeni recept za tikvice :vegi:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!