- 28 Dec 2006, 11:35
Sto se same teme tice - moj recept za brzo kuvano jelo - pirinac + beshamel, gotovo za 15 min
Originally posted by jukieVidis, kad se ne kuvaju tako, nego kad se oljuste pre nego sto se stave da se kuvaju, dobijes virsle koje nisu zarozane i koje ne moras onako vrele da ljustis.. Ja sam mislila da je moja jedna ortakinja jedina koja ljusti virsle POSLE kuvanja.Originally posted by anchePa tako se kuvaju viršle...
nije da me narocito zanima ali: PRVO baris virsle u plastici, pa ih onda LJUSTIS od istopljene plastike!?
ima i treći deo: kada se oljušte, onda na plastici ostane "meso" koje onda zubima svučeš sa te plastike i posle nastaviš da jedeš ostatak viršle.
a mnogo su bolje te sa plastičnom ljuskom nego one u životinjskom crevcetu ili već nekom pljosnatom vezivnom tkivu; jer one uvek imaju neku vrlo čudnu aromu... zamisli da kupuješ viršle u životinjskom crevu u mesari... nikad ne znaš koji su sve delovi klanice sa pratećim mikroorganizmima završili u viršli... plastika je bar bila vrela pre nego što su je razvukli
Sto se same teme tice - moj recept za brzo kuvano jelo - pirinac + beshamel, gotovo za 15 min