Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
pošto nemam loptu, a
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2566141#p2566141]EnMademoiselle napisao:[/url]bože ono napucavanje lopte u zid je toliki ventil da mislim da za pola sata izbacim svu nervozu za narednih nedelju dana
dakle tema za ispucavanje negativne energije (ili možda previše pozitivne AKO IKAD BUDE), jer ne mogu da nađem neku sličnu temu koja već postoji.
a preko potrebna mi je.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
paaa da počnem

TREBA TEBE NABITI NA TOLIKU KURČINU DA TI NI JEDAN ORGAN NE BUDE UPOTREBLJIV NI DOK SI ŽIV
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
pa nađeš kretenmetu i pucaš rečima. de ćeš bolje i jednostavnije
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
e to sam tražila.
nema veze neka ova onda bude za moje ispucavanje, da mi lakše nađu uzroke psihičkih bolesti posle.
Korisnikov avatar
By Blady
A jao, pa trcanje, trening..
Nema kome ne bih jebala mater, svi su mi do kurca dosli.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
osoba1 jebote drugo dete treba da dobiješ ti pucaš pare na dop..............................gospode.......................................jebeni........................................bože...........................
...........KURAC.....................................stvarno ne znam šta mogu rečima treba te ubiti od batina kad si tolika glupača da te toliko zabole za bilo koga jebem ti celo postojanje
osoba2 a ti majmunčino jedna dal te više nije sramota da me muvaš godinu dana koliko si u vezi
osoba3 ti si mi se fala bogu skinula s kurca a za tu dramu te treba tako nalemati. jedan flert ti nisam uzvratila pipla te nisam ti mi praviš scene oko koga i sa kojim pravom? ajde leba ti ponovi još jednom JEDVA ČEKAM ajde samo ponovi
osobe45678 vi što serete me kompletno zabole kurac a vi što me znate i verujete u priče okolo me zabole još više okanite me se i svi u pičku materinu

kako možete da živite sa sobom tako bezobzirno ja ne znam
kako ja mogu toliko da se nerviram oko vas bez da vas pobijem ili da se ubijem to još manje znam
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
e. a na kraju svega toga

- pa ne vredi ti da se nerviraš oko drugih..

U JEBOTE STVARNO? KAKAV REVOLUCIONARAN SAVET!!!!!!!!! a meni baš od detinjstva bila želja kad porastem šta da radim da se nerviram oko drugih o jebote
Korisnikov avatar
By Anhedonie
ja za ispucavanje koristim sex. kurac i dupe kao antistresori :avion:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!