Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

By Aven
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2566100#p2566100]HalfJack napisao:[/url]Aven. <3 Jednom sam radio čučnjeve doma i otkazale mi noge na tri dana. :lol: Vrh. Kako bih tek reagirao na Insanity Workout. : D
Kad narastem(o) želim(o) biti Shaun T. :hug: :D

Jedna cura koja se bavi kickboxingom, penjanjem, biciklizmom, orijentacijskim trčanjem i ronjenjenjem
( :radosnice: @ all) kaže da je Insanity super. :D

Al' njoj je doći biciklom na vrh Sljemena ko nama pojesti Lindt čokoladu. :'D
Nisam sigurna da ću ikad za života imati takvu kondiciju. *gorko.plače*
Javim kad uspijem bez stajanja savladati Fit test. Slika
Korisnikov avatar
By Anhedonie
ne pada mi na pamet da radim vezbe i hranim se zdravo, da ne pusim i ne pijem da bih ziveo duze. sta ce mi koji kurac zivot koji sam potrosio na zelju i brigu o duzem zivotu. to vreme koje cu da potrosim oko brige i aktivnosti i svo to ustrucavanje je mnogo duze nego sto ce mi ono zapravo produziti zivot.
By Kragi
@Anhe
a je l' bi voleo da se jebes i u sestoj deceniji ili bi vise voleo da ti odu krvi sudovi pa da ne moze ni da ti se digne? :krezavi:
Nije to stvar dugog zivota jer ti isti niko ne garantuje nego zdravijeg ali i odgovornosti prema sebi pa i drugima i nekom 'laksem' zivljenu.
Dete idu godine, zglobovi pocinju da zezaju, kosti postaju krhke, salo se talozi a istezanje postaje sve teze.
Pa padnes na trotoar zimi i slomis kuk kao 80% baba i deda.
Ili ti je problem da pesacic 3 km do poste da platis racune?
Ne bi valjda da te tebra neguje nepokretnog ako te strefi mozdani udar? (sto ti ne zelim naravno)
Ili, kako ces da bezis sutra ako te napadne deset huligana a tebi bolan svaki korak veci od 70 cm i puls skoci na 240 a nisi ni poceo da trcis?

:hvala:

:smeh:
Korisnikov avatar
By Blady
Tebra jos da ga nosi na dusi...
Tovi kao krme, a on drzi liniju.
Opasan je tebra :lol:
Korisnikov avatar
By acid drop
kace vidim u ogledalu, to mi je najveća motivacija. rezultati.

A i što Kragi kaže, mogu da trčim ako namirišem frku. :lol:
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
kažem sebi ako budeš zgodna pička moći ćeš da smuvaš više zgodnih pičaka. a ti voliš zgodne pičke. a onda ćeš i sebe voleti jer si zgodna. simple as that

okej sad stvarno: volim da guram sebe preko limita i da rizikujem. ako kažem sebi uradićeš toliko i toliko, uradim makar pala mrtva posle i ne dizala se tri dana iz kreveta. inače primetila sam da mi je dosta oslabila kondicija i iznervira me kad to primetim, tipa kad se zadišem oko malog napora, pa gledam da se dovedem u red, jer fala bogu previše se nerviram oko drugih u zadnje vreme, samo mi još fali i oko sebe.
a i lepo se osećam posle treninga, ispraznim se i mirna sam.

samo mi fali vreća za boks
By Aven
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2566134#p2566134]EnMademoiselle napisao:[/url] a ti voliš zgodne pičke. a onda ćeš i sebe voleti jer si zgodna. simple as that
U mom slučaju je ovo istina. :D

Sve one priče o tome da se trebamo voljeti takvi kakvi jesmo, debeli, mršavi, rastroljani i bla bla bla kod mene ne prolaze uz sve moguće mantre. Nisam happy dok si ne izgledam onako kako volim da meni drugi izgledaju. :nope: Autoreotičnost na prvom mjestu. :love:

Btw, imam i boksačku vreću. :lol:
Korisnikov avatar
By Blady
^ A je l ti prolazi prica ako ti neko kaze da si povrsna?
Edit;
@Aven - sorry, ne znam sta sam okomila na tebe.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
vreća za boks bi mi sad legla više nego pilule za smirenje. ma ne sad, nego uvek

e i fudbal još više. pošto su mi jače noge (zbog tekvonda) od ruku. bože ono napucavanje lopte u zid je toliki ventil da mislim da za pola sata izbacim svu nervozu za narednih nedelju dana

samo me nervira što jačam listove tako, a i ovako su SILA BOŽIJA

ma ne znam ni ja više šta hoću od sebe :grin:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
@kragi: pa ja onda necu jebati u sestoj deceniji al cu dupe i dalje imati :awesome:
By Kragi
@Anhe

Jebati lika kojem kurac nije dignut je ravno nekrofiliji. Ko da jebes mrtvaka :awesome:
Dobro da, ima i tih nekrofila al' bi morao da bude TOP ONLY :smeh:
Komplikovano :D
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
pa majkemi jebote mogu meso njima da tranžiram*. sad ja umirem jer se zamišljam. ma nema veze :)
*ako se kaže tranžirati ono kad lupaš npr. šniclu čekićem za meso

ali stvarno celo detinjstvo fudbal fudbal onda tekvondo godinu ipo dve

inače da, što se rezultata treninga tiče, crossfit mi do sad deluje kao najbolja stvar za definiciju tela

i ovi zuzkini treninzi (ZUZKA HAHAHA) koji mogu da se nađu na yt su odlični. pošto ne volim razvijena ramena, vrat i leđa kod devojaka, ovo mi je savršeno telo

Slika
Korisnikov avatar
By HalfJack
Aven napisao:Al' njoj je doći biciklom na vrh Sljemena ko nama pojesti Lindt čokoladu. :'D
:lol: Funny because it's true. :') Sljeme mi ne spominji. Još imam noćne more kada sam gore pješačio u nekim turama na tjelesnom. Svi smo se gore penjali kao neki zombiji. :radosnice:
Aven napisao:Javim kad uspijem bez stajanja savladati Fit test. Slika
Samo javi! Odmah nam se javi u ovaj topic. Isto kao i onaj topic kad si se zadnji put pojebala. <3 Važan info je važan.
Korisnikov avatar
By gossip
First week of Shaun T's Insanity completed! :love:

prva 2 dana sam imao nenormalne bolove u misicima
treceg dana je sve prestalo
sada mogu 95% vezbi da odradim bez problema
u zivotu se nisam ovoliko oznojio

Shaun T inace ima jos jedan program "Hip Hop Abs" odlican program za mrsavljenje i nabijanje trbusnjaka
Ako je nekome insanity previse moze da proba hip hop abs
Korisnikov avatar
By scout_finch
sa kardio treningom imam love hate relationship. u teoriji mi je kardio trening drazi i znam da je i daleko bitniji, i kad me neko pita za savet uvak kazem da je trcanje najbolji nacin sticanja kondicije i snage. ali, u praksi me trcanje nevidjeno smara. ako trcim za loptom, nebitno da li je fudbalska, kosarkaska ili ragbi lopta, trcanje mi je najveca uzivancija. ali kad trcim trcanja radi, bude mi uzasno dosadno i posto i nisam neki karakter, brzo odustanem. ovo naravno pricam o vremenu kad sam jos i bila fizicki aktivna, posto poslednje se poslednje dve godine nisam mrdnula s kauca/fotelje. i sad bas gledam neke fotke od pre par godina i bude mi bas krivo sto sam toliko zanemarila svoje telo. ali ne dovoljno da me natera da pocnem da treniram.
Korisnikov avatar
By HalfJack
gossipboy8989 napisao:prva 2 dana sam imao nenormalne bolove u misicima
treceg dana je sve prestalo
sada mogu 95% vezbi da odradim bez problema...
And we have a survivor. :radosnice:

Trenutno nemam volje uopće hodati, a kamoli vježbati.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
posle pola godine mirovanja krenula opet sa starim programom i skontala da mi je motivacija to što toliko preopteretim raspored da nemam sekund vremena da razmišljam o bilo čemu sem da izdržim da odradim sve vežbe. i 2 sata tako. dakle motivacija = 2 sata odmora za mozak, telo nek crkne
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!