Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Nulleto još jednog, pardon, dva
Originally posted by Kejtzanimljivo.. a jesi li nekad odgovorila? ako jesi, jel pitaju još nešto?
kad me random osoba na stanici pita: koji bus cekate? (ovo mi nikad ne bude jasno, zbog cega to pitanje? )
Originally posted by KejtHIIIIIIIIIII! (backwards) pa nije. samo pitam ž. jer ne kontam šta ti je tu glupo, možda čeka isti bus pa da vidi jel prošao skoro... a možda je zaista rapist. he's climbin in your windows.. :smor:
Originally posted by Null
Originally posted by Kejtzanimljivo.. a jesi li nekad odgovorila? ako jesi, jel pitaju još nešto? ni ja ne mogu da shvatim a trudim se, zašto bi te neko nepoznat pitao tako nešto, možda želi da vidi gde stanuješ pa da te opljačka ili siluje ili nešto treće...
kad me random osoba na stanici pita: koji bus cekate? (ovo mi nikad ne bude jasno, zbog cega to pitanje? )
da sam na tvom mestu ja bih samo ćutao
![]()
prozivka!
what would Jesus do ?![]()
Originally posted by Reiaww.
Originally posted by bothwaysBas mi je drago sto ti vise ne postavljaju ovo pitanje, jer ga ja dan danas cujem
Je l' te slusaju mama i tata?
I nikad ne znam kako da odgovorim, a da se covek ne uvredi. K'o da imam 10 godina, i on i ja.
Originally posted by mikelie da,
mene je jedan co'ek (koji mi moze biti roditelj),
pitao jebes li sta ?
ja mu odgovori, a ti ? (samo je sagnuo glavu)
neka komsinica jedared mi je trazila da joj merim pritisak, kaze vrti joj se u glavi !
moj odg. je bio, komsinice, vrti se i meni evo mesecima, pa nemam ptirisak !
najbolje od sveg je, video sam jednog drugara skoro, posle godinu dana, pitam ga gde si, sta se radi, a on meni kaze, smaram se ....
pomislih, blago njemu !
![]()
![]()
Originally posted by Crazy_Bee
kad sam u kupatilu "a sta radis?". uglavnom bude "serviram ti go*na" ...
Originally posted by Crazy_Bee
...dodje mi momentalno toj osobi da gurnem kisobran u dupe, i otvorim ga. mislim kisobran.
ZlatnaPtica napisao:Apsolutno ne podnosim slave/rodjendane/familijarna okupljanja zbog pitanja koje me SVAKO pita:Haha, i ja prezirem sva porodična okupljanja, ne baš zbog ovakvih pitanja nego zato što mi svi idu na živce, još kad krenu sa onim 'žene prave salatu, muškarci prave roštilj' i sl. život mi se smuči, još sam nekim čudom ja the weird one u porodici. Moj savet ti je da se namerno ponašaš što 'čudnije' i da pričaš uvek o nečemu što drugi baš i ne vole da slušaju i vremenom će prestati sa glupim pitanjima...počeće i da te izbegavaju, al' šta sad. It works for me.
Ima l' devojciiiiiiiiiiica???
Ili, kako to kum Toma slobodnije pita, onako naglas pred celom rodbinom: 'Prcas li sta, kume?'![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!