Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Forum za pripadnike manje vidljivih delova populacije.
Transrodno, Interseksualno, Aseksualno, Queer, ...

Moderatori: Hys., Moderators

By OpetMacak86
Meni se tako nesto desilo sa jenim drugom...
mada mi se redovno desava s momcima da mi kazu "izvini,ja sam gay,ali mnogo si prijatan,voleo bih da nastavimo da se druzimo".... I ja se uvek zapitam kako bre oni to mene dozivljavaju kad mi se obracaju u muskom rodu,al mi kao razlog zasto ne treba da se muvamo navode to da su gay...aj da mi to neki gay momak protumaci,da li je tu muski rod samo radi reda,cisto da ispadnu politicki korektni ili sta?
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2727967#p2727967]Andre87 napisao:[/url]Mislim da je mnogim transmomcima poznata ova situacija..

Različita su poimanja tih termina "prijatelj, prijateljstvo, friends zone" itd.

Npr. uporedi

vs.

"BTW, za mene je prijatelj neko kome ja dam (levi ili desni) bubreg, kostanu srz, krv, kosulju sa ledja, auto da ga proda i plati svoje dugove, placem sa njim, smejem se sa njim, boli me kada njega boli, rame sam za plakanje, dvorska luda kada je to potrebno, mogu da ga slusam do besvesti kada prica o stvarima o kojima ja nemam blagog pojma, ali njemu je vazno pa je i meni vazno zato sto je njemu vazno, potrebno mi je samo saznanje da je njemu dobro i da je srecan (ne privlaci me u bilo kakvom seksualnom smislu) i dobijam bas to da sam dala sve to, jer me to ispunjava, jer nekoga toliko volim da mu sve to dam, i dacu opet, dokle god imam sta da dam, a kad ne budem vise imala sta, onda cu da smislim kako do toga da dodjem i kako da nikada ne budem previse umorna ili previse bilo sta da ne bih imala vremena (ako niceg drugog) za njega. I da, definitivno je takvih cetiri u mom zivotu, i svi su ponavljam zenskog roda."

http://gay-serbia.com/forum/musko-zensk ... l#p1931917" target="_blank
@Macak86
http://www.gay-serbia.com/forum/ftm&gay ... 4s280.html" target="_blank
Nije mi blisko osecanje seksualne privlacnosti(jer sam aseksualac) ali razumem estetsku privlacnost..Cenim prisustvo lepe osobe ali me seksualno ne uzbudjuje...na isti nacin reagujem kad vidim cupavog Maine Coon macora(naravno da pozelim da ga izmesim) ili cujem prijatnu muziku..
E sad ovde se uglavnom diskutovalo o fizickim promenama na testosteronskoj terapiji,ali dolazi i do promena na mentalnom nivou..Ako si sklon da zuris u jednu tacku dok se vozis autobusom...moguce je da ces (na T-u)uhvatiti sebe da je ta "tacka" sad jedna devojka..pa druga..Ne mora da postoji seksualna privlacnost ali jednostavno vise obracas paznju na (po tvojoj definiciji)estetski privlacne ljude.Pretpostavljam da te vecina gay momaka zaista dozivljava kao momka,ali ih seksualno ne privlaci tvoje telo..kao sto ih ne privlace ni neki cis momci..Neke ljude ce odbiti nama nebitne sitnice..navike,fizicke specificnosti itd..
Kod trans osoba postoji opasnost da usled niskog samopouzdanja svaku buducu vezu osude na propast(i podsvesno usmeravaju razvoj situacije tako da potvrdi njihovu pretpostavku da je neuspeh neminovan zbog transseksualnosti).

@mariska

bas tako... 90% poklapanja sa aseksualnom romanticnom vezom ;) U mom slucaju partnerska ljubav je kruna prijateljstva..
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!