Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Superstar!Mora imati para. Necu se druziti sa devojkama iz nizeg drustvenog sloja. Svakako necu da imam razne prikolice od devojaka uz sebe. Mozda jednu drugaricu, dve, koje ce biti bogate pa se nece ni postavljati pitanje vozaca jer ce i ona biti vec nekako obezbedjena u tom smislu. Mozda nece imati vozaca, mozda ce to biti neka koja se vozi taksijem, otkud znam...
Naravno ona mora imati svog vozaca!
Gubljenje nevinosti as in penetracija penisa u vaginu.
Originally posted by J...Meni nije romanticno. Za mene je to jako opusteno. Kad sedim sa deckom okolo mene su devojke koje bi da ga otmu, i vrebaju na mene kao u Opstanku zivotinje na plen. A kad sedim sa devojkom mogu da sanjarim, da udisem opusteno recimo divan prolecni vazduh, da gledam preko njenog ramena u prolaznike, da opusteno pricam sa njom, nema nikog da vreba na skok.Originally posted by devojcicaKako je to romanticno.
Nista sa devojkom, osim da razgovaramo na kafi, u poslasticarnici, da idemo zajedno u pozoriste i u kupovinu.
Originally posted by devojcica
Mora imati para. Necu se druziti sa devojkama iz nizeg drustvenog sloja.
Originally posted by devojcicaDevojcice, to se zove masturbacija.
Ako je to gubljenje nevinosti (bez krvi i pucanja himena) onda, mislim da sam izgubila nevinost "pre isusa Hrista", kad nisam ni znala sta je to sto radim,
Originally posted by DirrtyKako mislis placacu mu svojom djanom? Placace mu se parama. Imam sponzore a mozda ce da mu placa i jedan od moja dva decka. Ne znam da li su rasterali sponzore.
Zasto ja tek sada vidim ovu temu?!
Nego, matere ti, zasto trazis vozaca muskog pola, kome ces placati svojom djanom, na gay forumu?
Originally posted by ModestyU Novom Sadu je ravno. U Uzicu ima jedno brdasce Dovarje koje ja prelazim kad idem od kuce do biblioteke. Zato ti za sat predjes ceo Novi Sad a ja za sat predjem pola Uzica. Ovo sto ja prelazim to je tacno polovina Uzica po jednoj dijagonali.Originally posted by Clockwork Orange
Jbt, koliko je to Uzice kad ti treba sat vremena peske do biblioteke? Ja mogu ceo NS da prepesacim za sat vremena
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!