Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By IriS
a cico, jes ti virgo intacta ili virgo contacta?

:tange:
Korisnikov avatar
By devojcica
Originally posted by Superstar!
:rotflmao:

Naravno ona mora imati svog vozaca!

Gubljenje nevinosti as in penetracija penisa u vaginu.
Mora imati para. Necu se druziti sa devojkama iz nizeg drustvenog sloja. Svakako necu da imam razne prikolice od devojaka uz sebe. Mozda jednu drugaricu, dve, koje ce biti bogate pa se nece ni postavljati pitanje vozaca jer ce i ona biti vec nekako obezbedjena u tom smislu. Mozda nece imati vozaca, mozda ce to biti neka koja se vozi taksijem, otkud znam...

Ako je to gubljenje nevinosti (bez krvi i pucanja himena) onda, mislim da sam izgubila nevinost "pre isusa Hrista", kad nisam ni znala sta je to sto radim, bez svog znanja, kad sam imala 4 godine ili 3, secam se samo delimicno, niko se ne seca sta je tacno radio u tim godinama.
Korisnikov avatar
By devojcica
Originally posted by J...
Originally posted by devojcica
Nista sa devojkom, osim da razgovaramo na kafi, u poslasticarnici, da idemo zajedno u pozoriste i u kupovinu.
Kako je to romanticno. :sweet:

:lezkiss:

:lol:
Meni nije romanticno. Za mene je to jako opusteno. Kad sedim sa deckom okolo mene su devojke koje bi da ga otmu, i vrebaju na mene kao u Opstanku zivotinje na plen. A kad sedim sa devojkom mogu da sanjarim, da udisem opusteno recimo divan prolecni vazduh, da gledam preko njenog ramena u prolaznike, da opusteno pricam sa njom, nema nikog da vreba na skok.
By J...

Mora imati para. Necu se druziti sa devojkama iz nizeg drustvenog sloja.

:kosa:

Ako je to gubljenje nevinosti (bez krvi i pucanja himena) onda, mislim da sam izgubila nevinost "pre isusa Hrista", kad nisam ni znala sta je to sto radim,
Devojcice, to se zove masturbacija. :lol:
Korisnikov avatar
By Modesty
nema šanse da te vozimo a da nam malo ne daš...znaš već šta i ne možeš nam zamnjerit,pa ko će izdržat kraj takve cure a da je ne po...e da prostiš :andjelak:

Ti si emancipirana inteligentna nlada žena...trebaš imati širinu i barem probati....život je jedan :bicikl:
Korisnikov avatar
By devojcica
A ti kao da si odavno izgubila tlo pod nogama?
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Originally posted by IriS
a cico, jes ti virgo intacta ili virgo contacta?

:tange:

ili virgo ad acta? :lol:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Zasto ja tek sada vidim ovu temu?!

Nego, matere ti, zasto trazis vozaca muskog pola, kome ces placati svojom djanom, na gay forumu?
Korisnikov avatar
By devojcica
Originally posted by Dirrty
Zasto ja tek sada vidim ovu temu?!

Nego, matere ti, zasto trazis vozaca muskog pola, kome ces placati svojom djanom, na gay forumu?
Kako mislis placacu mu svojom djanom? Placace mu se parama. Imam sponzore a mozda ce da mu placa i jedan od moja dva decka. Ne znam da li su rasterali sponzore.
Korisnikov avatar
By Dirrty
A ne placas djanom... pih... pa tek onda nista neces naci da ti robuje 24/7!
Korisnikov avatar
By devojcica
Nista. "Samo sede u kancelarijama i lakiraju nokte" Cekaju da im jave iz Beograda sta traba da se radi. Sto ne znaci da ce oni po koncelarijama da dobiju neki posao u tom trenutku. Samo radnici na terenu rade.

A radnice u prodavnicama lome nokte istovarajuci kombije i iznoseci robu da je poredjaju po rafovima...
Korisnikov avatar
By Clockwork Orange
Aha, pa tako je svuda. Nego me zanima sta se generalno desava u UE?
Koje si godiste, ako sme da se zna?
Korisnikov avatar
By devojcica
Kao da mi citas misli. :) Ceo dan mi se vrti po glavi kako je to dobro sto sam '79. godiste i mogu slobodno to da kazem a niko mi nece verovati. Svi ce uvek misliti da sam mnogo mladja, ili bar, bice u dilemi.

A generalno u Uzicu, sa vesti sa Uzickih televizija da ti prenesem neke informacije o nekim desavanjima?
Korisnikov avatar
By Clockwork Orange
Nemoj, ne verujem televiziji. Daj mi nesto iz tvog ugla. Gde izlazis? Cuo sam da provod u Uzicu i nije nesto.
Korisnikov avatar
By Modesty
A ti kao da si odavno izgubila tlo pod nogama?

Pa daaaa,ja sam pilot:kada: a u slobodno vrijeme ronim......tako,tla nikako da se dohvatim.:sladoled:
Korisnikov avatar
By devojcica
Izlazim svakoga dana do prodavnice i natrag ako ne izadjem do biblioteke do internet kluba i natrag. Prodavnica mi je udaljena 5 minuta peske od kuce a biblioteka mi je udaljena sat vremena od kuce peske. Svidja mi se kako su uredili jedan trotoar, pored bolnice, ima dosta zelenila na putu od moje kuce do biblioteke. Svidja mi se ova moda koja se sada nosi pa dobro odmeravam ko je sta obukao od prolaznika. Izloge razgledam. U biblioteku unesem neki sok i kiki riki ili keks. To je to. To je sve sto se meni dogadja u Uzicu.
Korisnikov avatar
By Modesty
Kako je to sve što ti se dešava u Užicu,a dva dečka,sponzori????
Korisnikov avatar
By Clockwork Orange
Jbt, koliko je to Uzice kad ti treba sat vremena peske do biblioteke? Ja mogu ceo NS da prepesacim za sat vremena
Korisnikov avatar
By Modesty
Originally posted by Clockwork Orange
Jbt, koliko je to Uzice kad ti treba sat vremena peske do biblioteke? Ja mogu ceo NS da prepesacim za sat vremena
:smilegrin:
Korisnikov avatar
By Modesty
definitivno joj treba vozać...aloo,sat vremena na nožicama,pa od toga se dobijaju vene

:joint:
By J...
Izlazim svakoga dana do prodavnice i natrag ako ne izadjem do biblioteke do internet kluba i natrag.
Nemas internet kod kuce? :D
Korisnikov avatar
By Modesty
Originally posted by J...
Izlazim svakoga dana do prodavnice i natrag ako ne izadjem do biblioteke do internet kluba i natrag.
Nemas internet kod kuce? :D
to sam sad i ja malo prije htjela da pitam ali eto :tenis:
Korisnikov avatar
By devojcica
Originally posted by Modesty
Originally posted by Clockwork Orange
:smilegrin:
U Novom Sadu je ravno. U Uzicu ima jedno brdasce Dovarje koje ja prelazim kad idem od kuce do biblioteke. Zato ti za sat predjes ceo Novi Sad a ja za sat predjem pola Uzica. Ovo sto ja prelazim to je tacno polovina Uzica po jednoj dijagonali.
By Pending-For-A-Bending
A da ti sponzor uzme bajs ili rolere? Ja kad sam bio sponzorusa stvarno nikad nisam morao da razmisljamo o tome ko ce me voziti. A ti jos otvras temu po forumu... Pa zar ti ne znas da su pederi siromasni?
Korisnikov avatar
By Modesty
Brdo-planinski kraj da...biće da je to:pinknaocari:
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!