Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Dan je grozan, ali meni u Beograd dolazi sister from another mister i kao pravi provincijalci idemo da žderemo u Meku, i zato biće divan dan makar naišao tornado a kiša bila meteorska. <3

Inače sam sanjao tornado. :smirk:
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
navijam četvrti alarm :sigh:

i premotavam malo dane unazad i mislim da gubim pamćenje pošteno. cele nedelje se ne sećam bokte
a čak nisam ni pila niti se drogiram već duže vreme..................
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Imao sam problema sa spavanjem i zakasnio na predavanje, pa sam 'natempirao' da krenem na faks taman da stignem na vežbu. Međutim, kako sam stigao do stanice, koleginica mi je javila da imamo novog profesora koji ne dozvoljava apsolutno nikakva kašnjenja i koji je napadao i isterivao studente koji su kasnili više od 20ak minuta, i da nema svrhe da dolazim.

Inače predavanje i vežba traju 7 sati, radi se o predmetu iz kog imam veliko predznanje (osnove grafičkog dizajna), i obično rad na zadatu temu završim za sat - dva, u vr' glave tri, dobijem uvek maksimalan broj poena, i profa me pusti da idem.

Takođe, radi se o privatnom fakultetu, PA JA TE PLAĆAM I LEBOM TE RANIM i ti ćeš da mi uskraćuješ pravo da prisustvujem predavanjima i vežbama za koje izdvajam debele pare?! Mrš.

No, ipak nisam otišao. Možda je i profi loš dan. I neću da pravim scenu bez potrebe, svakako ne propuštam ništa što već ne znam (msm predmet je za informatički nepismene antikreativne duduke), a i kaže koleginica da će me dopisati na spisak ako uspe.

Ali se, eto nerviram, sere mi se od takvih tipova.

Nebitno.

Iskuliraj, Vladimire.

#FirstWorldProblems
By Aven
Pojesti nešto i pogledati SoA, riješiti koji problemski mat zadatak, a onda se posvetiti analizi i računanju satnice radnika. Imam što za raditi. :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Macan86
pokušavam da opustim misli i da se vratim na spavanje
Korisnikov avatar
By emo_haos_
mesecima nisam pila coffee i sada ću da skuvam kafu i to onu 3in1 :|

desperate needs call for desperate measures
Korisnikov avatar
By gossip
cekam drugaricu ispred medicinskog
so many cute guys :love:
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
ne mogu da zaspim koliko je volim pa stalno prizivam u sećanje taj njen sjaj u očima jer koliko god često da ga viđam nije dovoljno kad jebote ne postoji ništa lepše na svetu od toga :love:
ni za šta na svetu ga ne bih menjala ma ni na momenat, a život bih dala da zauvek traje. i to ne samo zato što je volim nego zato što je taj sjaj i konstantan osmeh najmanje što zaslužuje.

i razmišljam koliko ja zapravo sreće imam u životu kad je najbolja osoba koju sam upoznala ujedno i moja devojka. kunem se više se nikada ni na šta neću žaliti dokle god je ona pored mene stvarno nema smisla da budem ovako nezahvalna samu ću sebe išamarati ako mi uopšte to padne na pamet
Korisnikov avatar
By Horcrux
Valjam se po krevetu u 4 popodne i uzivam sto bar danas nemam obaveze.
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
retko pijem gazirano
ali sada
pijem pepsi a boli me grlo
-why?
- I don't know
  • 1
  • 398
  • 399
  • 400
  • 401
  • 402
  • 540
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!