- 10 Dec 2014, 13:29
Imao sam problema sa spavanjem i zakasnio na predavanje, pa sam 'natempirao' da krenem na faks taman da stignem na vežbu. Međutim, kako sam stigao do stanice, koleginica mi je javila da imamo novog profesora koji ne dozvoljava apsolutno nikakva kašnjenja i koji je napadao i isterivao studente koji su kasnili više od 20ak minuta, i da nema svrhe da dolazim.
Inače predavanje i vežba traju 7 sati, radi se o predmetu iz kog imam veliko predznanje (osnove grafičkog dizajna), i obično rad na zadatu temu završim za sat - dva, u vr' glave tri, dobijem uvek maksimalan broj poena, i profa me pusti da idem.
Takođe, radi se o privatnom fakultetu, PA JA TE PLAĆAM I LEBOM TE RANIM i ti ćeš da mi uskraćuješ pravo da prisustvujem predavanjima i vežbama za koje izdvajam debele pare?! Mrš.
No, ipak nisam otišao. Možda je i profi loš dan. I neću da pravim scenu bez potrebe, svakako ne propuštam ništa što već ne znam (msm predmet je za informatički nepismene antikreativne duduke), a i kaže koleginica da će me dopisati na spisak ako uspe.
Ali se, eto nerviram, sere mi se od takvih tipova.
Nebitno.
Iskuliraj, Vladimire.
#FirstWorldProblems