Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Over the rainbow
Ja sam tek pre neki dan saznala za tu aplikaciju koja pokazuje najduzu rec. I to ne bih ni saznala da nisam pocela nesto sa kum i tetkom o tome da pricam. :glupan:

A desilo mi se jednom da neki krene sve po spisku da psuje jer sam imala najduzu rec. :glupan:
Korisnikov avatar
By Mars
Isto, pomenuh gore.

Pa se prosto obradujem kad mi recimo DRUGA nije najduza, inace sve cekam kakve ce bljuvotine da pocnu u chatu da izlaze.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2623970#p2623970]KorvinOdAmbera napisao:[/url]Njen je red bio da "zaustavlja" slova.
To je drugi bonus. Sada postoji i taj za istu rec kao kompjuter, bez obzira sto i protivnikova ima isto broj slova ali je drugacija.

Ne desava se cesto pa ne mogu sa sigurnoscu da zakljucim, ali za sada mi izgleda da prioritet daju "većem" stringu kada ih uporede.
Korisnikov avatar
By ultraviolet
jao zamisli imaš aplikaciju uz pomoć koje varaš na kvizu, takođe aplikaciji, na fejzbuku, od koje nemaš ama nikakve koristi. oću te mozgove.

:facepalm:
jebati narod.
Korisnikov avatar
By ultraviolet
na kraju prve igre
lik 82, ultraviolet 20
dva puta je imao reč dužu od zadate, poludela sam
jurim ga čitavu igru, približavam se
na kraju me dobije sa 10 razlike
EJ BRE
EJ
ne mogu im ništa kad pobegnu toliko na početku

mora da može da se nauči to sastavljanje slova
sve može da se nauči

zagrlite me
:sigh:
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2636512#p2636512]ultraviolet napisao:[/url]mora da može da se nauči to sastavljanje slova
sve može da se nauči

zagrlite me
:sigh:
Ne traži reč, pusti je da ti se sama pokaže.

:DD

aj pokušaću. ovako
1. nađi koren ili slog na koji se reč završava
2. nađi slog/ove koje možeš da nadovežeš na to, ciljaš na to da stvoriš glagol npr.
slogove tražiš i između sloga i 1. da dodaješ npr. dira -> dira-ti -> di-KTI-rati
3. sad tražiš prefiks ili sufiks
4. ako ti ostane još slova gledaš da staviš reč u množinu, promeniš padež ili da je..... -ostuješ jebemliga kako se ta tvorba zove uglavnom pošto sam retardirana mislim na klasičan -> klasičnost

O T U A P I R P O T V U
1. put- / -ati
2. put - o-va-ti
3. pro - put - ovati
4. pa ništa u ovom slučaju

* nemoj da zabodeš čim nađeš prvu reč npr. ovde može protiv nego probaj i druge kombinacije, najefikasnije je da ako na tu reč ne možeš ništa da nadovežeš opet ponoviš korake i nađeš novu osnovu.
ono što prvo povežeš zapamtiš u slučaju da budeš u manjku sa vremenom ako ne nađeš dužu ili ono iskucaš pa poništiš ako nađeš novo, ko ih jebe neka čekaju DO KRAJA VREMENA.

Slika
Slika

jako sam bila srećna kad sam imala dužu reč od kompa i felt sooo spešl

javi rezultate :mazi:
Korisnikov avatar
By ultraviolet
pa, evo, napredujem. recimo :lol:

jednom egal, drugi put sam bila odrana, eno mi je koža napolju, suši se.
kreativna sam kao prosečan armirani beton.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!